Brevkasse

Workshop

Dennis Farcinsen Leth

Hejsa

jeg har overvejet at deltage i din workshop til April. Er så blevet frarådet det af en god ven, der tidligere har deltaget på en af dine workshops.

Grunden til at han frarådede det er, at jeg har et scheduleret Marathon i starten af maj måned og han mener derfor det vil konflikte med min træning op til dette, at jeg vil ændre gevaldigt på min løbestil. Har dog søgt at være mere opmærksom på min løbestil igennem de sidste 3-4 måneder. Så ligger nok et eller andet sted mellem hæl løb og forfodsløb.

Udover ovenstående så har han kun positivt at sige om din workshop og har anbefalet mig denne. :-)

Hvad tænker du vil være det mest optimale for undertegnede? At deltage i workshoppen til April eller vente med dette til et senere tidspunkt?

Tak for en god og inspirerende side.

Dennis

Svar:

Claus Rasmussen

Hej Dennis,

Godt at høre, at "frarådningen" ikke var på grund af indholdet :o)

Men han har jo hørt efter i timen, for det vil også være mit råd at vente til efter dit marathon.

Jeg plejer at sige, at har man ikke 2-3 måneder man kan rive ud af kalenderen og lægge ambitionerne på hylden, så er det omsonst at forsøge at ændre sin løbestil - man vil blive distraheret af sine mål og snyde sig til at gå for hurtigt frem....hvilket så oftest resulterer i, at man går i stykker.

Det kan du læse mere om ovre i fem fejl (mere) for nye forfodsløbere.

Du kan selvfølgelig godt tage med og blive inspireret, og sikkert også få brugbare ting med til dit marathon, men hvis du skal have fuldt udbytte, så er det smartest, at du dagen efter workshoppen er klar til at gå all-in på den nye stil.

Holder øje med dig til CPH Marathon, hvor marathonskolen skal i ilden :)

Fik du noget ud af svaret? Du kan få direkte besked om nye indlæg og svar her i kassen:

Få nye svar direkte i indbakken

Hvis det var dig, der spurgte: