Anne Dorthe Rankenberg Bruun

Anne Dorthe Rankenberg Bruun
Billum, Esbjerg
Jeg har løbet i rigtig mange år, og efter tilbagevendende skader satte jeg de højhælede løbesko på hylden, og lagde stilen om til fladfodsløb.
Som posemand coach er jeg parat til at hjælpe andre løbere med at finde glæden ved en lettere og mere hensigtsmæssig løbestil.

Jeg glæder mig til at tage imod kommende fladfodsløbere.
Kontakt mig via mail, og vi finder ud af noget.

 

Uredigerede anmeldelser af Anne Dorthe Rankenberg Bruun:

Mette Bolvig Pedersen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 14. januar 2020

Jeg valgte at prøve fladfodsløb fordi jeg igennem længere tid har haft forskellige skavanker når jeg løb, og jeg ville gerne prøve at lægge stilen helt om.

Anne var super sød og god til at rette mig til. Meget opmuntrende, men også god til at give råd.

Jeg går nu og lader fødderne få så meget frisk luft som muligt, og laver små øvelser flere gange om dagen, for at teknikken kan sætte sig på rygraden, før jeg bevæger mig ud i verden, og teknikken rigtig bliver sat på prøve.

Lennart Hjørnholm

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 18. februar 2018

Jeg valgte at få en times undervisning med Anne Dorthe, fordi jeg har døjet med knæskader. Det var en rigtig god oplevelse, og jeg føler mig klar til at give mig i kast med fladfodsløbet.

Min baggrund er, at jeg altid har fået at vide, at jeg var en hællander, og at jeg skulle have pronationssko med meget stødabsobering i hælen. Den korte version er, at det gik galt med mit knæ, og at jeg næsten havde opgivet løb som motionsform.

Jeg er stadig langt fra at være i mål med at have landet den nye løbestil, men jeg har fået et rigtig godt afsæt for det videre arbejde. Taget i betragtning at vi kun havde en time (og lidt til), synes jeg, at jeg fik rigtig meget med mig. Jeg fik svar på mine spørgsmål, justeret teknik og uvaner og synes alt i alt at jeg ved timens afslutning var tryg ved at gå hjem og fortsætte med at øve videre. Mine opfølgende spørgsmål blev i øvrigt også besvaret meget grundigt og fyldestgørende af Anne Dorthe pr. mail.

Jeg kan varmt anbefale Anne Dorthe.

Trine Vinter

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 18. september 2017

Anne Dorthe er en rigtig god underviser, hun har styr på teknikken og godt humør. Det er imponerende hvad man får med derfra efter kun en time. Jeg er allerede godt igang med træningen og kan høre hendes stemme sige:" træk, træk, træk" når jeg futter derud af på de flade fødder. Jeg kan varmt anbefale at tage en time hos Anne Dorthe.

Buggi Buch Widell

Bedømmelse: (4/5)

Tirsdag den 22. august 2017

Efter smerter og skinnebensbetændelse var valget: stop med at løbe eller gør det på en anden måde. Jeg valgte det sidste efter at have surfet nettet rundt.
Udvalget af coach hos posemand er desværre ikke så stort i Jylland, så jeg tog fra Horsens til Esbjerg, for at få en enetime i fladfodsløb. Og jeg har ikke fortrudt.
Jeg kunne på ingen måde have læst mig til alt det Anne Dorthe proppede ind i hovedet på mig på en time. Hun er dygtig til at skabe en forståelse for teknikken på lige præcis den måde man tænker. Og med mig fik jeg også svar på de spørgsmål, der ploppede op i mit hoved under løbeture de efterfølgende 14 dage. Men det er ikke nemt, mit hoved er nok mere på arbejdet med teknik end benene er nu under mine små løbeture.
NU skal jeg så bare have finjusteret, mon Anne Dorthe har en ny tid til mig? ;-)

Birgitte Bendixen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 19. oktober 2015

Jeg valgte posemand fordi det hele virker meget professionelt opbygget. Det fik jeg da også bekræftiget ved en solotime. Super dygtig instruktør, god til at forklare, instruerere og rette til! Jeg gik glad fra timen, overbevist om at fladfodsløb er noget der sagtens kan læres, de 700 kr er givet godt ud! Allerede om aftenen var video med før/efter klar på facebook så jeg kunne se mit løb. Eneste minus var, at jeg skulle have strukket ud efter løbetimen, det er nogle andre muskler man bruger og de er godt ømme dagene efter :-).

Birgit Vinther

Bedømmelse: (3/5)

Fredag den 9. oktober 2015

Jeg valgte at tage på et opfølgningskursus, for at få rettet teknikken helt på plads.
Der var et par ting jeg skulle ændre. Det prøver jeg at huske på, men udførelsen er ikke så nem som det lyder

Henning Schröder

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 21. september 2015

Efter at jeg har prøvet mig frem til barfodsløb igennem sommeren, syntes jeg det var på tide at tage sko på for at kunne forsætte succesen til vinter. En time med Anne har rettet op på nogle dårligdomme og peget mig i den rigtige, afslappende retning. Det var ikke sidste gang jeg tilkalder hjælp og vejledning:-)

Kenneth Kryger Sørensen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 9. august 2015

Super grundig undervisning, med masser af tid til at gå i dybden med detaljerne.

Morten Erbo Flø

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 18. juli 2015

Kan siges meget kort. Utrolig professionel, og meget lærerigt. Kan kun anbefales.

Steen Goltermann Lassen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 22. april 2015

Jeg havde brug for et brush-up kursus for at finpudse på teknikken. Det klarede Anne Dorthe perfekt. Hun er både meget kompetent og yderst behagelig. En rigtig god oplevelse.

Lone Hammer-Bek

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 11. marts 2015

Jeg valgte posemand for at få en løbestil der med tiden ville kunne gøre at jeg kommer til at løbe uden smerter og måske undgår skader. Besøget var yderst behageligt og stor faglighed, dog kunne jeg godt tænke mig at der var lidt mere praktisk med øvelser som visning af squat m.m.
Jeg har fået rigtig meget ud af undervisningen og vil helt klart anbefale det til andre, samt komme igen.

Gennemsnitlig vurdering af de 11 anmeldelser er 4,6/5 stjerner.