Susanne Carugati

Susanne Carugati
København Ø
At løbe, skal ligesom det meste andet, være en fornøjelse.

Udover at være certificeret "posedame", er jeg certificeret yogalærer og coach mm. Løb skal meget gerne være en fornøjelse, så er det ikke det, er det måske tid til at kigge på din løbestil. Jeg har efterhånden haft mange hundrede løbeglade mennesker igennem en introtime i fladfodsløb og glæder mig stadig over at være med til at få flere sikkert og fornøjeligt ud på vejene med en hensigtsmæssig løbestil.
Jeg holder til på Østerbro. Undervisningen foregår, alt efter årstiden, inde eller ude, som regel ved/i Svanemøllehallen.
Hvis du ikke kan finde en tid, der passer dig, kan du også forsøge at kontakte mig på mailadressen herunder.

 

Uredigerede anmeldelser af Susanne Carugati:

Martin Gervard

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 11. juli 2019

Efter ett försök att springa i zero drop skor och utan and bli undervisad mer än av videos and läsning så drog jag på mig en skada.
Efter 8 veckor utan löpning bokade jag en undervisning med Susanne.
Nu har det gått en månad och min skada,ett ledband som blev inflammerat, har blivit betydligt bättre och jag springer utan smärtor och med en lätthet som aldrig förr.
Det enda negativa är att det är otroligt svårt att inte bli frestad att springa längre sträckor direkt eftersom det känns så lätt och rätt.
Om du funderar på att boka så tveka inte.
Utan tvekan den bästa investeringen för dig som löpare.

Jack Larsson

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 22. oktober 2018

Jag valde posemanden efter att jag för ca: ett årsedan fick 5-tipps. Jag tyckte inte att jag gjorde några framsteg med mitt löpande. Jag anmälde mig därför till en solotimme. Jag fick hjälp med att komma tillrätta med tekniken av en bra pedagog., Hon gav mig också tipps på hur och vad jag skulle träna på. Det jag har upplevt som svårast är att vänja mig att löpa i tunna skor, det tar tid för fötterna att anpassa sig. Jag tränar varje dag och det känns bättre och bättre. Kan varmt rekomondera andra att ta en solo-timme för Susanne.

Susanne Søeborg

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 24. september 2018

Super god time med Susanne, hvor jeg fik rettet stilen ind. Susanne var bare rigtig god til at lære mig til at mærke, når jeg ikke brugte den rette teknik.. Absolut pengene værd!!

Steffen Grøndahl

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 25. juni 2018

Super god vejledning. Jeg fik rettet op på en masse og fik en masse gode råd. Jeg vil helt sikkert tage en follow-up session inden for en måned eller to.

Klaus Noesgaard

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 5. juni 2018

Jeg har døjet med ømme haser efter lange træningspas og interval, så jeg tilmeldte mig i håb om bedring. Der er nu gået 1 uge, og har holdt mine daglige træningspas på max 15 min. Det har - som lovet- resulteret i ømme muskler - nye steder, så noget er anderledes:-)

Træningsseancen var god og informativ - og videoen illustrerer udemærket min løbestil nu, og hvad jeg skal stræbe efter.

Jeg forventer ikke mirakler på så kort tid, men jeg fortsætter ufortrødent.

Anna Søgaard Hanusova

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 30. december 2017

Jeg bookede undervisning hos Susanne af nysgerrighed ;-). Jeg har lidt tilfældt stødt på nettet på Posemand og fladfodsløbestil og blev nysgerrig, da jeg synes, at tankerne og teorien bag fladfodsløbestilen og "de naturlige fødder" giver rigtig god mening for mig. Jeg løber trail og er blevet på det sidste glædere og glædere for mere minimalistiske sko. Jeg tænkte også, at det vil være godt at få sin løbestil set igennem og få nogle gode tips, så man forebygger skader, da jeg en dag gerne vil løbe ultra trailløb.
Timen har været en rigtig god oplevelse. Susanne er enorm sød og engageret coach, hun er meget pædagogisk. Der blev bygget gradvis på og til sidst kunne jeg virkeligt mærke, hvordan den nye løbestil skulle føles og blev imponeret over den visuelle forskel fra før og efter kurset via videooptagelserne. Når en af øvelserne ikke virkede, foreslog Susanne bare noget andet, som så virkede bedre for mig. Jeg har også fået nogle gode øvelser og redskaber med hjem.
Siden min lektion har jeg anskaffet mig helt minimalistiske fladfodsløbesko (og bestilt et par vintersko til de øvrige "timer i døgnet") og begyndt at øve mig. På par løbeture er min kadence steget fra omkr. 160 til omkr. 185/minut og farten er også gået op, uden at det føles hårdt. Det er stadigvæk nyt for mig, og det er mentalt hårdt med den langsomme tilvænning der skal til, især det, at man løber overvejende på asfalt og kun kortere ture ad gangen og fokuserer en del på sin stil. Jeg skal også vænne mig til den højere kadence, som gør at jeg pludseligt skulle tænke over min vejrtrækningsrytme. Men når det lykkes og man pludseligt mærker at den nye stil sidder lige i skabet nogle hundrede meter, føles det at man virkeligt flyver derudaf. Så - jeg er sikker at det er det værd og glæder mig til en "opfølgningstime", som jeg gerne vil bestille her om par uger, så jeg sikrer mig at jeg er på rette sport. Og ser frem til nogle fede trailture fremover i minimalistiske sko, hvor jeg virkeligt kan mærke underlaget og naturen!

Henrik Søe

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 1. juli 2017

Valgte sessionen da jeg har døjet med skinnebensbetændelse og det var en super time jeg havde med Susanne. Har nu været ude 3 gange uden problemer so far. Håber aldrig skinnebensbetændelsen kommer retur

Rasmus Persson

Bedømmelse: (4/5)

Tirsdag den 20. juni 2017

Super session hvor jeg fik rettet mine fejl og ikke mindst fik vitale tip om at lære med tålmodighed og udvikle evnerne over tid, da det handler om ændring af adfærd. Tak :).

Marianne Østergaard Brask

Bedømmelse: (4/5)

Tirsdag den 14. februar 2017

Jeg har i mange år bøvlet med skader og har tidligere løbet i fivefingers. Derfor virker løbestilen som noget for mig. Jeg synes mange af tingene giver god mening. Nu skal det bare arbejdes ind og det giver trods den meget lille mænge løb ømme stænger.
Jeg tror og håber på det bliver godt på sigt

Jan Villumsen

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 2. februar 2017

Efter timen ville jeg sætte den til 4 stjerner, men under min efterfølgende træning synes jeg dels, at det går rigtig godt med at efterleve det - og Susanne's instruktioner kommer let til mig, også nogle af dem, som vi ikke brugte så megen opmærksomhed på.

Benny Pedersen

Bedømmelse: (4/5)

Lørdag den 7. januar 2017

Jeg valgte Susanne da jeg gerne ville havde et efter syn af min løbestil , da jeg selv havde prøvet der hjemme i et par måneder , efter jeg havde været på workshop hos Claus posemand.
Der var et par små ting som Susanne hurtig fik spottet og føler også vi fik dem rettet , så mange tak for det .
Mvh Benny Pedersen .

Charlotte Mackeprang

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 26. december 2016

Guld værd at blive "set efter", nu hvor jeg har forsøgt mig med den nye løbestil i 4 måneder, kan mærke at det hjalp, men tror jeg skal forbi en gang mere ;-)

Kristian Blume

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 23. august 2016

Helt kort: fik god og kyndig instruktion af Susanne en dejlig eftermiddag i August. Glæder mig stort til at starte et nyt fladfodskapitel i mit løberliv.

Hvorfor? Jo, det var historien om Posemandens maraton på under 3 timer der først ramte mit nyhedsflow.

Jeg løb selv 10 minutter langsommere den dag og ærgede mig lidt over ikke at have set denne særling undervejs.

Crazy idé med sandalløb, tænkte jeg og fandt efterfølgende frem til hjemmesiden, artiklerne og brevkassen. Jeg havde på det tidspunkt seriøst ikke forventet at gennemlæse en stor del at materialet og efterfølgende høre mig selv advokere for at galskaben faktisk gav mening. Altså, ikke med tanke på mig selv, men mere for mine børn der nok nemmere ville kunne ledes ad den rette fladfodede vej.

Anyway, nu var jeg jo heller ikke selv skadet eller havde akut brug for at revurdere min hællanding, så hvorfor skifte stil? Eller det vil sige, så kom der lige en artikel om skader og fornægtelse og så var mine halvkroniske achillesproblemer pludselig lidt mere påtrængende selvom de ikke HELT umuliggjorde træning. For hulen da osse... Suk... Accept...

Og her kommer Susanne så ind fra højre, for når nu mekanikken ikke må gøre ondt (hvilket sådan set giver rimelig god mening) så kunne den nødvendige løbepause jo lige så godt bruges på netop dét, jeg havde læst om det forløbne års tid; at viske tavlen ren og starte forfra I GOD STIL og så bare acceptere, at det er en proces der tager tid.
Nu hedder det træk, træk, træk 180 gange i minuttet, ret ryg og fuld fokus. Korte sessioner der føles bedre for hver dag. Glad Hippie!

Om nogle uger rækker fokus og formåen forhåbentlig til mere end 5-10 minutter af gangen. Om nogle måneder til en sammenhængende 5'er. Om et år til langtur for alvor.

At bevare tålmodigheden og huske på styrketræning og fleksifusser bliver den største udfordring. Grundlaget for succes er dog lagt ved Susannes engagerede instruktion, som klart kan anbefales. Nu hænger de videre fremskridt foreløbig på mig!

På gensyn :-)

Mvh. Kristian

Jette Kristensen

Bedømmelse: (4/5)

Tirsdag den 23. august 2016

Det er selvfølgelig lidt tidligt at sætte ord på oplevelsen, fordi det var mit allerførste besøg i butikken.
Jeg håber, at jeg kan komme til at løbe igen (altså mere end et par hundrede meter) - for det holder jeg rigtig meget af.

Men jeg har fået nogle ting at arbejde med - og vil helt sikkert komme igen, når bevægelserne føles mere naturlige. Jeg er sikker på at der er flere ting at gøre noget ved, men der er grænser for hvor meget nyt kroppen kan lære på en time.

Johnny Haaber Jakobsen

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 23. juni 2016

God instruktion, god vejledning,

Alexandra A. Li

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 5. april 2016

Jeg valgte posemanden pga de mange positive tilbagemeldinger. Har døjet meget med skinnebensbetændelse som har forhindret mit løb. Susanne var utrolig kompetent, behagelig og engageret. Indtil videre har den nye løbestil virket efter hensigten, men jeg er stadig på et tidligt stadie i forløbet. Jeg regner helt sikkert med at booke en time mere!

Anders Bo Hansen

Bedømmelse: (3/5)

Tirsdag den 5. april 2016

Jeg har løbet i helt minimalistisk fodtøj i snart fem år uden problemer men tænkte, at jeg helt sikkert kunne blive en bedre løber. Blive bedre til at løbe mere effektivt og skånsomt. Jeg bestilte derfor til et eftersyn, og jeg gik derfor med en rigtig god idé om, hvad jeg skal gøre anderledes, og det er nemt at arbejde videre med. Det gav rigtig god mening.

Peter Astrup

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 2. februar 2016

Med 2 år siden sidste check-up havde der desværre sneget sig et lidt unoder ind i teknikken med det resultat at Susanne skulle rette op på en robotagtig løber med tendens til hæl-landing og ansats til skinnebensbetændelse.

Dét gjorde hun så med entusiasme og letfattelige øvelser således at løbet (igen) kom til at føles let og flydende med meget mindre spænding i kroppen.

Mvh Peter

Thomas Filholm

Bedømmelse: (4/5)

Torsdag den 21. januar 2016

God oplevelse og brugbare råd. Det kan klart anbefales.

Paw De Sparra Lundin

Bedømmelse: (4/5)

Fredag den 8. januar 2016

God gennemgang med en masse værktøjer til det videre arbejde med den nye løbestil

Vibeke Dalsgaard Krusager

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 26. december 2015

God, lærerig og vedkommende undervisning.

Jeanne M Kofoed-Jensen

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 24. december 2015

Efter 3 år i et par flade og 2 træthedsbrud i anklerne, var det på tide at få styr på stilen. Susannes videooptagelser lyver jo ikke om hællandinger og lav kadence. En time med Susanne gav gode forbedringer og lektier for. Jeg synes jeg fik en rigtig god feeling med hvordan det skal føles at løbe fladt, uden hverken at lave hællandinger eller "prinsessen", og formaninger om at lære at slappe af imens man løber. Det skal slet ikke være en kamp at løbe :)

Jan Ekelund

Bedømmelse: (4/5)

Søndag den 1. november 2015

Jeg ville prøve noget nyt og er træt af knæskader.

God og dygtig coach

Soren Skjaerbaek

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 23. oktober 2015

Valgte en coaching time med Susanne, da jeg længe har været nysgerrig og læst spalte op og spalte ned om naturligt løb, fladfodsløb, POSE running, barefoot running osv osv osv. Bottom line havde jeg masser af teoretisk bagage med til timen.

Men det var overordentligt befriende endelig at få drejet perspektivet 180 grader til det praktiske og konkrete i selve løbet og tillige i godt selskab med en dedikeret coach, der havde 100% fokus på mig, hvad jeg gjorde, hvordan jeg løb etc.

Karsten Køhlert

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 31. marts 2015

Susanne hjalp mig med at få pudset løbestilen af (efter 2 års uregelmæssigt løb i platfodsfutter). Jeg følte mig i kompetente hænder og fik gode fif og fiduser med hjem.

Tak for oplevelsen!

Stella Borne Mikkelsen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 23. marts 2015

Jeg valgte at tage en time med Susanne, fordi jeg aldrig rigtig var kommet igang med løbet, men gerne vil igang. Susanne er bare god - pædagoisk og med glimt i øjet. Jeg fik rettet løbestilen til - og det er fedt at få en film, så jeg kan se, hvordan det udvikler sig.

Kim Munk

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 21. marts 2015

Jeg har tidligere været på teknik workshops andre steder, og var godt på vej til den rigtigt stil.
Susanne var super god til at rette mig ind, og pege på præcis, hvor jeg skal fokusere for at få styr på de sidste detaljer.
Stor anbefaling herfra.

PS. Jeg har stadig ikke fået afgang til alumni siden på Facobook.

Stefan Thomsen

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 26. februar 2015

Jeg var noget chokeret over min nuværende løbestil da jeg så den på film. Og Susanne gav mig en god lektion i den nye løbestil, som jeg er fantastisk glad for. God undervisning og dejlig lærer.

Irene Faartoft Kristensen

Bedømmelse: (2/5)

Mandag den 9. februar 2015

Jeg blev anbefalet posemand fordi jeg meget pludseligt begyndte at få ondt i hoften efter løb.
Jeg fik en tid hos Susanne som jeg mødte i Svanemøllehallen. Hun forklarede godt hvad det gik ud på og det giver rigtig god mening.
Den praktiske del var jeg til gengæld ikke så imponeret over.
Jeg endte op med at få at vide at "din krop" gjorde det rigtigt første gang, så den ved hvad den skal.
Problemet er bare at jeg kunne ikke mærke når jeg gjorde det forkert.
Jeg øver mig og prøver at gøre det rigtigt, men er faktisk overhoved ikke sikker på at jeg er igang med at indøve den rigtige teknik.
For mig var 1 times soloundervisning ikke et hit.

Poul Bjerrum

Bedømmelse: (3/5)

Torsdag den 5. februar 2015

For to år siden læste jeg en stor artikel om Claus og hans posemandsprojekt i Løbemagasinet. Jeg følte med det vuns, at denne løbestil måtte være den rigtige for mig.
Efter to år som autodidakt forfodsløber syntes jeg, det var nu, jeg måtte have underekstremiteterne rettet til. Det sørgede Posedamen (Susanne) for på en solotime i ikke-så-velegnede omgivelser i Svanemøllehallen. På kyndig vis fik jeg at vide, at jeg ikke skulle løbe forfodsløb, men midtfodsløb, hvor hæl og forfod lander på samme tid. Derudover tre andre forhåbentlig nyttige tips, som jeg også med entusiasme vil arbejde ihærdigt for at føre ud i livet, så jeg kan løbe midtfodsløb mange år endnu (uden skader?!).
Hvis min solotime med Posedamen resulterer i godt løb, får undervisningen stjerne nr. 4.

Poul Bjerrum (62 år)

Steffen Sørensen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 2. februar 2015

Jeg har hørt mange gode oplevelser fra folk, og det var værd at prøve.
Det var helt klart lærerigt, der er mange nye ting man skal arbejde med, man mærker tydeligt en forskel på benene, de bliver belastet meget mindre.
Kan kun anbefales hvis man altid løber rundt med lidt små skavanker.
Susanne forstår også at forklare det til os almindeligt dødeligt!!

Jonas Bang Christensen

Bedømmelse: (4/5)

Torsdag den 15. januar 2015

Jeg havde hørt om Posemand.dk gennem en bekendt, og da jeg har døjet med diverse løbeskader gennem tiden tænkte jeg at det var tid at prøve noget nyt.

Jeg har prøvet selv at lægge stilen om til at løbe på flade fødder, men jeg er virkelig glad for at jeg tog en solo time, for der er en håndfuld andre vigtige elementer som man også skal have ændret på. Det er ikke bare sådan at løbe på flade fødder, pudsigt nok.

Jesper Caprani

Bedømmelse: (4/5)

Onsdag den 14. januar 2015

Jeg valgte Posemanden, fordi jeg fik det anbefalet af en ekspedient i en løbeforretning i Aarhus. Jeg er tilfreds med undervisningen, og er spændt på, om jeg kan "holde den" fremadrettet, men indtil videre, fem dage og fire løbeture senere, synes jeg det går fint. Det føles godt.
Jeg valgte at komme på kursus, fordi jeg ved fra mit eget job som musiklærer, der er meget man kan lære fra Youtube, men det er svært at vide, om den fornemmelse man har er rigtig ud fra en video. På den baggrund, fik jeg, hvad jeg kom efter, men kan jo ikke sige kurset var målet i sig selv:-)
Vil jeg anbefale det til andre løbere? Godt spørgsmål, det er vel noget man skal være "klar til"? Kender flere der løber væsentligt mere end jeg, og som ikke døjer med skader... Det er ikke en religion for mit vedkommende:-)Så jeg vil gerne fortælle om det, hvis der er nogen der spørger, eller snakken falder på det, men missionere...
Lavede en lille video af mig selv på yngste søns Ipad, og han spurgte mig om det var for sjov! Synes stadig stilen visuelt minder om den romerske husransagning fra "Life of Brian", og får mig til at tænke på Niels Hausgaards monolog om stavgang, men det skal nu ikke afholde mig fra noget!

Claus Christensen

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 10. januar 2015

Jeg fik en lektion i julegave .Jeg har i lang tid talt om at lægge min løbestil om, så den var mere energibesparende, effektiv, hurtigere samt forebyggende imod løbeskader.

Jeg synes det faglige var helt i top, gode personlige erfaringer og fremlagt på en let forståelig måde.

Vil helt klart anbefale andre at benytte sig af posemanden!

Mikkel Østergaard

Bedømmelse: (4/5)

Fredag den 14. november 2014

Super godt kursus. Susanne var rigtig god og nærværende hele timen. Jeg synes, at stilen efterfølgende har fungeret rigtig godt. Jeg kan kun anbefale, at man tager en time hos her i biksen, hvis man vil have stilen til at fungere.

Jørgen Gøl

Bedømmelse: (4/5)

Fredag den 14. november 2014

Introduktionen var en god oplevelse og let at gå til. Teorien er vel forklaret og som man siger - Keep It Simple!
Måske skulle I se om der kunne være bedre plads i Svanemøllehallen.
Ser frem til endnu en solo-time om godt et par måneder!
Alt i alt, det var en meget positiv oplevelse at få ændret løbestil...hårdt her den første uge indtil 'de ukendte fodmuskler' kan følge med.

Rasmus Franck

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 4. november 2014

Jeg har selv "rodet" med fladfodsløb i 2,5 år og syntes aldrig helt at jeg har fået landet foden på den fede flade måde, men efter en time med posemanden (som den dag hed Susanne) så har jeg fået rettet et par småting.....men hvilke småting

Simon Ploug Gartner

Bedømmelse: (4/5)

Tirsdag den 4. november 2014

Jeg valgte posemanden idet jeg fik dem anbefalet af flere kollegaer. Jeg havde brug for en ændring i min løbestil idet jeg hele tiden endte med smerter i knæ eller hofter.
Susanne var en fremragende, tålmodig og behagelig underviser, der het klart gav indtryk af at hun vidste hvad hun talte om. Kan anbefales

Marianne Toftelund Hansen

Bedømmelse: (4/5)

Lørdag den 1. november 2014

Jeg valgte posemanden på opfordring fra min osteopat som behandler mig for en løbeskade. Introduktion til poseløb gik fint, det var sjovt men noget sværere ude i virkeligheden uden coach. Og nu er dilemmaet: hvordan jeg får nogleckm i benene uden nye skader.

Trine Hommel

Bedømmelse: (4/5)

Onsdag den 22. oktober 2014

God og afslappet stemning ved solotime hos Susanne, som fik mig til at slappe af. Susanne var 100% tilstede i hele timen. Jeg følte hun havde godt styr på teknikken og kunne lynhurtigt analysere min løbestil og hvor jeg skulle sætte ind. Vi øvede mange gange og gav mig forskellige råd/teknikker til, hvordan jeg kunne øve.
Har været på styrketræningsholdet tidligere og derfor var det en selvfølge for mig, at vælge en solotime. Har arbejdet med pose-løb de sidste to år og synes tiden var til en solo-time.
Har allerede vist video og posemandendens hjemmeside til kolleger, som har løbeinteresse både med og uden pose ;)

Natasja Nielsen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 20. oktober 2014

Jeg havde en super god time med Susanne, hun er utrolig dygtig og kunne med det samme se, hvad der var galt med min løbestil. Jeg synes hun var rigtig god til at simplificere de mange dele af barfodsløb for mig, så jeg kun skulle fokusere på nogle få ting, og ikke tænke på 10 ting på en gang. Alt i alt en super god time, jeg kan varmt anbefale hende!

Niels Bentzon

Bedømmelse: (3/5)

Fredag den 26. september 2014

Tak for god og inspirerende undervisning. Godt at blive lidt udfordret i troen på, at alle da kan finde ud af at løbe. God underviser, inspirerende pædagogik, illustrative AV-seancer. Kunne godt have brugt en afsluttende løbetur "i det fri" for at afprøve teknikken på lidt længere strækning og ikke bare hele timen på en terrasse.
Susanne gav gode og brugbare tips om kropsholdning, centrering af tyngdepunkt, "optræk" af hælen, landning på hele foden og træk fra navlen fremad. Men dét med symaskinebenene og lynkadencen på 180 benløft per minut er særdeles anspændende, og det øger jo prompte pulsen fra 60% til 90% af maxpuls. Teknikken forekommer kun anvendelig til syre- og muskeltræning af læggene og til intervaltræning. Længere løbesekvens gav straks recidiv af min gamle skade, ømhed i højre balles musker, og det er ikke rart. Men forstemmende, når nu barefootstilen skulle være god til at undgå skade...
Men tak for et sjovt "redskab" som alternativ til almindelig intensiv- og intervaltræning, og det er nok brugbart til at træne kortere skridtlængde og bedre kropsholdning. Men jeg kommer nok kun meget sjældent over en Lada-hastighed på 110 og når aldrig de 180.

Christian Boehm

Bedømmelse: (4/5)

Lørdag den 13. september 2014

Fin undervisning! Men jeg oplevede det at løbe på asfalt som meget sværere end på Susanne's træterasse.

Linda Wilken Kristiansen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 27. august 2014

Min time hos Susanne var super god. Hun er professionel, dygtig, rar, og sjov. Derudover formidler hun undervisningen og opgaverne rigtig godt, og på en behagelig måde.
Jeg vil helt klart anbefale Posemand.dk til andre - jeg har allerede gjort det! :-) Det samme gælder for Susanne.

Jan René Rasmussen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 25. august 2014

Jeg købte mine flad-løbs-sko hos 'Naturlig fod' i Lyngby og blev anbefalet at tage en enetime hos Posemanden - og det råd kan jeg kun give videre til andre nybegyndere indenfor barfodsløb.
Jeg var overrasket over hvor meget man alligevel kan nå i løbet af en enkel lektion - og Susanne var totalt struktureret, professionel og opbyggende i sin coaching.
Jeg fik mega-meget mod på at kaste mig ud i at blive barfodsløber og har med mine videoer i baghånden også trænet/øvet lige siden :-)
TAK for indsatsen!
mvh/
Jan R. Rasmussen

Therese Sachse

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 20. august 2014

Det var en rigtig god oplevelse at kombinere løb med efterfølgende yoga. Det var godt at være sammen med andre, og se deres løb, og få konstruktiv feedback fra Susanne og de andre, fra sig eget løb. Vi så både vores før og efter videoer sammen, hvilket var ret givende.
Yoga-delen var skøn. Man står helt stille og kampsveder, benene syrer til, og du synes samtidig at det er fedt. Det er ikke sidste gang, at jeg prøver den kombination.
Derudover er det skønt at Susanne er engageret, og har en god tilgang til en broget flok fladfodsløbere.

Mikkel Jakobsen

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 31. juli 2014

Er rigtig glad for at jeg fik booket en time hos dig Susanne :-) Du er en meget behagelig og kompetent underviser. Er nu godt i gang med at træne (stille og roligt som vi snakkede om), og vil helt sikkert booke en time igen, når den nye stil skal pudses lidt af :-)

Tak for hjælpen.
Mikkel

Anders Peter Bruun

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 18. juli 2014

Efter et langt skadesforløb faldt jeg, for tre år siden, over posemand.dk, og har siden da løbet på flade fødder uden problemer. Da muligheden for nylig bød sig tog jeg alligevel en solotime hos Susanne "for lige at få rettet de værste småfejl". Det var en positiv oplevelse. Meget kompetent og afslappet undervisning. - Og der var mere at rette end forventet! Men efter den time var teknikken nogenlunde på plads, og jeg tog hjem med nogle enkle huskeregler og masser af gejst til at komme i gang. Her en måned efter kræver det stadig koncentration, men det går fremad, og når det lykkes er mit løb hurtigere og lettere. - Kan varmt anbefale en solo time, også selvom man allerede løber fladt og problemfrit. Man kan komme langt ved bare at smide skoene, men det er svært selv at få teknikken helt på plads.

Louise Kaas Mortensen

Bedømmelse: (4/5)

Onsdag den 25. juni 2014

Jeg fik et gavekort til Posemanden i fødselsdagsgave, og det var en rigtig øjenåbner at få en enetime med Posedamen Susanne. Jeg blev overrasket over, hvor simple øvelser der skulle til at rette løbestilen ind til rigtigt fladfodsløb. Det har desuden ændret min opfattelse af løbesko, og der er flyttet både flade løbesko og løbesandaler ind i skoreolen. Tak for en god oplevelse. Den vil jeg anbefale til andre.

Nevin Eronde

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 22. juni 2014

Jeg valgte en solo-time hos Posemanden, fordi jeg gerne ville igang med at løbe igen. Var træt af de tunge, højhælede løbesko og syntes ikke det virkede så godt for mig. Undervisningen levede fuldt up op til mine forventninger! Det var meget informativt, super inspirerende og motiverende. En helt ny verden der har åbnet sig for mig! Jeg er lige startet, men når jeg har trænet selv i et stykke tid, så ville jeg ikke tøve med at booke en solo-time igen for at justere teknikken. Har allerede anbefalet det til mange af mine venner!

Anne Dorthe Rankenberg Bruun

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 17. juni 2014

Kom med det formål at få teknik på plads og blive rettet til. Begge dele må siges at være opfyldt, og det var også nødvendigt! Rigtig god og kompetent undervisning og dejlig rolig :)
Kan virkelig på det varmeste anbefale at tage en tur forbi posemand/dame for at få styr på sagerne. Det er meget inspirerende og giver én lyst til at fortsætte udviklingen :)

Søren Erik Andreasen

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 14. juni 2014

Med ømme skinneben var det tid til at finde en anden måde at løbe på. Posemanden havde et forslag og jeg aftalte en træningstime med Susanne.
Susanne var meget struktureret og hendes instruktioner var tydelige og til at forstå. Efter en time havde jeg en god fornemmelse af, hvad fladfodsløb går ud på.
Siden har jeg været ude at løbe 3x10 minutter og det går fint. Jeg har et par gange skulle tilbage for at se video og læse om gode råd og træning. Der er meget at holde styr på!
Søren

Tor Rønnow

Bedømmelse: (4/5)

Tirsdag den 10. juni 2014

Det er nu lidt over tre måneder siden, at jeg var til to løbestilskurser, et med Susanne "indendørs" og et run-along med Claus udendørs (i nævnte rækkefølge). Jeg har haft STOR glæde af begge kurser, som jeg synes, komplimenterede hinanden fint. Der kommer ganske enkelt forskellige ting ud af at blive analyseret i løb hhv. indenfor og barfodet versus udenfor og i sko (omend meget flade). Susanne og Claus spottede og påpegede hver især helt forskellige ting, som jeg efterfølgende tænker over på nærmest hver eneste løbetur, kort som lang. Jeg føler helt sikkert, at jeg har fået stor værdi for pengene, også selvom der stadig er meget for mig at arbejde med - jeg betragter tilpudsningen af løbestil som et livslangt projekt. At man kann give sig selv et kæmpe boost i så henseende ved at tage på kursus hos Posemanden, det er hinsides diskussion. Jeg vil reservere den "sidste" af de fem mulige stjerner til forbedringer på opfølgningsdelen fra kurserne. Jeg synes godt, prisen kunne inkludere muligheden for at sende et par videoklip til kort efterfølgende analyse i månederne efter.

vh. Tor Rønnow

Nicolai Ingemann Taisbak

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 9. juni 2014

Susanne var super hurtig til at finde de fokuspunkter, jeg skal arbejde videre, og til at finde et fælles forståelse for den følelse, der er rigtig og forkert, når jeg efter solotimen skal træne selv.

Søren Sonne

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 11. maj 2014

Jeg valgte posemanden, fordi det virkede seriøst og fordi der endelig var kommet flere coaches, så det nu var muligt at finde en tid, der passede.
Min oplevelse af forløbet var, at det var meget professionelt og grundigt og at jeg kom derfra med de rette instruktioner og værktøjer til at komme videre.
Om det så hjælper, må tiden vise - jeg har stadig en masse at arbejde med før jeg tør evaluere.

Peter Andersen

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 3. maj 2014

Dronningen af naturligt løb, spottede prompte mine fejl. Stærkt gået Susanne!

Christina Østergaard

Bedømmelse: (4/5)

Tirsdag den 25. marts 2014

Jeg valgte posedamen, fordi jeg havde fået løbeskader og ville af med dem. Jeg synes egentligt at det var forholdsvis let at lære, og posedamen var god til at vise, hvad jeg gjorde godt og hvad jeg gjorde forkert vha film på ipad. Den sidste stjerne mangler fordi der var mange i hallen, da jeg skulle lære det, så støjniveauet var højt og vi måtte flytte rundt i hallen et par gange. Men posedamen er klart at anbefale. Nu har jeg løbet et par gange alene og det går (tror jeg) stadigt godt. ALDRIG MERE HÆLLANDINGER !!!

Tina Reichstein

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 4. marts 2014

Jeg fik pudset stilen af med en solo-time efter at have løbet på egne ben - og fødder - siden workshop i oktober. Susanne kunne med det samme se, hvad jeg stadig gjorde galt, og efter kort tid var jeg rettet ind.

Her en lille uges tid efter kan jeg mærke, at stilen er ved at være helt på plads. Super professionel tilgang, behagelig atmosfære og vil give det min varmeste anbefaling til andre, der lige trænger til at få tjekket stilen.

Butcher Lh

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 3. marts 2014

Hej susanne.

super inspirerende time hvor man får den basale viden om løbestilen krydret med øvelser.
jeg synes vidoen var rigtig god således man kunne se det visuelt.
En rigtig god faglighed krydret med lidt god humor kunne jeg rigtig godt lide.

det har helt klart sat nogle tanker igang mht løbestil...:)

mvh
lars

David Nordstrøm

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 21. februar 2014

Rigtig god undervisning af Susanne, der med trænetøje, hurtigt fik udpeget de fejl der havde sneget sig ind i mitløb.

Meget dygtig til at hjælpe og vejlede, med de rette fif, så unoderne kan udryddes fremover.
Vil klart kunne anbefale solo timer hos Susanne til andre.

Anders Brysting

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 17. februar 2014

kompetent og sikker undervisning

Flemming Kure Marker

Bedømmelse: (4/5)

Tirsdag den 11. februar 2014

Spottede rigitg godt mine fejl - Susanne er imødekommende og kompetent

Jacob Nordstrøm Borup

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 9. februar 2014

Jeg havde selv forsøgt at lære at løbe pose running, men syntes ikke det føltes helt rigtigt. Kurset med Susanne har virkelig hjulpet mig med at sætte fokus på det, der skal ændres og har også gjort mig tryg ved at løbe i helt flade sko. Virkelig god underviser som tog udgangspunkt i mine forudsætninger og var meget pædagogisk i sin måde at lære fra sig. Kan klart anbefales andre der overvejer at omlægge deres løbestil.

Mikkel Dreyer

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 20. januar 2014

Susanne førte mig ind i flad-fodsverdenen. Jeg troede at jeg havde fint styr på det, og det bare skulle rettes lidt.
Hun måtte dog have grovfilen frem. På en nærværende og ærlig måde fik jeg nogle gode praktiske tips til hvordan jeg kunne ændre min løbestil. Jeg har gjort flittig brug af det.

Jeg har løbet på flade fødder i et par uger, og det går rigtig godt. Posedamen var både tiden og pengene værd. Tak.

Peter Birkebæk Jacobsen

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 16. januar 2014

Havde fået anbefalet posemand.dk i min løbebutik.
Havde en hyggelig, positiv og meget lærerig introtime med Susanne. Fik aflivet mange myter, svar på alle spørgsmål og ryddet al min tvivl af vejen. Er samtidig blevet tydelig bevidst om hvor jeg er mest udfordret i forbindelse med at ændre løbestil.
Har i det hele taget oplevet en professionel tilgang med en positiv personlig vinkel

Jesper Jacobi Risløv

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 23. december 2013

Jeg valgte posemand fordi jeg havde problemer med mit ene knæ. Tænkte det måske var en ide at få kontrolleret løbestilen.
En super fin oplevelse og en helt anden måde at løbe på. Glæder mig til at den nye stil kommer til at "ligge på rygraden".

Richardt Veje Madsen

Bedømmelse: (4/5)

Torsdag den 5. december 2013

Jeg valgte Posemanden, fordi jeg var begyndt at få ondt i skinnebenet og en ny løbestil lød som en god permanent løsning på problemet. Jeg bestilte en enetime fordi det var den hurtigste måde at få lært den nye løbestil, så jeg hurtigt kunne komme i gang med at løbe igen.

Enetimen gik godt. Jeg fik i løbet af 10 minutter godt fat i stilen og brugte så resten af timen, på at holde den, hvilket ikke var så let. Men heldigvis var instruktøren rigtig god og jeg oplevede hende som værende meget professionel og vidende omkring kroppen og dens virkemåde.

Jeg fik til sidst gode råd til køb af løbesko. Jeg bestilte dem straks da jeg kom hjem og har nu løbet 10 minutter hver dag i en uge og kan virkelig mærke at det går fremad. Det er dog rigtig hårdt for ankler og lægmuskler, så jeg tager det stille og roligt - skulle nødigt få en skade nu :-)

Jeg fik optaget en video af min stil før og efter, hvilket er rigtig godt, da jeg på den tydeligt kan se, hvad jeg skal gøre for at løbe korrekt. Jeg har også vist den til andre, der løber og de er meget interesserede - så det er et godt værktøj både som hjælp og promovering.

Det eneste jeg kunne tænke mig yderligere var en mulighed for at kunne sende en video af min løbestil til instruktøren, så jeg fik mulighed for at bliver rettet, hvis jeg allerede nu er begyndt på et eller andet uhensigtsmæssigt.

Dorte Malene Marino

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 2. december 2013

Det var et rigtig godt løbekursus. Susanne er et godt valg med mange erfaringer at dele ud af. Det var rigtig godt at få løbestillen pudset af. Set i bakspejlet kunne jeg godt have ønsket at vi brugte tiden ud og fik løbestilen mere kørt ind.
Susanne kan varmt anbefales.

Rune Wolff

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 30. november 2013

Har i et stykke tid interesseret mig for en mere naturlig løbestil, læst om det og set videoer på nettet og som mange andre sikkert også selv prøvet at ændre løbestil. Med en masse af de almindelige fejl til følge. Via en solo-time fik jeg en del praktiske tips og det har virkelig givet mig blod på tanden. Kan klart anbefales : -)

Esben Dige

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 27. november 2013

Det kan absolut anbefales at få en over løbestilen hos posedamen. Kompetent og let forståelig undervisning, der anskueliggør, hvordan man kan komme til at løbe uden skader.

En enetime kan absolut anbefales

Anja Hansen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 27. november 2013

Jeg valgte at få et ekstra tjek hos Susanne ca. 2 mdr. efter min første enetime, for at få helt styr på, om jeg er på rette spor. Det var en dejlig oplevelse igen og jeg fik helt sikkert noget med hjem at øve videre på.

Morten Wraae

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 25. november 2013

Susanne var rigtig behagelig som instruktør, og var god til at forklare teknikken på et passende niveau. Der blev rettet og vejledt lige efter bogen, og det gav hurtigt god mening. Jeg synes man bliver rigtig godt rustet, til at fortsætte på egen hånd! Jeg vil helt klart anbefale posemand til andre :)

Anja Hansen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 30. oktober 2013

Fantastisk oplevelse sammen med Susanne i Århus. Jeg har allerede booket en ny tid, når hun kommer til Esbjerg, så jeg kan få tjekket op på den nye stil.

Thais Beermann

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 19. oktober 2013

Jeg brugte Posemand.dk fordi "behandling" af skinnebensbetændelse åbenbart ikke eksisterer. Ud over en løbestil. Og da jeg har haft smerter i næsten 6 måneder, var jeg klar på hvad som helst.
Indtil videre har jeg ikke løbet, men fokuserer på øvelser, der styrker mine skinneben og som også gør mig klar til at starte op på ny med ny løbeteknik. Jeg glæder mig, da jeg har fået god instruktion og kan allerede mærke en forskel.

Gitte Jæger

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 18. oktober 2013

Jeg havde i den grad brug for kompetent vejledning og gode råd for at få min fladfodsløbekunnen tilbage i sporet efter en lang, ufrivillig løbepause. Susanne var behagelig og kompetent som coach, og jeg vender tilbage for yderligere justeringer af teknikken senere. Jeg kan varmt anbefale posemand (-dame) til andre - for alle fortjener en god løbestil :-).

Lars Kristensen

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 18. oktober 2013

Det var rart at få pudset teknikken af, og Susanne gør det rigtig godt

Carina Sørensen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 15. oktober 2013

Vil anbefale ALLE der vil løbe barfodsløb at tage en solo time. Det var superfedt at få analyseret sin løbestil - og blive bevidst om at hæl landing er absolut no go når man gerne vil løbe barfodsløb så nu ved jeg hvorfor jeg har skader i hofte, knæ og ryg..
Tak til Susanne for hendes tålmodighed :-) Håber der kommer et opfølgningskursus i Jylland.
Vil klart anbefale Posemand til andre - super god træner, fedt med alle de tips de sender..

Harald Kr

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 14. oktober 2013

Asbjørn Riise

Bedømmelse: (4/5)

Søndag den 6. oktober 2013

Ganske kort - har læst "Born to run" - og tænkte at det er sidste chance efter 30 års slid med de høje hæle og to knæoperationer senest i november 12. Den operation gik ikke godt - beskadigede nerver og hævelser frem til efteråret 13. Jeg var afsted i mandags, og Susanne fangede mig præcist hvor jeg var - og fik mig til at forstå - og først og fremmest mærke fornemmelsen af at løbe rigtigt. Torsdag var første dag hvor jeg kunne træne pga. arbejde, og så afsted i et par lånte Vibram. (Efter 10 min fik jeg skoene på) - og løb 5 km. Lørdag var jeg lidt øm i læggene, men idag søndag er jeg klar til at komme afsted igen. Knæene virker klart mindre belastede, og det var hele formålet. Så jeg krydser fingre - og kommer igen til en opfølgning :-)

Kenneth Schønning Olsson

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 3. oktober 2013

Valgte posemand uden egentlig at kende filosofien. Ville blot i gang med anderledes løbestil.
Det blev en fortrinlig workshop. Super coaching. Step by step ... Simpelt og let forståeligt.
Har siden løbetrænet korte intervaller ... 10 minutter af gangen, og har fundet ud af, at jeg bruger helt andre muskelgrupper.
Jeg tror at pose-teknikken på sigt kan udbedre mine gamle knæ- og hofteproblemer.
Vil klart anbefale det til andre, selvom nogle løbefolk jeg taler med siger at flade sko er 'so last year'.

Ahn Nielsen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 1. oktober 2013

Tak til Susanne for en god solotime. Det gør jeg gerne igen, om 1 måneds tid, lige for at tjekke om jeg er på rette vej..

Stella Borne Mikkelsen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 23. september 2013

Jeg fik en solotime hos Susanne, fordi jeg synes barfodsløbet driller mig. Susanne er supergod til at forklare og vise - og jeg er nu ved at have hæltrækket på plads. Kan helt klart anbefale Susanne.

Karina Damsgaard Vittrup

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 23. september 2013

*****
Jeg fik præcis den sparring jeg havde brug, ved at jeg blev mødt der hvor jeg var i min udvikling :-)

Jeg er nu OBS på mine udviklingspunkter. Eneste anbefaling er, at man kan prøve at løbe en tur sammen i et mere naturligt temop...det synes jeg mangler.

jeg vil bestemt anbefale Jer til andre.

Lea Nymand

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 9. september 2013

Jeg valgte posemanden, fordi de udbød kurser til en overkommelig pris og der var mange fordele ved at tage kursus og blive alumni-medlem. Der ud over virkede fagligheden også i top. Og det vil jeg også sige den var på kurset, dog blev kurset lidt stresset, så jeg nåede ikke at høre så meget som de forskellige sko og gik hjem med mange spørgsmål. Men det gjorde nu ikke så meget for jeg kunne bare maile ti min instruktør og hun svarede rigtig godt og hurtigt på mine spørgsmål.

Søren Staun Jørgensen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 1. september 2013

Hej Susanne - det har været en super inspirerende oplevelse at få fladet fusserne ud.
Jeg troede jo at jeg løb så nogenlunde på hele foden og det blev jo hurtig modbevist med video nr. 1 (men jeg vidste også at der var plads til forbedring).
Heldigvis kunne underviseren, på bedste måde, hurtigt rette op på de dårlige vaner.
Jeg har nu løbet en del små ture (mest i helt bare fødder) og er faktisk begyndt at tro på at min fysioterapeut, som kontinuerligt retter min ryg op, helt skal droppes. Jeg har ihvertfald ikke haft de gamle symptomer i ryg, hofte og knæ siden knæløft og hæl-træk er blevet en del af løbeturen.
Det er rigtigt godt at i er blevet et par stykker mere til at aflaste Claus - så er der måske heller ikke så langt imellem de nordjyske besøg ;-)
Tak for sessionen - det skal nok blive godt!

Lucas Hansen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 26. august 2013

Jeg fik en time hos posemanden i gave, og det har været en af de bedste gaver nogle sinde. Jeg var længe doven fordi jeg ikke længere kunne løbe, men det er helt ændret nu, takket være den gode oplevelse! Jeg fik både blod på tanden til seriøst løb igen, og jeg fik glæden tilbage ved selve løbet.

Steffen Grøndahl

Bedømmelse: (4/5)

Søndag den 18. august 2013

Super professionel vejledning hos Susanne. Jeg fik klar besked om at min løbestil var helt ude i skoven (og videoen viste det samme), men kom i løbet af en time tilbage på sporet. Og fik en masse at arbejde med, men med klare prioriteringer. Eneste minus var træterrassen, som kostede mig to store splinter som jeg måtte operere ud, da jeg kom hjem :-) Men det var sikkert straffen for at sætte for meget af med foden.

Stella Borne Mikkelsen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 7. juli 2013

Det var en rigtig god solotime hos Susanne og hvor vi vist fik hælen med - langt om længe...

Susanne er en super formidler - og meget pædagogisk og med en god humor - og hun kan så absolut anbefales.

Klaus Nordahl Petersen

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 4. juli 2013

Vil bare lige dele min glæde over mine ben;-)

Jeg har til August 3 års jubilæum med skinnebensbetændelse:-(, og har de sidste 3-4 mdr ikke kunne løbe 1 km, uden det gjorde avs i skinnebenene OG begge knæ.

Jeg besluttede, efter at have brugt adskillige tusinde kr. på sko og fysioterapeuter, at min sidste udvej var Posemand! Det var det eller brevduer;-)

Jeg fik en tid hos Susanne Carugati, for en god uge siden, og jeg må sige at jeg er dybt imponeret. Hendes måde at forklare, vise og rette mig på, var yderst pædagogisk og professionelt:-)

Nu har jeg så "løbet" 3-4 korte ture a 10-12 minutter i Fivefingers siden mit besøg, og for første gang i næsten 3 år har jeg INTET mærket til mine skinneben, ej heller mine knæ:-) :-). Jeg er måske lidt hurtig ude med min glæde! men jeg kan sq ikke få mine arme ned ;-).

Såååå endnu en fladfodsløber er "født", og følelsen af at løbe SÅ afslappet, er fuldstændig fantastisk :-)

Der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg vil anbefale dette til andre løbere :-)

Laila Gunthel

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 1. juli 2013

Det er min coach nr. 2.

God opfølgning. Der blev gået i detaljerne og dermed mulighed for at forfine min løbeteknik yderligere. God og vedholdende undervisning

Faglig dygtig, der kan ikke snydes. Alt bliver set. Super :-)

Johnny Bjørn Carlsen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 30. juni 2013

Jeg valgte posemanden.dk fordi jeg havde hørt gennem en kammerat at det var en god oplevelse og en "aha" gennemgang af kroppen som redskab

Jeg har allerede nu anbefalet mine kollegaer/ kammerater og ligeledet talt positivt om posemanden.dk til Parkrun.dk

De varmeste anbefalinger

Erik Illum

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 23. juni 2013

Hej Susanne fredag løb jeg 6 km det var en fornøjelse at løbe uden smerter i knæet men stængerne var ømme dagen efter så der skal mere træning til.

Så en artikkel på Hamlet før en operation i knæet og læste om posemanden og da operationen ikke gav det ønskede resultat læste jeg på nettet om en ny løbestil.

Den kan forøvrigt også bruges når man går og det virker.

Kim Hansen

Bedømmelse: (4/5)

Søndag den 23. juni 2013

Jeg fandt Posemanden på nettet og det fangede straks min opmærksomhed. Jeg havde en mindre skade i hælen og var derfor interreseret i at få en ny løbestil. Jeg fik en time hos Susanne og det var en god start.

Hun er en god og grundig underviser. Jeg mener selv at jeg har forstået grundprincipperne og bruger derfor Juli måned på at få instruktionerne implementeret i min løbetræning.

Jeg vil så booke yderligere undervisning/follow-up for at få justeret teknikker. Alt i alt er jeg meget tilfreds med hele introduktionen til hele konceptet, solo-time, Alumni, Facebook, osv.

Gennemsnitlig vurdering af de 93 anmeldelser er 4,6/5 stjerner.