Lærke Rau

Lærke Rau
Roskilde
Træningsnørd er nok ikke den helt forkerte betegnelse at sætte på mig.

Jeg er vild med alt hvad der har med træning og sund livsstil at gøre, og jeg har været så heldig at gøre det til min levevej.

Fladfodsløb kom ind i billedet, efter at jeg havde lavet 2 ironmans, hvor løbedelen begge gange var et ondt mararidt. Løberknæ, skinnebensbetændelse og andet godt, tvang mig til at finde en anden løsning på mit løb, hvis jeg ønskede at fortsætte med at nyde naturen i løbesko.
Jeg kastede mig over fladfodsløb og har siden løbet lidt ultraløb, gerne som trail; bla. Hammer Trail 25km, som gav en 2. plads, Hammer Trail 50km, som gav en 4. plads og Fyr til Fyr 62km.

Ud over løb, har jeg en sportslig baggrund som elite gymnast, elite roer og triatlet.

Hvis ikke nogen af de opslåede tider passer dig, så kontakt mig, så finder vi sikkert en tid der kan passe.

Jeg vil glæde mig til at lære dig kunsten at løbe fladfodsløb - løb kan også blive en fornøjelse for dig :-)

 

Uredigerede anmeldelser af Lærke Rau:

Linda Andersen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 29. maj 2016

Lærke var super go til at fortælle alt hvad jeg havde brug for ift fladfodsløb
Hun var grundig og man kunne godt fornemme at hun havde styr på det hele
Hun var også utrolig hjælpsom og tog sig go tid til mig.

Benny Pedersen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 4. november 2015

Har valgt posemanden, da jeg har læst en del om ham på nettet og tænkte at der ikke kunne ske nået ved at prøve fladfodsløb da jeg har kæmpet med div skader de sidste to år.
Har været hos Lærke Rau i Roskilde og blev ikke skuffet , god til at lære fra sig ,og tålmodig er hun også smiler vil dog sige at en time går alt for hurtig ,vil tro at en halv time mere ville hjælpe og en eller anden form for opfølgning på et tidspunkt vil gavne.
Benny Næstved.

Karsten Pedersen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 5. august 2015

Lærke er dejligt klar i mælet og hendes instruktioner er lette at følge. Nu håber jeg bare jeg kan selv ...

Kim Østergaard

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 21. juli 2015

Jeg vil anbefale at bruge en time på at blive undervist i løbeteknik, øvelser og andre praktiske forhold. Mit møde med Lærke blev et godt afsæt til at arbejde videre med at blive fladfodsløber.

Klaus Jørgen Nielsen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 7. juni 2015

Vi valgte Lærke, pga tidligere bekendtskab fra andet kursus. Og så er der ikke så langt til Roskilde herfra Kalundborg. Det var utrolig givende og indspirende at være sammen med hende.

Michael Hansen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 3. maj 2015

Jeg har modtaget undervisning af Lærke og Lærke har været helt fantastisk effektiv og hurtig til at se hvor mine svagheder er, fokusere lige på de områder hvor jeg blev nød til at træne. Det har været hårdt og krævet tålmodighed at ændre løbestilen, men føler nu at det har været det hele værd. Det er der ikke 100 procent endnu, men tror på at jeg er på rette vej.

Michael

Karsten Hedegaard

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 23. marts 2015

Jeg har efter 3 knæoperationer absolut ikke kunne løbe. Med den "gamle klassiske stil" (hællanding) kunne jeg ikke løbe mere end 50 meter uden at få ondt i knæet. Snakkede med et par stykker, som har haft solotimer og været til workshop hos Posemanden og ville give det en chance, da de har haft samme problemer.
Jeg var spændt på solotimen. Her mødte jeg en meget kompetent og energifuld instruktør, som virklig levede op til mine forventninger. Efter timen havde jeg ikke ondt i knæet, selv om jeg havde løbet rundt i bare fødder. Har løbet hver dag i ca. 2-3 km uden at haft ondt i knæet siden. Det burde alle gøre.

Anders Studstrup

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 17. marts 2015

Jeg var løbet ind i en skade i forsommeren 2014 og var ikke rigtig kommet igang med at løbe igen, da knæet blev ved med at genere. Jeg har nogle arbejdskollegaer, der var begyndt at løbe på flade fødder, så jeg tænkte, at det vill jeg også prøve. Efter nogen søgning på nettet, faldt jeg over diverse træningsvideoer, der viste metoden. Efter en stille opstart, følte jeg, at jeg havde meget godt styr på teknikken, men manglede lige det sidste. Efter at have talt om løbekurser i lang tid, blev min kæreste træt af at høre på mig og gav mig et kursus i fødselsdagsgave, hvilket gav mig skubbet til at kigge ind forbi Lærke til et kritisk eftersyn. Lærke fik rettet de sidste par ting og gav mig nogle gode råd til, hvad jeg skulle mærke efter, når jeg var ude at løbe, så jeg sikre mig at teknikken også sidder der, når det bliver hverdag igen. Jeg har desværre ikke fået løbet så meget efter kurset pga sygdom og dårlige undskyldninger, men det skal nok komme :)

Kaare Frogne

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 10. februar 2015

Lærerigt og kompetent, så simpelt kan det vist siges. Lærke Rau fik hurtigt vejledt mig i den rigtige retning, og jeg kan varmt anbefale en solo time, til alle dem der har lært sig selv forfodsløb, så i - som jeg, kan komme ned på flade konvolutter og løbe fladfodsløb! Uden at gå i stykker.

Gennemsnitlig vurdering af de 9 anmeldelser er 5/5 stjerner.