Lasse Mortensen

Lasse Gjøderum Mortensen
Nyborg
Vi løber fordi det er sjovt. Og vil gerne kunne det uden skader der ødelægger fornøjelsen.

Jeg har været der. Skinnebensbetændelse og løberknæ. Fik behandlinger og fik at vide at jeg skulle holde pause. Lyder det bekendt?

Ingen sagde til mig at jeg skulle løbe rigtigt.

Da jeg kom ned på flad fod, forsvandt problemerne og glæden kom tilbage.

Jeg elsker løb, og løber gerne på opdagelse. Løber alle distancer mellem 0 og 60 kilometer.

Vil du også have det sjovt med at løbe? Er du træt af ikke at kunne komme afsted så meget du gerne vil?

Nu er det din tur til at løbe rigtigt. Nu er det din tur til at have det sjovt med løb. Eller måske skal du bare have din stil finpudset.

Det hjælper jeg dig med.

Book en af mine tider. Hvis mine tider ikke lige passer ind i dit program, så kontakt mig endelig, så er jeg sikker på vi finder den tid der passer dig bedst.

Du er også velkommen til at ringe: 27 12 65 05

 

Uredigerede anmeldelser af Lasse Gjøderum Mortensen:

Bjørn Petrat-Melin

Bedømmelse: (4/5)

Søndag den 26. januar 2020

Jeg fik en solo-time hos posemand i julegave, og tog en tur forbi Lasse på Fyn. Lektionen levede helt op til mine forventninger. Lasse fik mig til endelig at tage springet og købe mig et par barfodssko så jeg kan gå 'all-in' på den nye løbestil. Min motivation for at tage til posemand var, at det ikke rigtig er lykkes for mig, på egen hånd, at slippe af med diverse småskavanker i forbindelse med løb. Det dur naturligvis ikke som aspirerende ultraløber. Hvorvidt det har haft den ønskede effekt vil vise sig over de kommende måneder, hvor jeg skal arbejde videre med den nye løbestil, men jeg tror på det og er top motiveret. Så tak for timen Lasse.

Johnny Knude

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 15. august 2018

Jeg havde set videoer, læst det jeg kunne men ville lige have en time for at sikre mig det var det rigtige jeg havde gang i. Det var det ikke;)
Men det var tæt på og Lasse kunne til-rette stilen så jeg kom derfra med en super oplevelse.

Lasse er kompetent, grundig & ligefrem.
Kan klart anbefales.

Christian Tvede

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 26. september 2017

Jeg har fulgt posemanden gennem længere tid. Tog et "andet" kursus ved en lokal forrige år, som slet ikke levede op til mine forventninger på mange parametre. Siden har jeg nørklet lidt med det selv. Men vidste bare at stilen "ikke sad i skabet". Nu skulle det være. Jeg fandt en tid hos Lasse og lektionen levede til fulde op til mine forventninger. Heldigvis havde jeg meget på plads - men fik lavet nogle små justeringer (ja - ok - set i bakspejlet store ændringer), som har haft en kæmpe betydning for hvordan det nu føles at løbe. Lasse er skønt nørdet med detaljerne og det passer lige til mig. Desuden har han god humor og er et biblotek af viden, så jeg følte mig i gode hænder og fik i den grad lyst til at løbe igen. Tak for en god oplevelse, som er alle pengene værd.

Pia Jensen

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 6. oktober 2016

En virkelig behagelig oplevelse. Positiv overrasket over hvor langt vi nåede på blot en time. Stor ros for faglighed til Lasse. Ny løbestil på en time vil jeg klart anbefale til andre. Min løbeglæden er tilbage.

Bjarne Ravn

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 7. november 2015

Lasse pudsede min stil af efter at have trænet fladfodsløb siden april. Det var vigtigt for mig at få konstateret, at jeg er på rette vej. Lidt rettelser var alt, hvad der var nødvendigt. En time går alt for hurtigt. Lasse kunne se at allerede den første træning havde virket.

Gurli Miller

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 26. september 2015

Jeg har været igang med løb i 3 år, og har bare ikke knækket løbekoden, og derfor havde jeg lyst til at gribe det anderledes an.
Havde en super lærerig time hos Lasse, og fik nogle rigtig fine redskaber med mig, som jeg nu skal have omsat til praksis.
Kan virklig anbefales en posetime

Finn Høffner

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 29. juli 2015

Kanon oplevelse
Lasse er ekstremt seriøs og grundig - en mand der vækker tillid :)

Michael Callesen

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 7. maj 2015

Jeg har igennem flere år forsøgt mig med forfodsløb, hvor de alle skader forsvandt. Men jeg fik et nyt problem: læggen. Nu var det endelig kommet enn Posemand til Fyn og derfor havde jeg endelig mulighed for at modtage lidt instruktion.
Lasse er helt ligetil og var ærlig ( kaldte mig dog ikke prinsesse). Var tålmodig og gav sig tid. Jeg var rigtig glad for undervisnimgen. Nu løber jeg på flad fod og har højere kadence og læggen gør ikke ondt længere påtrods af et højere tempo. Eneste minus er at jeg har svært ved at løbe langsomt, da jeg ikke er bange for at skaden på ny springer op.

Gennemsnitlig vurdering af de 8 anmeldelser er 4,9/5 stjerner.