Jannik Henriksen

Jannik V. Henriksen
8800 Viborg
Løb skal være sjovt og uden skader...

Begge dele noget jeg, som fladfods løbe coach, ser frem til at hjælpe med.

Jeg har været løber i efterhånden mange år og har, som flere andre, været plaget af løbeknæ og skinnebens betændelse. I 2009 satte jeg mig for at løbe et marathon... Men endnu engang blev træningen stoppet grundet, først ømheder og senere skader. Derfor besluttede jeg at finde en anden og mere holdbar løsning på mine løbeskavanker, hvilket blev min start på fladfodsløb.
Sidenhen har jeg gennemført en god del marathons samt nogle ultraløb.

Udover Posemand coach, har jeg bla. uddannelser som Idrætscoach, ledelses baseret coaching samt Militær fysisk træner. Desuden har jeg en mangeårig erfaring med undervisning af enkeltpersoner og grupper op til 30 personer.

Hvis ikke nogen af de opslåede tider passer dig, så kontakt mig, så finder vi en tid der kan passe.

Jeg ser frem til at hjælpe dig frem til en god løbestil.

 

Uredigerede anmeldelser af Jannik V. Henriksen:

Carsten Søndergård

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 19. december 2017

Jeg har haft et langt løbeliv uden skader. D.v.s. indtil for tre år siden, hvor jeg blev ramt af en omgang svangsene betændelse. Lige siden har jeg døjet med skader i et eller andet omfang. Kulminerende i foråret med at mit ene underben og fod hævede hver gang jeg havde været ude og løbe. Jeg startede et langt udredningsforløb hos min læge, der ikke kunne finde ud af hvad der var galt. Undervejs i forløbet begyndte jeg at læse alt hvad jeg kunne finde om skader. Der var bare ingen, der led af de samme symptomer som jeg gjorde. På et tidspunkt kom jeg forbi posemand.dk. Jeg synes at det Claus skriver giver mening, og besluttede mig for at give fladfodsløbet en chance. Jeg startede ud på egen hånd, men havde en klar ide om at jeg på et tidspunkt skulle forbi en instruktør, for at lære teknikken ordentligt. I slutningen af oktober lykkedes det endeligt at finde ud af jeg har omfattende skader på den ene menisk (sikkert dem begge) med en dertilhørende Bakers Cyste. Hermed syntes jeg ikke der var nogen grund til at vente længere. Skulle jeg kunne fortsætte med at løbe, så var en omlægning af teknikken nødvendig. Da Jannik ikke havde nogen ledige tider, sendte jeg ham en mail, for at høre om han kunne finde tid til en enetime. Det kunne han den efterfølgende søndag. Jeg fik pudset stilen af, og er nu godt kørende til at få styr på den nye stil, her hen over vinteren.
Tak for timen Jannik. Det er bestemt det hele værd, og også en nødvendighed med en instruktør som kan lære en den rigtige teknik.
Jannik er en behagelig og kompetent instruktør, som varmt kan anbefales.

Jesper Helleskov Nedergaard

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 29. november 2017

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Jannik. Han er rigtig god til at se de små fejl og forklare hvad man skal gøre for at rette ind. Har ikke kunne løbe i 4 år pga af en skade men det føles bare så nemt at løbe på den her måde har ikke løbe så langt i bare tæer siden jeg var dreng så kan klart anbefale at få justeret teknikken hos posemanden.

Anne-Louise Wetche

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 12. juli 2017

Da jeg ikke har kunne løbe i hen ved 2 år pga læderet hælpude, tænkte jeg, at fladfodsløb måske kunne være vejen tilbage til løberiet for mig. Jeg undersøgte mulighederne, og fandt at en enetime ved nærmeste posemand-coach skulle prøves af. Det var en super god oplevelse og Jannik var god til at lære fra sig på en behagelig måd samt god til at svare på alle mine mange spørgsmål. Vil gerne anbefale at benytte sig af Janniks kompetencer.
Eneste men er at jeg pr.mail flere gange er blevet opfordret til at melde mig i Posemands alumni facebookgruppe. Trods ansøgning om medlemsskab af gruppen straks efter undervisningen, er ansøgningen ikke blevet godkendt endnu. Lidt træls når ens nysgerrrighed på barfodsområdet er stor.
Mvh Anne-Louise Wetche

Casper Jørgensen

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 6. juli 2017

Super

Per Houmøller

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 15. marts 2017

Hej Jannik.
Tak for sidst. Det var en hyggelig time vi havde sammen.
Du er en professionel underviser og ved hvad du snakker om, så stille og rolig uden de store dikkedarer fik vi min løbestil rettet ind, ligesom du forklarede, hvordan jeg skulle komme videre.
Så nu løber jeg posemandsløb 10 min om dagen, mens siger træk træk træk tre gange i sekundet inde i mit hoved og længes efter at se virkningen af stilændringen.

Venligst Per Houmøller

Lars Holm Christensen

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 22. august 2016

Efter at ha' set et program på dk4 med posemanden, var jeg ikke i tvivl om det var noget, jeg skulle prøve.
Lavede en aftale med Jannik og har kun positivt at sige om undervisningen. Jeg tror på, jeg har fået de helt rigtige værktøjer med i bagagen ift. fladfodsløb - og dermed også at indfri formålet med mit besøg; løb uden skader. :-)

Claus Bjørn Madsen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 7. august 2016

En superfin personlig træningstime.
Er stadig i gang med at udvikle mine nye løbestil, men det går stille og roligt fremad. At bryder vaner er svært, men jeg har fået gode værktøjer, tips og ikke mindst inspiration til at holde ved.

Thue Agernem

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 4. januar 2016

Dejlig nem instruktion.

Erik Brøndum Rasmussen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 3. januar 2016

Efter at jeg har læst en masse på posemand.dk og prøvet mig frem i et halv års tid, syntes jeg at jeg ville have en enetime for at for rettet løbestillen til. det var rigtig godt givet ud og Jannik fik rette mig helt op samt givet mig en masse værktøj til fremtidig træning.

Torben Aaen Jeppesen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 14. oktober 2015

Jeg har i ca 1,5 år prøvet at løbe fladfodløb, prøvet skriver jeg nu, efter jeg har været til solo time hos Jannik.
Jeg ønsket mig et gavekort i fødselsdagsgave til posemanden solotime, det fik jeg.
Fik en time hos Jannik i Viborg, så var det bare med at komme afsted.
Jeg troede at jeg have lidt styr på det der fladfodløb, endtil at jeg så mig selv på film, men Jannik rettere "kun" 2 steder så var den der.
Hold da op en anden måde at løbe på, det er en fornøjelse.

Grunden til at jeg vil lære at løbe fladfodløb er, jeg læste Christopher Mc Dugall : født til løb.
Det er godt nok om barefoot, men jeg tænkte det er nok lige at stramme den, gik ind på det der internet og søgte, fik nogle links om posemanden, det var det jeg søgte.
Har som sagt prøvet selvstudie i 1,5 År, tænkte må da lige prøve en solotime, hold da op, det skulle jeg have gjort fra starten.

Jeg kan kun anbefale en prøve time hos Jannik, det har han bare styr på.

Fra en glad ny fladfodløber.

Jette Bank Lauridsen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 7. oktober 2015

Super god oplevelse,forventer mig meget af min nye løbestil-længere /hurtigere/men først og fremmest uden skader-men det er svært at styre sig, når man endelig er kommet ud -10 min er ikke længe at træne-men virker fornuftigt nok-for tidligt at sige noget om hvordan det virker, men har store forventninger :-)

Paw Bach

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 5. oktober 2015

Efter en længere periode med skinnebensbetændelse valgte jeg at der skulle ske noget nyt og efter en masse surfer fandt jeg ud af at det skulle være "barfods"-løb. Jannik underviser i mit nærområde og derfor faldt valget på ham og det har jeg absolut ikke fortrudt.
Selve undervisningen var god og professionel og han svarede på alle mine mange spørgsmål. Hvis jeg skal have rettet formen til på et tidspunkt bliver det helt klart Jannik som jeg vælger igen.

Stefan Johansen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 30. august 2015

Igen var det en yderst behagelig og professionel Jannik der tog imod mig.
Jannik fik kigget på min stil og spottede hurtigt hvor min stil var ude af kurs- og kom med en masse fif til hvordan stilen kom ind på rette kurs.

Nu har jeg været på 2 ture siden undervisningen og har nu en bedre fornemmelse i kroppen end inden jeg var forbi Jannik.

Erik Lund Kristiansen

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 16. juli 2015

Grundet risiko for skader ved løb flere gange om ugen og håb om at reducere energiforbruget ledte jeg efter muligheder for at opnå fremtidige resultater og investere i egen sundhed ved forfodsløb/fladfodsløb.
Ved søgning på internettet dukkede "posemand.dk" op og jeg læste og så de mange gode artikler og videoer.
Efter overvejelser skrev jeg til Claus og fik svar efter (uventet) kort tid.
Jeg fik link til brevkasse og bedømte dette var sagen hvorfor jeg søgte på coach.
Jannik var i den by vi skulle holde sommerferie og jeg spurgte til muligheder for hurtig aftale.
Efter en dag eller to var alt planlagt og jeg fik en rigtig god solotime, hvor teknikken blev diskuteret og omsat til praksis. Jeg er nu igang med kun 10 minutter om dagen og havde håbet det bare var at tage afsted på lange ture.
Nu er det teknik og øgning af tiden/afstand.
Jeg vil gerne anbefale at tage en solotime, da det er en god investering, der koster mindre end et par løbesko.
Jannik er rigtig god og hurtig til at vurdere sit niveau og hvor der skal ændres samt vejlede i valg af sko ved diverse underlag baseret på egen erfaring og viden. Så vil højst sandsynligt booke en ekstra solotime ved Jannik efter behov.

Thue Agernem

Bedømmelse: (4/5)

Torsdag den 2. juli 2015

God oplevelse, gode korte instrukser så det hele er lidt nemmere at få banket ind i "bolden".

Vi mangler dog en fælles løbetur i viborg.

Lea Pape

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 9. juni 2015

Jeg er super tilfreds med min solotime hos Jannik! Han er utrolig dygtig, og kan spotte hvad man gør forkert lige med det samme! Penge som helt klart er givet godt ud!

Peter Dalgas Kruse

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 8. april 2015

Jannik er faglig velfunderet - det tog ham få minutter at spotte, det der skulle rettes. Herefter var der god tid til at rette ind og stille spørgsmål. Kan klart anbefale ham!

Anja De La Motte

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 3. april 2015

Jeg valgte Posemand, pga for mange skader i tidens løb, og en rigtig træls hælspore lige nu. Jeg havde hørt at denne naturlige løbestil vil hjælpe mig, til at løbe uden skader. Glæder mig til jeg kan løbe og få slappet af efter en arbejdsdag. UDEN SKADER MERE

Rita Sviland Andersen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 9. marts 2015

Jeg valgte posemanden, fordi jeg havde læst om at der var mange som havde sluppet af med deres skinnebensbetændelse, ved at få ændret deres løbestil ved posemanden. Og eftersom jeg har haft dét i 2 år næsten uafbrudt, var det da et forsøg at give.
Min oplevelse var fantastisk! Jeg gik ind i det med et åbent sind, dog med tvivlen om jeg virklige ville komme af med skinnebensbetændelsen. Men allerede ved første "løbetur" hen over gulvet, kunne jeg IKKE mærke at jeg havde ondt i skinnebenene! Så lækkert! Dog synes jeg, at det virkede helt tosset at løbe sådan, og at det så tosset ud.
Dette gav mig virkelig blod på tanden, og jeg løber nu hver eller hver anden dag, alt efter min krop. Det er jo trods alt hårdt at skulle ændre alt hvad man er van til. Jeg kan dog ikke endnu sige hvordan det er blevet, da jeg kun har løbet på den nye måde/rigtige måde i et par uger.
Som ekstra, vil jeg lige sige at Jannik er en skøn læremester! og han forstod at sætte mig ind i det, så det gav mening, og at få mig til at forstå at vi mennesker ikke løber ens, så det er ikke kun mig der ser tosset ud.
Men alt i alt, har dette givet mig troen tilbage på at jeg engang vil komme til at kunne løbe halv-marathon og måske endda marathon!
Jeg takker og bukker 1000 gange, for hjælpe i den rigtige retning!

Palle Duun Rohde

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 5. marts 2015

I 2013 fik jeg undervisning af LøbLet - det var den eneste mulighed i midtjylland på daværende tidspunkt, men nu i 2015 har vi i Viborg fået vores egen "posemand" så er det jo med at støtte op om dette.
Eftersom jeg tidligere var blevet undervist var Janniks opgave at få mig på rette spor igen efter halvanden år uden "opsyn". Jannik var meget præcis i hvad han gerne ville have jeg fokuserede på. Efter ture frem-og-tilbage i gymnastikhallen endte det med at der var OK styr på teknikken igen.
Jeg vil varmt anbefale Jannik igen - kan endda være jeg selv kommer igen.
Mange hilsner - og mange tak, Jannik
Palle

Stefan Johansen

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 23. februar 2015

Jeg kom på kurset for at få forbedret min løbestil og løbe uden skader. Jeg blev mødt af en meget stor mængde teoretisk viden, god og professionel attitude. Glæder mig til at arbejde med de øvelser og andre ting jeg fik med hjem

Lars Nielsen

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 13. februar 2015

Jeg havde i et par måneder selv forsøgt efter bedste evne og med hjælp fra posemandens gode råd her fra siden, at starte op på fladfodsløb. Men jeg manglede og få at vide om det var helt hen i skoven det jeg lavede , og bookede derfor en time ved Jannik i Viborg. Jannik fremtræder meget profesionel og ved hvad han snakker om vi fik kigget min løbestil efter i sømmene og rettet den til med overaskende få øvelser og fokuspunkter, Kurset er alle pengene værd og Jannik for de bedste anbefalinger fra mig. Det er ikke sidste gang jeg er på et kursus.

Gennemsnitlig vurdering af de 22 anmeldelser er 4,9/5 stjerner.