Anmeldelser

Fra januar 2013 begyndte jeg at spørge folk efter lidt feedback på undervisningen. Alle bliver spurgt, hvordan undervisningen har fungeret for dem, og om de vil anbefale det til andre.

Nogle af dem er så flinke, at tillade, at jeg må gengive deres anmeldelser her på siden, så her har du dem i uredigeret form.

Udover løbernes anmeldelser her, er der også lidt mere uddybende omtale fra blogs og pressen.

Uredigeret feedback på undervisningen hos Posemand:

John Baastrup

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 28. maj 2019

Mit "løberliv" startede præcis 26 december 2007, med første tur over 7,5 km. Marts 2008 stod jeg klar på øen Sild "Sylter lauf". 33,33km .Maj - Juni 2008: Bjergløbet 27 km i Silkeborg og senere Bjergmaraton i Åbenrå. ALT for mange kilometer på alt for kort tid. Mange skader og søgninger på google blev det til. 2009 bød på et løbekursus med Allan Zachariassen, han burde jo vide.. :-) Siden 2016 har jeg været inde og søge igen på løb, kom frem til Thomas Vidar. "KAPA" Stadig skadet. I 2017 fandt jeg frem til "Posemanden" Come on... var det ikke noget "POP" Njaeee og så alligevel... Jeg begyndte på egen hånd i 2018 i flere omgange med "barfodsløb" men røg i "Blandingsmisbrug fælden" Tog konsekvensen og deltog her 24 maj 2019 i Århus. Claus formår med enkle midler at formidle en teori, så man forstår den, blandet med gode praksis øvelser. han ved præcist, hvad vi er igennem. Jeg øver nu 10-12 min om dagen i bare fødder. Langsomt frem. Er ikke i tvivl. Hvorfor kom jeg ikke noget før??

Solveig Mikkelsen

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 10. maj 2019

Jeg havde fået en begejstret anbefaling af kurset forinden. Og ja, jeg må sige at det det var en meget positiv oplevelse at være med og få prøvet en total anderledes løbestil. Ingen smerter efter kurset med en del løbeøvelser. Kurset gav fornyet håb til at kunne løbe igen efter tidligere skader.

Johnny Speiermann

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 18. marts 2019

Jeg kom forbi posemand.dk for et års tid siden, da jeg var træt af hele tiden at få småskader, så snart der kom lidt distance på, og jeg ledte efter noget, der var anderledes og gav mening.

Jeg forsøgte med rimeligt held at lære fladfodsløb selv, men efter noget tid begyndte det at gå skævt, og så meldte jeg mig til løbeworkshoppen for at få det helt på plads.

Workshoppen var underholdende med gode røverhistorier, tips og råd og praktiske øvelser, og Claus brugte en time ekstra end planlagt for at være sikker på, at alle blev sendt godt på vej.

Jeg er startet helt fra bunden med 4 x 1 minuts løb 4 gange om ugen, og allerede efter 2 uger er smerterne i læggen væk, og teknikken ser rigtig ud på video. Så nu skal der stille og roligt bygges på, men et par trykkede ribben er med til at holde distancen nede, selvom jeg føler, at jeg sagtens kan give den gas. Men så er der tid til at tage 10 minutters roning og 10 minutters kettlebell-øvelser som opvarmning, så hele kadavaret bliver klar.

Så jeg kan på det varmeste anbefale denne løbeworkshop. Jeg havde gerne betalt endnu mere.

Kirsti Hauge Kyed

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 8. marts 2019

Høj faglighed, stor indlevelse og meget inspirerende oplevelse på flere måder. Det at forstå, at der er en rigtig måde at løbe på, og dernæst at få hjælp til at udleve den “live”. Jeg kom på kurset i kontakt med hvorledes dele af min mentale frygt havde påvirket min tidligere løbestil negativt. Jeg har arbejdet videre med indstillingen til at der er en rigtig løsning på alt ting i livet - nemlig den løsning der var tilstede før jeg begyndte at tænke over det ;))) Meget inspirerende kursus. Kan klart anbefales og tusind tak!

Liselotte Uldum Hansen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 25. november 2018

Jeg valgte et undervisningsforløb hos Posemanden, fordi jeg har hørt så meget godt om det. Jeg har i et år haft problemer med min ene fod og ingen har kunnet gøre noget ved det, men jeg har mange gange hørt, at jeg skulle ændre løbestil. Så jeg meldte mig til et forløb på 5 timer hos Posemanden. Det var en super god eftermiddag. Jeg tog hjem med hovedet fyldt med nyttig information og med ben der var helt vilde med at løbe fladfodsløb.
Så nu hører jeg til gruppen der løber 10 min om dagen, for at vænne hoved, krop og fødder til den nye løbestil. Jeg nyder hvert minut og glæder mig til at øge distancen. Tusind tak siger jeg bare.
Jeg kan meget nemt blive en af de irriterende løbere, der hver gang man hører om nogen med skader, vil sige: Prøv lige Posemanden :o)

Anne Skare Nielsen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 31. oktober 2018

Det var specielt det, der med skaderne. At i alle andre sportsgrene er skader noget man får, fordi man gør noget forkert. I løb får man skader som en del af gamet - og dem syntes jeg bare jeg fik flere og flere af: fibersprængning, ondt i skinnebenene blablabla. Så ind på google og lave research og op popper posemanden, som på kold, kynisk og kærlig måde banker gammel overtro og lus ud af løbeskindpelsen.
En super workshop, hvor man får masser af input både teoretisk og personligt, og hvor jeg fik løftet mit ideal for det gode løb fra de lokale helte til de globale elitesportsfolk. Hvorfor ikke lære fra og gøre som de bedste?
Eneste problem var at det nogen gange var svært at koncentrere sig, fordi Claus bare ligner Woody Harrelson helt vildt. Eller omvendt. Det er ment som en ros.

Kim Laurits Kristensen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 4. juni 2018

Gennem længere tid havde jeg kigget på posemanden og havde også selv forsøgt lidt at ændre på min løbestil - men må indse at jeg ikke var i nærheden :)
Så da der kom dato'er på workshop i Århus, så skyndte jeg mig at bestille en plads.
Tænkte dog at 5 timer var ualmindelig lang tid at skulle bruge på det.
Men tiden gik rigtig stærkt og det var super inspirerende fortalt af Claus.

Her 1 måned efter går det rigtig fint med træningen. Vil dog tilføje at det er ret svært at løbe fladfod med sine gamle løbesko - vil klart anbefale at købe nogle til formålet. Man har en meget bedre fornemmelse med hvordan man lander.

Annette Koefoed

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 26. maj 2018

Tak for en god og udbytterig aften.
Mine uhyggeligt høje forventninger blev indfriet. Syntes jeg fik rigtig meget ud af de 5 timers vekslen mellem teori og praksis, teori som blev serveret både meget overbevisende, troværdigt og ikke mindst underholdende. Lige min læringsstil.
Især var det befriende at der på intet tidspunkt kom en tone af overbærenhed, på trods af sikkert hundredevis af undervisningsseancer hvor alt er hørt før.
Min umiddelbare følelse og tanke på kurset var: "skal jeg bare trippe af sted i valsetakt på afslappede fødder, mens jeg sparker bagud? Så tror jeg måske godt jeg kan finde ud af det"
Den følelse forsøger jeg at holde fast i, mens jeg tripper de 5 min ud, vender om og 5 min hjem igen. Samtidig forsøger jeg at huske og genopfriske de mange små fif vi fik.
Men helt så nemt er det nu ikke :-)

Mads Holm Oldfield Nielsen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 13. maj 2018

Jeg havde for en uge siden, fornøjelsen af at tilbringe 5 timer i selskab med 9 andre fladfodsløber wannabee's (og en delfin). Den primære motivation lå i at jeg ønskede komme til at løbe mere 'rigtigt' og at slippe for de begyndende problemer jeg har haft på skinnebenene.
Jeg fik rigtig meget at arbejde med, og har forsøgt at lægge min løbestil om siden. Jeg havde læst de fleste artikler på posemand allerede, og troede egentlig, at jeg gjorde det rigtigt allerede. Nu har jeg et klart mål at arbejde hen imod. Det er en langsommelig process, og jeg er langt fra i mål endnu.
Kan helt klart anbefales til alle løbere, der har lyst til at arbejde med/optimere deres løbestil.

Stig Hansen Nørgaard

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 18. marts 2018

Jeg valgte posemanden/en workshop pga de gode omtaler. Man får meget for skillingen på de 5 timer, fordi det veksler mellem teori og praksis, og man lærer også ved at følge de andre deltagere. Meget inspirerende undervisning.

Margit Ahle Høgh

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 30. november 2017

Har fulgt posemanden på nettet i længere tid rart at møde ham LIVE
God workshop både teoretisk og praktisk
Blev rettet godt og grundigt i bedre løbestil så nu er det bare derudad
Har man problemer sit løb så book en tid ved posemanden det er det hele værd

David Øster Pedersen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 29. november 2017

Jeg synes det var en rigtig god workshop. Vi fik nok information og teoretisk viden uden at det blev for meget. Desuden var det meget underholdende og Claus er rigtig dygtig til at give personlig vejledning. Det var også gavnligt at kunne se de andre deltager løbe og høre hvordan Claus rettede på dem.

Aage B. Lihn

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 29. november 2017

Har været til en "poselektion" for to år siden. Løbet lidt on/off siden.

Trængte til en finpudsning af stilen, og når nu "ham selv" tog til Aarhus, ville jeg ikke lade chancen gå fra mig.

Var afsted til fem timer i søndags. Vi var ti, med forskellige erfaringer for fladfodsløb. Claus tog fat i os alle, og er super god til at give den enkelte instruktion, med simple og præcise anvisninger, krydret med humor.

Gennemgangen af de tre videoer, alle blev filmet tre gange, var meget givende, også at følge de andres gennemgang af stilen.

En god dag, tror alle vil have godt af sådan en omgang. Vil varmt anbefale kurset.

Mvh. Aage

Rasmus Nielsen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 29. november 2017

Jeg valgt at tage på kursus hos Claus, så jeg kunne få pudset min stil af. Jeg har løbet i 1.5 år, hvoraf jeg har løbet forfodsløb det sidste års tid. Dog kunne jeg se, at når ikke jeg koncentrerede mig var jeg hællander. Det fik jeg heldigvis rettet hos Claus, så jeg nu løber rigtigt på hele foden. Det er simpelt, men kræver træning at mestre må jeg sande.

Steen Aalbæk Pedersen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 29. november 2017

Svært at se ”fidusen” på en film, meget bedre at prøve det selv, vejledt af en aktiv instruktør.

Nikolaj Primdal

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 4. oktober 2017

Super oplevelse

Jeppe Engell

Bedømmelse: (4/5)

Tirsdag den 3. oktober 2017

Jeg har brugt lang tid på at overvinde mig selv og købe et kursus i fladfodsløb. Jeg har haft en fast procedure med at tjekke kursusoversigten, uden at der skete noget ved det. Men nu skulle det være og tog afsted.

Claus er nøjagtig som han skriver og giver udtryk for på videoerne; direkte, kontant og selvsikker, men ikke uden også at være omsorgsfuld, grundig og præcis.

I 5 timer, fik vi en passende blanding af teori, praksis og frugt, og når man bag efter så videoen af sig selv, kunne man se den udvikling man havde været igennem.

På hele forløbet hører man den feedback andre får, og det giver næsten lige så meget som at blive rettet selv.

5 timer er næsten for lidt, men det kan jeg først endeligt vurdere på et senere tidpunkt, men jeg syntes at pris, kvalitet og substans hang fint sammen, og selvom der går lang tid før jeg bliver ubevidst kompetent fladfodsløber, så kan se hvordan jeg bliver det. Øvelse, øvelse og øvelse.

Lad være med at vente så lang tid, som jeg gjorde, kom afsted.

Morten Sejr-Olsen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 3. oktober 2017

Løb uden skader er et no-nonsense kursus om fladfodsløb og hvad det indebærer. Der er glimrende individuel coaching, inklusive videooptagelser af ens løbestil, undervejs. Jeg synes man bliver sendt fint afsted ud i at lægge stilen om. Claus har en stor viden om emnet, og det er forfriskende når han melder rent ud om sammenhængen mellem hæl-løb og for meget skum om fusserne :-)

Tim Kauling

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 30. august 2017

Det var en lærerig oplevelse og giver en efter min mening en god ballast til at give sig i kast med fladfodsløb.

Uffe Birk Jensen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 4. juli 2017

Jeg har haft tendens til løberknæ i 30 år. Jeg har også været hæl-løber og i mange år gik min behandling ud på at finde de rigtige sko med max affjedring. For et par år siden skulle der gøres noget ved det og fik anbefalet en zero drop sko af idrætsmediciner som selv er en habil løber. Løb kan man da selv lære sig!! Youtube er jo også opfundet etc..... Resultatet blev at jeg lærte mig selv noget der nok minder mest om det posemanden kalder princesseløb med ømme lægmuskler til følge. Da min datter på 15 også får sig et løberknæ måttet der søges hjælp og en hurtig googlesøgning viste mig hen til posemanden. Det passede lige med at vi kunne tilmelde os begge til kursus få uger senere.
Jeg er vidensskabsmand og ret skeptisk af natur (det er ikke det samme som at have nej-hatten på, men faktisk det modsatte).
Derfor var det en fornøjelse for mig at kurset var bygget op med en god del teori som gav mening. Jeg har efterfølgende checket en del af det ud og der er faktisk belæg for det.
Det er underligt at man som 55+ skal "lære" at løbe. Jeg har købt mig et par sko uden skum og følelsen af at det er akavet fortrænges efterhånden og der er kun gået få uger. Der går nok nogen tid, inden jeg ikke (ret konstant) skal være bevist om teknikken. Der er heller ikke tvivl om at jeg mangler muskler. Især bag på låret. Det vidste jeg i forvejen fra min idrætsmediciner :-)
Og vigtigst, mit knæ har det godt og haft det et par år. Det at komme væk fra hæl-løb må være vejen frem. Nu skal jeg bare have de ømme lægge "helet", men det går helt klart fremad.
SUPER motiverende kursus. Tak!!!

Jakob Høy Hansen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 5. juni 2017

Efter at have skiftet til flade sko for et par år siden valgte jeg, at gøre op med min "hvor svært kan det være, jeg kan selv" attitude og meldte mig på en workshop. Er godt valg. Jeg fik korrigeret de fleste af mine fejl og fik uvurderlig råd og vejledning, som har bragt mig tilbage på sporet i mere end en forstand. Og det på en yderst kompetent, underholdende og inspirerende måde.

Kenneth Holdt Nissen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 24. maj 2017

Jeg var til workshoppen i efteråret 2016, og fandt det interessant og super fedt at løbe på den nye måde.
Jeg har nu 21. maj 2017 løbet et Marathon i flade sko på 4:16:18 med kun 232 trænings kilometer siden januar 2017. Nogen vil mene det er dumt ikke at have flere kilometer i benene, hvilket det måske også er. Men jeg er så tilfreds! Det er vildt hvad en anden løbestil kan gøre.
Ydermere har mit tidligere opererede knæ ikke skyggen af smerter!!
Jeg kan klart anbefale at deltage i en workshop.

-Kenneth Nissen

Julie Philipsen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 18. april 2017

Jeg er super tilfreds med resultatet og for kurset. Jeg fik korrigeret min løbestil, så jeg nu kan løbe uden smerter i ryg og knæ.

Torben Maffait Hansen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 31. januar 2017

Jeg valgte at tilmelde mig posemandens kursus fordi jeg havd googlet en del på for- og barfods løb, da jeg havde hørt det måske kunne hjælpe mig til at reducere mine knæsmerter på de lange ture > 10 km :) og Posemandens navn dukkede hele tiden op ved disse søgninger.

Det er et fint kursus som jeg godt kan anbefale, der er en god balance mellem teori(forklaringer) og praktik. Det er en stor hjælp at blive filmet og vejledt udfra dette. Jeg øver og træner nu på 3. uge og det går fint fremad. Det sværeste er næsten at holde igen, men Posemanden siger man ikke må være for ivrig i starten, så jeg forsøger at beherske mig :)

Jens Zøllner

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 18. januar 2017

Efter 1 1/2 år med skader i knæ og hæl valgte jeg at deltage i Posemandens workshop, for at lære at løbe, efter 5 sjove og hyggelige timer synes jeg at jeg har fået ok styr på den nye løbestil, jeg vil det næste lange stykke tid øve mig hver dag for at se om ikke jeg kan komme mig over mine skader så jeg igen kan nyde at løbe langt. Jeg vil helt klart anbefale Posemanden (Claus Rasmussen) til andre det var en rigtig god workshop.

Allan Kristensen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 15. januar 2017

Jeg har netop været en tur på posemandens workshop og har fået rettet en hel del på løbestilen.. Jeg kom i den tro at jeg var kommet et godt stykke på egen hånd med omlægning fra hælløb men måtte sande at det ikke var så elegant og rigtigt som jeg troede.

Rikke Jepsen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 6. december 2016

Jeg er vild med det :-) Virkelig en god dag, behageligt selvskab, højt fagligt indhold og rigtig god fysisk gennemgang af den nye stil. Helt klart noget der kommer til at definere min løbe teknik fremadrettet.

Tina Rossen

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 1. december 2016

Jeg fik anbefalet kursusset af en kollega og jeg har helt bestemt ikke fortrudt. Det var noget af en øjn åbner og se hvordan jeg løb inden.
Ny løbestil er lettere, øvelse gør mester

Frank Fristed Pedersen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 30. november 2016

Efter at have været selvlært i fladfodsløb besluttede jeg mig for at få en ekspert til at kigge det igennem, da jeg følte mig ret sikker på, at der nok skulle være noget at rette på. Det var der også.

Jeg fik masser af god feedback og læring fra Claus, både i gennemgangen af min egen knap så flade løbestil, men også i hans gennemgang af de andre deltagere på workshoppen. Jeg fik en rigtig god fornemmelse af hvornår jeg løb forkert, og ikke mindst, hvornår jeg løb rigtigt. Samtidig fik jeg nogle nemme små huskeregler for hvad jeg skulle have fokus på, når jeg kom hjem og igen blev ene-ansvarlig for at holde den gode stil.

En meget givende workshop, som til fulde levede op til mine forventninger.

Karsten Krogh Corydon

Bedømmelse: (4/5)

Onsdag den 30. november 2016

Jeg valgte at tage på kursus med posemanden i et forsøg på at slippe af med en strøm af skader de sidste 15 år.
Kurset var virkelig veltilrettelagt og bar præg af at være perfektioneret over lang tid. Det lykkedes Claus at få mig til at løbe som foreskrevet. I hvert fald længe nok til at kunne filme det. Teorien og begrundelserne for det han kalder fladfodsløb er yderst troværdige.
Nu har jeg bare udfordringen med at få teknikken indarbejdet så den bliver naturlig og også hænger ved når jeg bliver træt. Hvorvidt teknikken vil gøre mig i stand til at løbe uden skader er selvfølgelig stadig uvist, men jeg vil gøre et ihærdigt forsøg på at få det til at fungere. Jeg tror dog at et opfriskningskursus vil være værdifuldt på et tidspunkt.

Den eneste ting ved kurset jeg kunne ønske mig anderledes er færre deltagere. Vi var 10 på kurset og det fungerede OK, men det ville være bedre hvis der var lidt mere tid til den enkelte. Ideelt set skulle der være lidt færre deltagere eller kurset skulle være lidt længere.

Dennis Victor Knudsen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 22. november 2016

Jeg havde læst bøger, set YouTube, gravet mig gennem internettets mange kloge ord og endda prøvet teknikken af frem i alle tænkelige løbesko - flade, bløde og hårde. Alligevel var jeg på en eller anden måde havnet i en helt forkert boldgade. Claus fik hurtigt rettet mig ind, og jeg tror nu, at jeg ved, hvad jeg tidligere gjorde forkert. Det er en ret markant ændring af hvordan min tidligere løbestil, så det tager lidt tilvænning, men jeg tror, at jeg nu er på rette vej.

PS. Ligeså imponerende var hans arbejde med andre på holdet. Jeg var særligt imponeret af transformationen for "Inger", der gik fra at løbe i kapgang til at løbe som var hun vokset op på en atletikbane med lidt hurtig tilvænning. Måske er det i virkeligheden os, der løber alt for meget, der er sværest at rette op på.

PPS. Fladfodsklubben på Frederiksberg er et virkelig godt tilbud. Jeg skal med.

Lars Skjoldby

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 21. november 2016

Jeg har været plaget af skader i et par år og er af flere blevet anbefalet Claus Posemanden, som jeg har fulgt længe.

Da jeg syntes, at jeg havde læst godt op på teorier og hvorfor denne løbestil måske kunne hjælpe mig, var jeg i tvivl, om jeg skulle tage workshoppen eller "bare" tage enetimer.

Jeg endte dog med at vælge workshoppen og det er jeg glad for. Teorien og formålet med fladfodsløb blev lige gjort dét skarpere - og jeg føler mig meget bedre klædt på, end hvad jeg tror, en række enetimer vil kunne gøre.

Benny Pedersen

Bedømmelse: (4/5)

Onsdag den 19. oktober 2016

Hej Claus
Så der gået en uge side jeg var på et super godt Workshop kursus , rigtig god undervisning selvom de 5 timer gik alt for hurtigt, men kunne godt mærke de følgene dage , at det sikkert ikke ville være godt med mere tid , da mine tær og ben har været godt brugt .
Vil helt klart anbefale andre at tage en tur i møllen her hos dig ,
med løbe hilsen på flade fødder
Benny Pedersen.

Morten Jørgensen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 28. september 2016

Jeg begyndte at lære mig selv at løbe fladsfodsløb men syntes ikke helt teknikken sad 100% der hvor den skulle. Derfor valgte jeg at tage på workshop for at få rettet det sidste ind, hvilket jeg syntes er lykkedes. På mine efterfølgende løbeture kan jeg mærke den lille forskel der betyder så meget. Så hvis du, som mig, har prøvet at lære dig selv at løbe på flade fødder, så gør dig alligevel den tjeneste at besøge Posemanden på hans workshop, for der er helt sikkert noget der kan rettes til. Investeringen er givet godt ud og Claus formår at undervise på en god og underholdende måde... kort sagt, det var alle 5 timer værd.

René Jensen

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 23. september 2016

Meget behaglig og afslappet atmosfære hvor alt bullshit er skåret fra. Coach er meget stålsat og tror 100% på det han gør hvilket bevirker at der ikke er noget slinger i valsen. Også dejligt befriende at høre at løbestil alene ikke nødvendigvis gør dig skadesfri, der er flere knapper der muligvis skal skrues på i form af søvn, styrke osv. Alt i alt en hyggelig og lærerig aften som ikke har gjort mig til en fuldendt fladfodsløber men jeg har fået nogle af forudsætningerne for at blive det.

Jeg valgte posemanden fordi jeg har fulgt dig på facebook i nogen tid og synes du kommer med nogle kompetente svar og kender nogle som tidligere har deltaget i både workshop og marathonskole som har anbefalet dig. En anbefaling jeg vil give videre.

Det er for tidligt at vurdere om det ændrer noget på skader og om jeg kommer til at løbe regelmæssigt igen, det håber jeg og vil gøre alt hvad der står i min magt. Måske vi ses på et senere tidspunkt når der skal files lidt igen.

Peter Rosenbeck

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 27. august 2016

Super godt praktisk orienteret kursusi god løbeteknik!!! Tak for det!!
Er selvlært fladfodsløber, men manglede noget kvalitets coaching til de sidste småfejl!
Og det føler jeg afgjort jeg fik på kurset!!
Blev nysgerrig i fladfodsløb efter løbebåndstest, hvor det viste jeg løbe mere forfods end hæl.
Siden da tog det ene det andet, slugte alt jeg kunne finde på nettet og endte til sidste hos Posemand.dk.
Har hørt om flere der har prøvet fladsfodsløb, men gået tilbage pga skader.
Kan absolut anbefale at få "afrettet" sine vaner via kurser hos Claus!

Jesper Strømstad

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 22. august 2016

Mit formål med at tilmelde mig et af Posemandens workshops var, at få trimmet løbestilen til, så den forhåbentlig blev mere skånsom mod leddene - særligt mine ankler.

Workshoppens forløb var veltilrettelagt, og Claus præsenterede meget levende de emner, der var på programmet.

Personligt fik jeg rigtig meget ud af det. Det var dog lidt "skræmmende", at se sig selv på video, hvor man kan se alle de unoder, man har fået tillagt sig - fordi man ikke vidste bedre.
Her en lille uge efter workshoppen er jeg i fuld gang med, at vænne mine ben og fødder til at løbe på denne nye måde. Man kan sagtens mærke, at man bevæger sig på en lidt anden måde end man er vant til.

Det er helt klart en workshop, som jeg vil anbefale til andre.. jeg tror de fleste vil få noget positivt ud af det, men jeg vil særligt anbefale nye løbere, at deltage i en workshop, inden man får tillagt sig for mange dårlige vaner.

Johnny Christiansen

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 16. juni 2016

Jeg synes at kurset var helt perfekt. Det er som en kæmpe appetizer og man vil bare i gang. Dejlig frisk undervisnings tilgang, der gør gruppen modtagelig for kritik og ros. Simpel og god forklaring af den ændring "omprogrammering" man skal i gang med.

Kan kun varmt anbefale dette

Dorte Lenskjold Henningsen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 15. juni 2016

Den 8/6 var jeg på det fedeste kursus hos Posemanden - løb uden skader - et kursus der var fyldt med humor, latter og ikke mindst en sindsyg dygtig og meget kompetent underviser (Posemanden) Kurset gav mig virkelig lysten til at ændre min fremtidige løbestil - trods det hårde arbejde det kræver. Kurset var alle pengene værd, og kan klart anbefales, hvis du er villig til ændre din løbestil "mitt der fukssvans" :-)

Johnny Haaber Jakobsen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 13. juni 2016

Meget spændende teori. Gode instruktioner og korrektioner. Vil klart anbefale det til andre, der har behov for at komme videre fra skader eller lignende.

Kristina Smedegaard Vesterby

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 7. juni 2016

Jeg valgte at deltage i en workshop fordi jeg fra andre havde hørt at det var rigtig godt.
Det var en rigtig god oplevelse. Jeg kunne godt lide den let humoristiske tilgang Claus havde til det - at blive kaldt en fodslæbende kapgænger havde jeg ikke troet var et mærkat jeg skulle have sat på mig denne dag :)
Den teoretiske del var rigtig fin. Måske græderunden var lidt for lang, hvilket også gav forlænget spilletid i den anden ende (hvad der desvære ikke helt passede ind i min tidsplan).
Jeg kunne både mærke og se på videoen at jeg flyttede mig i løbet af dagen. Sidste tur med grovfilen var rigtig god!!

Michael Boesen

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 6. juni 2016

Havde læst om løb med minimal støtte i skoene og synes som læge at det virker logisk ikke at lægge forbinding (sko med støtte div steder) på raske led (foden), med en alder på 55 kunne det også mærkes at nuværende løbestil ikke ville tillade ret mange længere ture. Kurset var rigtigt godt, meget inspirerende og grundigt og godt med video til at demonstrer den store forskel på før og efter.

Jette Bank Lauridsen

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 2. juni 2016

Jeg har valgt Posemand fordi jeg synes konceptet lyder som det eneste rigtige.Workshoppen levede helt op til mine forventninger,og Klaus er meget kompetent .Jeg var rigtig glad for det meget blandede klientel-havde frygtet jeg ville være alderspræsident-det var jeg muligvis også, men det mærkede jeg ikke ,som noget problem-alle var søde og vi havde det sjovt.Det var rigtig rart at have skarpe øjne på stilen,som efter en enkelt enetime var gået lidt for langt i ballerina stil :-) så godt at blive korrigeret.Jeg kan varmt anbefale Posemands workshop e.l. især hvis man har tendens til skader .Jeg er selv startet ( igen) med at løbe i en høj alder, og så er det jo en kæmpe fordel hvis man kan undgå skader.

Anette Kaae Eriksen

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 17. marts 2016

Efter flere års problemer med først hofter, så knæ og senest fødder var det på tide at få kigget min løbestil i sømmene... og det var ikke et pænt syn! Efter første video blev jeg konfronteret med min perfekte (på den negative måde) hælelanding og pludselig gav det mening, hvorfor min krop har sagt stop.

Efter nu 5 små "øveture" siden workshoppen føler jeg så småt at teknikken er ved at føles naturlig, men vigtigst af alt: de smerter i knæene, som jeg har døjet voldsomt med, har jeg intet mærket til! Jeg er øm andre steder, som ikke har været generet før, men det skyldes nok at jeg nu bruger mine fødder i stedet for at pakke dem ind i skum og affjedring.

Kombinationen af teori og praktiske øvelser til Posemandens workshop var 5 timers lang åbenbaring for mig, og jeg tror på sigt at min krop kommer til at takke mig for denne investering. Jeg kan kun give Posemanden og workshoppen mine varmeste anbefalinger!

Thomas Tøfting

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 29. februar 2016

Tak for en super spændende workshop!, en ny verden omkring kropsforståelse åbner sig, uden at det bliver for teknisk.
Nu gælder det så bare om at holde sig selv i nakken, så man ikke går for hurtigt frem, eller falder tilbage i gamle rutiner!

Stina Lindström

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 14. januar 2016

Fantastisk god workshop! Det er en sjældent evne Claus har, at kunne give folk med grovfilen og alligevel skabe en god, tryg og hyggelig stemning bland mennesker, som aldrig tidligere har mødt hinanden. :-)

Bo Frydkjær Schirmacher

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 30. december 2015

Kurset overbeviste mig om kvaliteten ved barfodsløb i sko. Kurset kan varmt anbefales.

Maj-britt Jønsson

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 15. december 2015

Jeg er stor tilhænger af at opbygge noget istedet for at bare bygge ovenpå problemet, i det her tilfælde "putte mere skum under fødderne ..." så min tilmelding til Posemand var bare spørgsmål om tid. Fantastisk at få sat de rigtige ord og øvelser på sit løb, der nu føles så meget mere naturligt, og langt mindre anstrengende.

Filmen lyver ikke og det billede jeg havde i hovedet stemte absolut ikke overens med det jeg så på filmen - det bliver bedre for hver løbetur, når jeg husker at fokusere på de ændringer jeg fik med.

Ville klart anbefale en workshop hos jer til andre - jeg deler gerne af min egen erfaring og glæde, men holder mig fra at gi' gode råd, da jeg kunne se hvor forskellige råd vi hver især fik. Selvom det er sjovt at købe nye løbesko, er en ændring i løbestilen klart den bedste løsning, jeg skulle bare ha' gjort det noget før ;-)

Karsten Hedegaard

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 3. december 2015

Jeg har løbet on/off hele livet, men har her 40 èrne måtte ligge løbeskoene på hylden efter 3 knæoperationer. Efter at en kammerat, som ligeledes var knæopereret, havde været til Solo-time og workshop, pludselig kunne løbe igen uden smerter, tænkte jeg, at det skulle prøves. Jeg kunne ikke løbe 50 meter uden kraftige smerter i knæene. Jeg kan nu løbe igen uden smerter efter at have været på workshop med Claus Rasmussen og Solotime.
Workshoppen er et must, hvis man skal lære fladfodsløb og have teorien med omkring løb på en naturlig måde.
Undervisningen var meget seriøs med god gennemgang af teknik og derefter flere videooptagelser under workshoppen.
Troede at workshoppen ville blive for lang, men tiden fløj afsted, hvor Claus var på hele tiden og kom med konstruktiv kritik hele tiden.

Thomas Wassilefsky Møhring

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 1. december 2015

Løft-løft-løft,løft-løft-løft,...,løft-løft-løft...
Tak for en fantastisk workshop, hvor man fik rettet stilen ind. En masse gode råd og fantastiske demonstrationer af hvad og hvordan man skal og hvordan man ikke skal.
Har fuldt ud indfriet mine forventninger, som ellers var høje efter at have eksperimenteret på egen hånd i knap 2 år. Kan varmt anbefales

Per Hussmann

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 30. november 2015

Jeg valgte Claus fordi jeg trængte til at genopfriske teknikken. Det fik jeg til fulde og jeg er tilfreds med det workshoppen gav mig.

Jon Nielsen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 29. november 2015

Jeg valgte Posemanden fordi, efter at have læst flere steder om forfodsløb på nettet, var det hans side der slog mig som den mest uddybende og bedste til at forklare / vise hvad det gik ud på. Masser af gode tips og letforståelige forklaringer med både billeder og video til at uddybe med.
Jeg var på "Workshop: Løb uden skader", for en uge siden, og må sige at alle mine forventninger blev mere end indfriet. Claus forstår at give sin viden videre på en saglig og til tider humoristisk måde, så det hele bliver meget nemt at forstå. Og med de små øvelser og video gennemgang, formår man lettere at sætte handling på løbestilen som dagen går i godt selskab. Kan helt klart anbefales, følelsen af at "svæve" henover gulvet sidst på dagen var alle pengene værd. Er helt sikkert blevet omvendt til forfødsløber efter dette kursus.

Anne Jørgensen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 29. november 2015

Jeg synes det var spændende det jeg læste på nettet, og fik lyst til at mærke det på egen krop (efter tilbagevendende overbelastningsskade i hoften).
Workshop levede fuldt op til mine forventninger. Nu er jeg spændt på om jeg kan føre det ud i livet.

Michael Frandsen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 25. november 2015

Jeg startede med at løbe for ca 3 år siden; på med skoene og så afsted. Det gik vældig fint, lige indtil knæene begyndte at give problemer. Jeg fik anbefalet at tage kontakt til Posemanden for at få hjælp.
Så da der kom en workshop i Sønderjylland hoppede jeg på vognen.
Det var et spændende og meget lærerigt kursus vi var til. Claus har en meget ligefrem og engageret tilgang til tingene. Dagen var en god blanding af røverhistorier, lavpraktisk teori og praktiske øvelser.
Der er ingen som bliver verdensmestre efter en eftermiddags instruktion, men vi har fået en rigtig god forståelse og noget grundlæggende teknik omkring forfodsløb.
Nu er der så en masse træning som venter forude :-) masser af nye kilometer
Det var en rigtig rigtig god workshop

Birgitte Iversen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 25. november 2015

Fantastisk dag - meget faglig på en humoristisk måde - Kan godt lide stilen at det her er den eneste "sandhed" uden dog at føle nogen form for fanatisme - det tiltaler mig. Bevidstheden fra Claus' side om hvor svært det er at skrifte stil-uden at det er det der på nogen måde "fylder" for meget - den viden er der- men vi kigger frem nu - og kun positivt.
Kunne godt have brug for lidt mere viden omkring skovalg - ved man kan læse sig til alt - men sidder nu her og aner faktisk ikke helt hvad jeg skal gribe i af sko?
Jeg vil helt klart anbefale det til andre -og er blevet anbefalet af min fysioterapeut - som selv er fladfodsløber - grundet knæskader - og som mener at jeg på sigt kan få "skævheden" i min krop - specielt i hoften - væk med fladfodsløbet. Tak for en dejlig eftermiddag i Haderslev - kunne sagtens tænke mig og have brug for mere undervisning og viden.

Stine Lund

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 25. november 2015

Det var godt at få set løbestilen efter og få rettet til. Noget jeg helt klart vil anbefale og det har givet stof til eftertanke.

Gerdt Johansen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 25. november 2015

Jeg meldte mig til løbeworkshop i Aarhus lørdag d. 21. nov. for at høre lidt mere om fladfodsløb og så lige få bekræftet at mit eget arbejde med omlægning af min løbestil til fladfodsløb var godt på vej. Fantastisk dag :-) Der skulle ikke mange sekunders video til at vise at min gamle løbestil ikke havde det fjerneste med fladfodsløb at gøre og det fik jeg at vide i klare vendinger ;-) Men herefter gik det hurtigt fremad med masser af teori, øvelser og masser af gode råd under øvelserne, så man hele tiden fik rettet de værste fejl og hurtigt kunne mærke at teknikken blev bedre og løbestilen kom tættere og tættere på fladfodsløb. Det var en fantastisk fornemmelse at slutte dagen af med at løbe afslappet i bare fødder på et hårdt trægulv uden overhovedet at savne støddæmpningen fra de gamle "højhælede" løbesko. Prøv det, prøv det, er du åben for forandringer vil du aldrig fortryde det :-)

Torben Holmgren

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 25. november 2015

Jeg ville gerne seriøst i gang med fladfodsløb, og efter lidt tid på Google fandt jeg ud af, at Posemanden.dk var stedet at starte. Selvom jeg havde øvet lidt fladfodsløb inden, og egentligt var ret godt på vej, fik jeg på et dagskursus lært så meget at jeg nu selv kan træne og finpudse stilen.
Vi var mange på holdet, men alle fik fuld opmærksomhed og individuel coaching på et særdeles højt plan, jeg ville uden at blinke anbefale alle der vil ændre løbestil, at starte her.
Fik jeg nævnt at mit tempo er hævet med 30 sek/km med den samme puls som tidligere??

Jens Baatrup

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 25. november 2015

Egentlig var det lidt af et tilfælde jeg mødte Claus på en You Tube video hvor han havde en snak med en journalist omkring fladfodsløb. Qua min baggrund i utallige løbeskader syntes jeg hans filosofi omkring løbestil løs spændende og inspirerende.

Derfor købte jeg mig i føreste omgang en times undervisning hos Løb Let i Århus. Allerede her kunne jeg godt fornemme at jeg havde fat i noget af det rigtige selvom jeg følte mig som en tosse uden de højhælede og med rank ryg, og en kadance nær de 180. Bagefter var det hjem og lege lidt med den nye læring. Konen proglamerede, at hun ikke længere ville løbe med mig hvis det var den nye stil. Der er så meget kvinder ikke forstrå herunder at man ikke behøver at ligne alle de andre hælløbere...

Alt det som baggrund mødte jeg op til workshop hos Claus Posemand en weekend i november. Claus mæstre på en god og humoristisk måde at servere budskabet om barfodsløb på en god og inspirerende måde. Det blev en sød mixture af teori og praktik og resultatet blev for mig, at jeg fra nu af vil hellige mig fladfodsfilosofien. Godt nok er det noget af en stilændring som gør, at jeg i begyndelsen må nøjes med sølle 10 minutters løb om dagen det første lange stykke tid. Faren for en skade er stor hvis man kaster sig ud på 10 -15 km. i første hug med de bare fusser. Det betyder så også, at man må gøre op med sig selv om man har tid og lyst til den her stilændring. Det kan jo godt betyde, at du må ligge løbevennerne lidt på hylden den første måned eller to indtil "den sidder i skabet".

Jeg nyder nu min første spæde minutter med de fladbundede sko og kan mærke jeg er på rigtige vej. Jeg kan på de varmeste anbetale dig en eftermiddag i Posemandens selskab hvis du efterhånden er træt af de envidelige skader og har lyst til fremover at stå op "med friske ben" om morgenen. Udover et lettere løb bliver du også mere klog på de fysiske love som driver dig frem over skovstierne. Håber vi mødes derude i de fladbundede sko.....

Hilsen Jens Baatrup

Louise Greisen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 24. november 2015

Jeg var bare træt af mit ene knæ gjorde ondt hver gang jeg havde været på løbetur
Må sige at løb med Claus var en øjenåbner af den helt store slags
Er i gang med at øve og troede, at når jeg havde været på et kursus hos Claus så kunne jeg løbe, men ak må sande at der skal træning til hver dag

Alice Loft

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 23. november 2015

Engageret underviser, der gør alt for at man skal lære den rigtige måde at løbe på. Kan varmt anbefale alle til at komme på dette kursus.

Martin Buch Smedegaard

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 23. november 2015

Super god workshop med fin balance mellem teori og praksis. Fagligheden var i top hele vejen rundt. Workshoppen er ikke kun tilegnet løbere med en lang og voldsom skadeshistorik - jeg vil klart anbefale workshoppen til løbere der mangler værktøjer til at løbe hurtigere eller længere - mere effektivt.

Thomas Knudsen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 23. november 2015

Jeg har igennem længere tid overvejet at ændre min løbestil. Det er grundet i skadeshistorik, men jeg har ikke lidt af skader i år, så i princippet ikke valgt workshoppen i panik.
Workshoppen var meget praktisk, hvilket var en positiv oplevelse. Er overrasket over hvor få øvelser der skulle til at ændre stilen markant mod 'idealet'. Ser dog den største udfordring i den tålmodighed, der skal til efter workshoppen for at komme helt over på den anden side.
Kort og godt: En øjenåbner på gamle vaner og en praktisk orienteret korrektion af kyndig vejleder.

Ian Ditlevsen

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 16. november 2015

Jeg har besluttet mig for at gå All in på Posemand stil, da jeg har kæmpet med bevægeapparatet. Jeg har været på et kursus, men kom for hurtigt ud og løbe for meget.

Efter at have læst de mange skavanker Claus har kunnet løse, blev jeg overbevist om, at gå helt tilbage til udgangspunktet og starte der.

Det var først og fremmest en stor inspiration at møde Claus og se den letbenede måde han bevæger sig rundt på. Det var også interessant at se og høre de øvrige deltageres baggrund, erfaringer og ikke mindst løbestil. Især at se de lidt tungere løbere, der faktisk kom hurtigere ind i stilen end os andre muskelmænd.

Ville nok have prioriteteret den praktiske del endnu højere, herunder afhjælpning af de forskellige skader og forebyggelse heraf og styrkeøvelser. Jeg havde allerede baggrunden og meget af teorien på plads, så jeg var klar til det praktiske.

Alt i alt en god oplevelse og fik meget med hjem. Især det med max 10 minutter om dagen og små korte ture.

Tak til Claus og hans ærlige og helt nede på jorden stil. Man kan kun være enig med ham, når han argumenterer som han går. Bevisets stilling taler for sig selv.

Bibi Rankenberg

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 16. november 2015

Undervisningen var super god og underholdende. Mit mål var at finde en blidere måde af løbe på end konventionelt løb. (da jeg har en hofteprotese).
Det håber jeg at have opnået! Indtil nu går det godt med at løbe 10 min. om dagen. Så må tiden vise hvordan det går fremover og om jeg mestre teknikken, eller om jeg må have en opfølgende time. Jeg vil helt klart anbefale det til andre.
Med venlig hilsen og tak for god undervisning og en hyggelig aften
Bibi

Peter Hertel

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 12. oktober 2015

Very inspiring workshop with low ”bullshit-factor” - Simple explanations and drills with individual feed-back. Definitely recommendable to anyone interested in running!

Sonny Jacobsen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 11. oktober 2015

Det er altid rart at se "kamelen". Det var rart at høre en der har det som sit "liv" at bibringe hvad vi har lykkeligt glemt.

Johan Mandrup

Bedømmelse: (4/5)

Lørdag den 26. september 2015

Jeg valgte posemanden fordi at min løbestil skulle justeres, og det blev den.
Super godt workshop og det kan klart andbefales.. Hilsen en nu mere glad og afslappet løber

Kim Madsen

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 26. september 2015

Jeg valgte Posemanden fordi han fremstår med stor viden, brænder for løbestil og er en god og humoristisk formidler. Derudover minder han også en del om mig selv, med familie, begrænset tid til løb og 'glad' for de længere distancer.
Jeg har døje med skader i knæ og akillesener og halvanden uge kurset har jeg været ude på flade og ikke mærket noget.
Bevidstheden om løb er også noget jeg har søgt og det har jeg fået. Det er sværere end jeg troede - fornemmelsen er god!

Andreas Mark Juul Pedersen

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 25. september 2015

Jeg hører til de skeptiske... men eftersom jeg gang på gang rendte ind i skinnebensbetændelse, blodige tånegle og knæproblemer, valgte jeg alligevel at give fladfodsløb chancen. Skepsis er ved at forsvinde nu. Efter 3-4 måneder kun med fladfodsløb er jeg blevet alle skader kvit og kan allerede nu træne med samme intensitet som før. Kommer jeg igennem træning til maraton i maj og fuldfører uden smerter (som lovet!), lægger jeg mig fladt ned og bliver fuldbyrdigt overbevist discipel.

Claus er en dygtig coach, der tager udgangspunkt i det individuelle behov på trods af deltagerantal på 11. Han gjorde workshoppen sjov og spændende og lærte os samtidig rigtig meget på den trods alt korte tid, vi havde til rådighed. Vi havde alle nogle udviklingspunkter med hjem hver især og ved, hvad vi skal arbejde på.

Michael Kyed

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 19. august 2015

Fordi: Har i årevis løbet uden kunstige stødpuder, men desværre også med tilbagevendende småskader i lægmuskler og akillessener. Det tog mig åbenbart lang tid at erkende, at jeg havde brug for hjælp — “KAN SELV!!!” :-)
Oplevelse: Claus var dejlig klar i spyttet i sin forklaring af mekaniken og lige så skarp til at udpege mine løbefejl.
Altså: Nu er der håb for, at løberiet for alvor kommer til at fungere. Og så er konen nu, efter min succesoplevelse, meldt til næste workshop :-D

Jasper Cotto Hansen

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 26. juni 2015

Jeg havde den fantastiske oplevelse af at blive undervist af Claus (posemanden). Med én simpel tilgang og én skudsikker teori føler man sig i de bedste "bare fødder", når Claus med sin iver og professionalisme fejlretter og kaster om sig med analogier, der hjælper mentee til både at få en god forståelse og føling med de flade fødder. Det skal føles "rart at løbe" - jeg følte, at den nye teknik fik mig til at flyve......
Med god stil er alting meget sjovere :-)

Alma Bay

Bedømmelse: (4/5)

Torsdag den 25. juni 2015

Jeg valgte at tage på kursus hos Claus, fordi jeg var træt af løbeskader og ville tilbage til bare at kunne nyde at løbe.
De ting Claus fortalte om teknik og løbestil gav rigtig god mening og hele kurset var meget let tilgængeligt.
Nu kæmper jeg så (i nye "flade" sko) med en ny teknik, som ikke er let, men jeg har stærkt på fornemmelsen at det bliver det hele værd, hvis jeg giver det tid og træning.

Christian Thonning Knudsen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 17. juni 2015

Jeg har gennem det sidste år kastet mig over langdistanceløb, men jeg har egentlig løbet fra en løbeskade til den næste helt fra den spæde begyndelse med løb.

I år skulle det være: Af med skaderne og fokus på løbeteknik.

Som mange andre startede det med Born to Run bogen og tips fra Posemanden. Dernæst var han så flink at komme til Aalborg på tour. Et virkelig godt kursus i løbeteknik med en rigtig god blanding af video, teori og praktiske øvelser.

Jeg var til en løbetest i sidste uge og fik at vide fra flere, at jeg havde et flot, flydende cruise og hurtighed. Det er der dælme aldrig nogen, der har sagt før. Tak for de gode værktøjer, Posemand

Tanja Kristensen

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 11. juni 2015

Claus’ workshop vendte op og ned på mit løbeunivers. På den gode måde.

En fin blanding af teori, praktiske øvelser og træning - i plenum og for den enkelte deltager - gav et stort udbytte. Nu er jeg forventningsfuld i forhold til at begynde at løbe igen - uden de sædvanlige overbelastningsskader.

Jeg vil anbefale workshoppen for dem, som ikke er bevidste eller overbeviste om deres løbeteknik, som døjer med overbelastningsskader eller som måske bare er nysgerrig på løb. Workshoppen var alle pengene værd.

Klaus Haltrup

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 9. juni 2015

En "kropslig aha-oplevelse" - pludselig faldt det hele i hak ! På en halv dags worskhop !! - virkelig godt :-)

Winnie Splidsboel Larsen

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 6. juni 2015

Efter at have bøvlet med ondt i knæene on and off det sidste halvandet års tid, prøvede jeg på egen hånd at starte op med "fladfodsløb". Det gik ikke helt efter planen, og jeg endte ud med betonlægge og endnu mere ondt i knæene. Så ovenpå en god gang frustration over ondt i knæene, ømme lægge og udsigten til flere måneders løbepause (+ en åben henvisning til en fys), googlede jeg "fladfodsløb" og endte på Posemandens hjemmeside. Jeg læste alt, hvad der var omkring "fladfodsløb", sko etc., og på en klar anbefaling fra min svoger, der også har været i stald hos Posemanden, tilmeldte jeg mig løbeworkshoppen i Aarhus her sidst i maj. Det var rigtig godt at få forklaret og vist, hvad fladfodsløb er, og Claus formåede på en humoristisk og afslappet måde at få sporet mig ind på teknikken ved fladfodsløb. Nu er de første par flade købt, motivationen er i top, og jeg øver og øver og øver. Jeg satser på, at det er det her, der kan afhjælpe mine problemer med knæene, så jeg igen kan komme ud på mine løbeturer og få det pusterum og den mentale restituering, jeg oplever ved løb, og som jeg er blevet så afhængig af.

Lene Behr Krogsdal

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 2. juni 2015

Rigtig god dag med masser af træning af den nye løbestil.
Dagen går hurtigt fordi det er spændende og afvekslende undervisning.
Jeg tager meget motiveret fra workshoppen og håber, at det jeg gør derhjemme er korrekt!

Gert Jensen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 2. juni 2015

Tak for en super dag og dit engagement for vores hver især "handicap". Jeg ærgrer mig gul of grøn over at man ikke starter med sådan et kursus inden man overhoved giver sig i kast med et løbeprojekt. Især når man tænker på hvor stor fejlrate (løbefejl) der var på vores hold. (Tæt på 100%).

Når det er sagt så vil jeg gerne takke dig for din personlighed og måden du giver dig tid til alle deltager. Jeg glæder mig til at kunne overbevise de skeptikker jeg selv har mødt når jeg har nævnt dette kursus, men er også klar over at det koster en hvis tålmodighed.

Jeg har haft mine første ture og syntes egentligt at jeg har fat i teknikken. Nu er det bare at blive i sporet :)

Min opfordring til alle nystartere, igangværende eller dem der tror at de ikke kan holde til at løbe, kan kun være at investere i dette kursus og få mere kvalitet i de mange gode timer de bruger på løb, i stedet for skadespauser.

Martin Bentzen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 2. juni 2015

Jeg valgte posemanden fordi, at jeg har hørt og læst meget godt om ham. Læste mange af hans indlæg og synes han har en god og sund holdning til løb/træning.
Min baggrunden for at vælge kurset er ikke, at jeg har været plaget af mange skader gennem årerne som mange andre. Jeg har længe tænkt over, hvad er naturligt og sundt løb er.

Jeg indrømmer gerne, at bogen born to run var med til at sætte tankerne i gang. Mit mål med kurset og den videre oplæring/træning er at få en effektiv og så naturlig løbestil så muligt. Jeg har længe gerne ville væk fra sko med indlæg og andre unaturlig ting. Kort sagt, jeg vil gerne opnå en løbestil som tillader mig at løbe i hvad det skulle være, bare så længe det føles rigtig på foden. Jeg har en forholdsvis bred fod og der ikke mange traditionelle løbe sko som giver meget plads for afvigelse fra normen. Der har i mange år betydet vabler og dannelse af hård hud, der hvor foden har prøvet at beskytte sig fra de ufleksibel klodser af løbesko som jeg har brugt hidtil.

Selve kurset den 30. maj i Aarhus levede fuldt ud op til mine forventninger. Timerne fløj afsted og det var ærgerligt at det måtte stoppe, da pedellen i DGI gerne ville hjem :-) Tror Claus kunne have snakket hele natten omkring hans store passion. Han var engageret og medlevende hele dagen, med en god blanding af fakta og humor. Jeg kedet mig ikke et sekund, så hele tiden frem til næste på dagsordnen. Claus tog sig god tid til den enkelte og besvarede alle spørgsmål udførligt. Synes det alt i alt var en rigtig god oplevelse og er rigtig glad for, at jeg tilmeldte mig kurset. Det har helt sikkert givet mig blod på tanden til at finde mit indre barn frem igen.

Her et par dage efter kurset har befundet mig i et lidt af et mentalt dilemma som jeg tror mange andre også gør. På den ene side vil jeg rigtig gerne bare i gang med det fladfodsløb, for jeg er helt sikker på, at det er vejen frem. På anden side har jeg nogle forpligtelser/løb som jeg rigtig gerne vil deltage/gennemføre i de næste 4 måneder. Hvis jeg skal gå all in på fladsfod løb nu, ja så betyder det jo et stop i træning på ca. to måneder, da jeg ikke vil forcere træning med den nye stil. Jeg har diskuteret det meget med mig selv :-) Og jeg ved godt Claus ikke er glad for at høre det, men jeg kommer til at lave en mellemløsning ind til 1.10. Jeg vil stadig træne den nye stil så meget som muligt ud fra de instrukser Claus angav på kurset, men samtidig vil jeg være nød til at træne længere ture på "gammel vis". Det er ikke optimalt, så kan godt være det bliver nødvendigt med et opfølgnings kursus i starten af Oktober. Herfra vil jeg gå all in på og mit mål er at løbe boston marathon 2016 i fladesko og sætte en ny pr. Man skal drømme stort.

Til sidst vil bare gerne sige for en god dag den lørdag den 30. maj og synes Claus er en stor inspirator.

Jon Bertelsen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 1. juni 2015

Jeg tog på kurset for at lære at løbe på ny. Jeg har løbet i mange år, men i forbindelse med forberedelserne til et ultraløb, gik det op for mig, at jeg egentlig aldrig har lært at løbe. Altså trænet løbeteknik. Det tiltalte mig også at løbe i mindre i stedet for mere under fødderne. Sådan back to nature agtigt. Jeg var også klar over, at jeg ikke selv kan lave den omstilling uden hjælp, og at det vil tage tid. Derfor begyndte jeg at lede efter et kursus.

Jeg valgte posemanden fordi jeg synes indholdet på websitet hænger rigtig godt sammen - og fordi Claus jo er en ægte vækkelsesprædikant, der brænder for sagen ;-) Det betød også noget at Claus har løbet ultraløb. Det er jeg jo selv optaget af.

Indholdet på kurset var veltilrettelagt, og en god introduktion til fladflodsløb. Jeg føler at jeg har et godt udgangspunkt til at komme videre. Det var også en god blanding af teori og praksis.

Claus er super skarp til at analysere ens løbestil - og hvad der er endnu bedre - han formår at komme med lige præcis de instruktioner, der gør en stor forskel. Det er lidt af en kunst. Det var helt mirakuløst at se hvordan samtlige kursusdeltagere tog tigerspring fremad mod en mere afslappet og hensigtmæssig måde at løbe på. Og føles det naturligt i starten? Ikke nødvendigvis. Det var en af de ting jeg skrev mig bag øret undervejs. Det kommer helt sikkert til at tage tid at omprogrammere det gamle løbeprogram til fladfodsløb. Men hvad, det er sjovt, og jeg har ikke travlt.

Eddie Lützen

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 21. marts 2015

Jeg valgte at melde mig til en workshop for at lære at løbe igen uden at løbe mig til diverse skader som jeg havde prøvet gentagende gange. Claus har en rigtig sund og fornuftig tilgang til hele ideen om løb og jeg blev imponeret over at han fik hele holdet til at løbe fladfodsløb inden vi blev sendt hjem.

Jonas Vestergaard

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 20. marts 2015

En fantastisk "flad" oplevelse! Har efter kurset fået endnu mere blod på tanden. Super godt kursus!

Louis Havn

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 19. marts 2015

Jeg valgte Posemand, fordi jeg ud fra søgninger på nettet var kommet frem til, at det var det bedste sted at få et no-nonsense-kursus i fladfodsløb, så jeg ku få ændret min løbestil og derigennem forhåbentlig undgå bøvl med mine knæ ifm. løb, som jeg tidligere har kæmpet med.

Kurset var en intens og rigtig god oplevelse, som jeg bestemt vil anbefale til andre! Tag madpakke med, lyt godt efter og indstil dig på at blive kostet rundt med på den gode måde :-)

Maria Adamsen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 15. marts 2015

Jeg valgte posemanden fordi jeg havde fået anbefaling og fordi det lød fornuftigt med principperne ift fladfodsløb og så fordi jeg gerne fremadrettet vil skader til livs!
løbeworkshoppen var en kæmpe oplevelse, god kombination af teori og praksis hvor man bliver pillet helt ned for så at blive bygget op igen! Også lidt frustrerende at erfare at man løber som en klovn og bremser sin egen bevægelse! Jeg er nu en del klogere og har fået blod på tanden til at løbe fladfodsløb og ikke mindst gøre op med kilometertyranniet! Kan varmt anbefale workshoppen: 'Løb uden skader'. Claus er en meget dygtig og inspirerende underviser!

Klaus Christian Jensen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 19. januar 2015

God workshop med en passioneret posemand. Gode input og en nærværende dialog til alle.
Sjov aften hvor alle viste elementer af gamle vaner, men vi fik hver især konstruktive redskaber med hjem. Nu er det øvelserne der tæller i hverdagen :-)

Jeppe Christensen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 19. januar 2015

Igennem workshoppen fik jeg mærket, hvordan fladfodsløb skal udføres. Der er dog et stykke vej for at jeg er fladfodsløber, men nu har i i hvert fald følelsen og skal nu øve mig til skaderne bliver helt væk.

Jacob Rasmussen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 13. januar 2015

Hej Claus. Tak for en lærerig eftermiddag.

Med mange skader (primært meniskskader og skinnebensbetændelse og enorm drift for at løbe anede jeg et håb i fladfodsløb.

Claus du er en god underviser der med overbevisende argumenter, i form af basisk fysiologi og videoer af verdens bedste løbere, får slået fast hvorfor god løbestil går hånd i hånd med skadesfrit løb.

Med videoanalyse og tilretning får man et godt værktøj med hjem og har den fornødne basis for at starte sit fladfodsløb op.

Jeg har fulgt de råd jeg fik på kurset i halvanden måned og må erkende at mit håb er blevet til en tro. Efter 40 ture på flad fod føler jeg at jeg kan give en ordentlig tilbagemelding på kurset og dets brugbarhed.

Jeg giver workshoppen 5 stjerner grundet; god teori god praksis og en særdeles passioneret undervisning.

Jeg er skeptiker af natur og er på ingen måde blevet forført af tomme ord. Fladfodsløb er i hvert fald den sti jeg vælger og kan kun anbefale alle andre at gøre det samme :-)

Workshoppen er de 5 timer værd og så meget mere..

Roar Drewsen-Meier

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 1. december 2014

Claus, tak for en inspirerende og lærerig dag.

Helt tydeligt en mand med stor kompetence. Stor selvtillid som underviser - fordi han kan sit stof.

God til at bruge et sprog som taler til løberen, uden at snakke om tekniske detaljer som ikke giver mening når man "bare" skal lære at løbe.

Jeg har læst idræt og klinisk biomekanik på universitet. Men i forhold til det både komplekse, naturlige og dynamiske bevægemønster som hedder løb, så har jeg under min studietid aldrig mødt en lige så stor visdom som jeg gjorde på workshoppen.

Og ja, det gjorde en tydelig forskel for mig, jeg kan tydeligt mærke at min løbestil nu er mere naturlig - og jeg er også blevet bedre til at gå.

Tak for det !

Bente Lapirtis Jensen

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 28. november 2014

Efter at have læst bogen "Born to Run" og set flere udsendelser i TV omkring løb, var jeg ikke i tvivl om at jeg gerne ville lære at løbe naturligt/fladfodsløb. Derfor meldte jeg mig til en workshop for at få filmet min løbestil og justeret den til. Og den forventning fik jeg indfriet i løbet af de 5½ time kurset varede. Det bedste var næsten at Claus straks spottede fejlene og fik mig igang med at løbe som en næsten lydløs Ninja. Ligeledes var det givtigt for mig at vi var 12 på holdet, så jeg/vi kunne opleve mangfoldigheden i diverse løbestile og -skader....og gennem fortællingerne kunne få justeret egne forventninger til mit fremtidige løberliv. For løbe vil jeg og gerne langt op i min alderdom. Og Claus gav særdeles brugbar input generelt og helt specifikt til mig :-).
Så nu er jeg godt igang med den tålmodige omlægning med 10 minutters løb dagligt i flade sko de næste 2 uger før jeg går igang med gradvis længere løbetider. Benene føles rigtig gode både under og efter løb + min squattræning er nu så langt fremme, at jeg kan sidde som en anden afrikaner i flere minutter ad gangen uden at holde fast i noget :-)
Så vil nogen lægge løbestilen om - kan dette kursus bestemt anbefales og er alle pengene værd.

Allan Pheiffer

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 28. november 2014

Jwg valgte posemand fordi han var dukket op en del gang i forbindelse med søgning på nettet. Workshop var en rigtig givende og spændende oplevelse, der stærkt kan anbefales til alle løbere - også dem, der ikke døjer med skavanker.

Allan Hejndorf

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 27. november 2014

God og konstruktiv guide til skadesfri løb resten af livet :-)

Barbara Frenzel

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 27. november 2014

Jeg kom med et stort ønske om at kunne "få mit løb tilbage" - efter et par år med tilbagevendende knæ- og fodproblemer.
Men var dagen nu også noget for mig, som "kun" løber uden ambitioner om mere end at få motion for min eget skyld? JA, det var den!! Claus' viden, tålmodighed, pædagogiske tilgang og åbne stil samt alle kursisters engagerede deltagelse gjorde dagen til noget helt særligt - fundamentet for det nye er lagt.
Det eneste, jeg kunne savne, er en nemmere tilgang til opfølgning - også i Udkantsdanmark ;-)

Jesper Amstrup

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 26. november 2014

Gode anbefaling fra en kollega gjorde jeg valgte at tilmelde mig arrangementet.

Fra lidt skeptisk, men tænkte det var et forsøg værd.

Det viste sig at være et rigtig godt kursus, hvor der var så få deltagere at der var tid til at hjælpe med at få justeret alle deltagernes dårlige vaner.

Kan klart anbefales fra min side

Lars Bjerregaard Mikkelsen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 26. november 2014

l
Meget godt kursus, jeg har fået en meget stor a-ha oplevelse, tænk at mine smerter/hævelse i mit knæ, forsvinder "bare" ved at ændre min måde at løbe på.
Jeg har trænet 2X5 minutter i bare fødder i sportshallen på mit arbejde hver dag efter kurset, og syntes at det går fremad, så jeg glæder mig til at stilen sidder fast.
Jeg holder fast i flad fods løbet, jeg skal have købt mig et par "flade sko"

Jacob Svendsen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 25. november 2014

Jeg kom på kurset, efter at have hørt om Posemanden fra en kollega, som var henrykt. Det er jeg også nu! Jeg ville lægge min løbestil om, efter at have læst og hørt om fladfodsløb, og jeg glæder mig til at få den helt indøvet. Til alle I som ikke har oplevet Posemand - prøv det, og løb bedre tider i møde!

Birgit Vinther

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 25. november 2014

Kurset jeg længe havde ventet på er nu overstået. Det var en rigtig god oplevelse og Claus ved i den grad hvad han snakker om. Han underviser på en dejlig humoristisk måde, selvom der er alvor bag.
Jeg synes ikke det er så nemt at ændre løbestil, men det skal helt sikkert have en chance. Og når man har været skadet som jeg har on and off i 3 år, er der nok heller ikke andet valg.

Laila Beck

Bedømmelse: (4/5)

Tirsdag den 25. november 2014

En interessant og lærerig eftermiddag med høj faglighed formidlet på en super måde. Video giver "syn for sagen" og vigtig læring. Valgte posemanden netop på grund af den høje faglighed, som jeg synes hjemmesiden også afspejler. Vil helt sikket anbefale undervisningen til andre. Har haft ondt i skinneben og knæ op til undervisningen. Løb et par dage efter en helt smertefri tur, hvor jeg havde fokus på de teknikker, vi lærte på workshoppen.

Jesper Jøker Eg

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 24. november 2014

God pædagogisk tilgangsvinkel og falkeøjne i forhold til at spotte de små ting, der gør den store forskel.

Claus Scharff

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 17. november 2014

Jeg har altid løbet og altid haft lidt småskader. Målet er nu ultraløb men kunne ikke løbe pga et løberknæ. Tænkte tiden var inde til at lærer at løbe rigtigt så bookede en workshop hos posemanden. Dette var en super aften med teori og praktiske øvelser og tekniker om hvordan man skulle løbe rigtigt.
Løber efter en uge nu 3-5km to gange om dagen uden at kunne mærke noget til mit knæ. Er heller ikke øm andre steder som jeg plejede at være. Meget tilfreds og glæder mig til en solo-time i nærmeste fremtid.

René Refsgaard

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 16. november 2014

Det var en hyggelig aften. Fladfodløb giver jo god mening når Claus forklarer det.
Jeg har selv døjet med skinnebens betændelse, hvis jeg havde løbet så meget som vi gjorde den aften med min gamle løbestil ville jeg med sikkerhed have store smerter. Jeg har ingen smerter haft i skinnebenet, hverken den aften eller de efterfølgende dage når jeg har øvet den nye teknik.

Anders Jakobik Kolding

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 12. november 2014

Hatten (og skoene) af for Claus. Han formåede at gøre eftermiddagen/aftenen både underholdende og meget lærrig. Jeg har nu løbet uden "gammeldags" løbesko i ca. 2-3 måneder og er sluppet helt af med ømheden i knæ, som ellers altid har været der.

Dennis Kim Høilund

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 28. oktober 2014

Jeg blev introduceret til posemand.dk med en solotime i oktober 2013. Da jeg kort efter blev far, blev der ikke løbet alverden.
Med et broløb i sigte (september 2014), startede jeg et forløb hos Posemanden himself ultimo maj 2014. Jaja, man er jo i god tid :)

Forløbet var med et par solotimer, hvor der blev sat noget stil og teknik på mig - samt mailkorrespondance med træningsprogram - feedback og støtte/svar m.m.

Broløbet var mit første halvmarathon - det blev løbet i et par piv-flade Vivo pure, uden skader eller følger!!

Har netop gennemført mit andet halvmarathon - og er ikke et sekund i tvivl om at jeg ALDRIG nogensinde kommer ned i et par konventionelle løbesko igen!

Tak til dig Claus - det har været en behagelig måde at træne op på - trods den korte tid. Din facon og humor passer ret godt til mig!
Det er ikke sidste gang jeg har trukket på dig!

Heidi V. Jurlander

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 19. oktober 2014

Jeg løber lige ind i en skinnebensbetændelse, hver gang jeg genoptager løb. Jeg blev anbefalet at kigge på posemand.dk, og var begejstret over det jeg kunne læse om barfodsløb og skinnebensbetændelse.
Men efter løb plejer jeg at have hævede knæ, selvom de har været tapet ind og gemt i neoprenbind. Så for mig krævede det noget mod, at kaste sig ud i barfodsløb.
Da beslutningen først var taget, var jeg indstillet på at gå all in, og havde besluttet at købe nye løbesko, så snart jeg var blevet introduceret til den ny løbestil.
Jeg blev guidet til en ny løbestil, og dagen derpå tænkte jeg egentlig: ,,Var det, det?"
Men efter løb i de nye flade løbesko, samt en opfølgning med gode råd i bagagen, er jeg overbevist:
Jeg løber nu uden ondt i hverken skinneben eller knæ.

Birgitte Mortensen

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 16. oktober 2014

Jeg kan klart anbefale posemand - det var en supergod oplevelse! God instruktion, nemt at forstå, og det gør ikke ondt!
Jeg har ikke løbet i 30 år, jeg er slidt i knæ og fødder - og alligevel har jeg indenfor den første uge været ude og løbe 3 gange à 10 minutter - med en del pauser indlagt ;o))) - men jeg har ikke ondt i hverken knæ eller fødder - så det tegner rigtig godt, og jeg er glad!

Kim Lindgren Knudsen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 15. oktober 2014

Yderst engagerende undervisningsstil, med konkret og brugbart indhold. Kan kun anbefales - med eller uden skader ;-)

Anne Dorthe Rankenberg Bruun

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 20. august 2014

Super workshop, hvor de fem timer bare fløj af sted. Først lidt teori, der på en enkel, letforståelig og humoristisk måde anskueliggjorde hvorfor posestilen er vejen frem.
Derefter nogle øvelser til at underbygge teorien; især "kadence-hoppeøvelsen" var guld værd og virkelig en øjenåbner.
Endelig gentagne forsøg på den nye løbestil, hvor vi ihærdigt blev opmuntret og tilrettet.
Meget motiverende og kan bestemt anbefales. :)

Peter V. Jeberg

Bedømmelse: (4/5)

Torsdag den 7. august 2014

Som så mange andre på firmaarrangement var jeg "bare" interesseret da jeg havde problemer med knæet....

Jeg kom derfra med en helt ny løbestil og nu 2 måneder senere er jeg på cirka 6km løb.

God undervisning.

Ulla Vestergaard Andersen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 2. juli 2014

Efter selv at have prøvet kræfter med fladfodsløb uden helt at have knækket koden valgte jeg at deltage i en løbeworkshop afholdt af Posemanden. Gennemgang af den optimale løbeteknik var meget lærerig og jeg fik I løbet af workshoppen afkodet mine fejl under løb og tilpasset min løbestil. Efterfølgende har mine ben føltes lette og jeg har genfundet glæden ved at løbe.

Jeg vil klart anbefale andre at deltage i en løbeworkshop afholdt af Posemanden.

Pelle Hestkjær

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 30. juni 2014

Super inspirerende undervisning - noget jeg helt sikkert kan og vil bruge fremover.

Lasse Gjøderum Mortensen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 30. juni 2014

Jeg er temmelig imponeret over den grundighed der blev vist. Havde forventet høj kvalitet, men workshoppen overgik dette. :-)

Forsøgte at slæbe andre med inden, og anbefaler det helt sikkert endnu mere her bagefter.

Ønsker nu selv at blive coach. Vil hjælpe med få andre til også at løbe rigtigt :-)

Endnu en gang TAK. :-)

Christian Knudsen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 16. juni 2014

Rigtig god og saglig workshop krydret med godt humør og lækkert løb. Selvom jeg har løbet på forfoden/fladfod de seneste 3 år, kunne Claus alligevel forbedre min teknik. Fedt at blive kigget efter i sømmene og rettet ind :-) Meget anbefalelsesværdigt, hvis man går bare lidt op i sit løb (faktisk også hvis man ikke gør).

Erik Skov

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 1. maj 2014

Jeg fik i den grad noget med hjem og kæmpe med. Der blev rettet til mange steder, og vi trænede det svære ”at løbe ned ad bakke”. En rigtig god tur!

Winnie Andersen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 14. april 2014

Super god workshop med masser af brugbar viden. Jeg vil helt sikkert anbefale det til andre!

Lone Jelstrup

Bedømmelse: (4/5)

Søndag den 13. april 2014

5 timer i godt selskab med faglig heden på plads
Et eller andet sted grænseoverskidende at starte forfra med sit løb,
Men posemandens workshop giver lyst og motivation til at gå i gang med den nye stil
kan klart anbfales

Mona Strandberg

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 13. april 2014

Jeg valgte posemanden på anbefaling fra en anden, der også har været "over knæet" hos ham, so to speak - måden han lærer fra sig på, er kompetent & velunderbygget - og lever fuldt ud op til mine forventninger, som var mange. Så, ja, alt var ovenud godt, posemanden får 5 points af mig - suppleret med mine varmeste anbefalinger ;-)

Bolette Stubbe Teglbjærg

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 28. marts 2014

Hej Claus!

Jeg synes det var rigtig godt at løbe sammen. Meget bedre end at blive filmet inden for.

Jeg fik svar på alle spørgsmål og var efterfølgende glad og optimistisk. Jeg har løbet to gange alene siden, og det føles fantastisk, som om jeg kunne blive ved i evigheder.

Har en smule ømme ankler, men tænker jeg skal vænne dem til alt dette nye og huske løbe-squat øvelserne.

Kh.
Bolette (en virkelig glad og meget tilfreds kunde)

Jeppe Agner

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 17. februar 2014

Rigtigt godt kursus. Simple øvelser og fin balance mellem teori og praktiske øvelser.
Det virker rigtigt godt at se optagelser af sig selv før og efter instruktion.
Kursets eneste store skuffelse var faktisk at se optagelser af min egen selvlærte løbestil inden vi begyndte på øvelserne, - den var ikke nær så god som jeg havde troet!!!
5 flade stjerner herfra.

Ole R. Sveigaard

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 22. januar 2014

Super workshop i Fredericia. Teorien og de praktiske løbeøvelservelser bekræftede mig i, at det er den (eneste) rigtige måde at løbe på.

Posemanden fik rettet op på min løbestil; så godt, at den smerte i min ene forfod, jeg i længere tid har døjet med, her en uge efter workshoppen er kraftigt på retur.

Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke før nu, har deltaget i Claus (Posemands) undervisning i den rigtige, "flade" løbeteknik. Hvis du vil lære at løbe rigtigt, så kan jeg kraftigt anbefale Posemandens undervisning.

Jon Kafling Wichmann

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 21. januar 2014

Har du truffet en beslutning om at løbe på flade fødder, så er en workshop med posemanden en rigtig god måde at komme igang. Personligt blev jeg lidt overrasket over, at man nærmest skal starte helt forfra og "kun" har lov til 10 minutter om dagen her i starten. Jeg har dog besluttet mig for at gå "all in" og accepteret at undvære mine trail-ture i skoven for en periode.

Fem stjerner til posemanden for engagement, viden, humor og evne til at motivere, og de fem timer forsvandt som dug for solen.

Eneste kritikpunk var, at der nok lige var et par personer for meget på holdet og selvom man lærer rigtig meget af at se på andre menneskers fejl, så medførte det en del ventetid.

Varm anbefaling herfra!

Vibeke Rømming Sørensen

Bedømmelse: (4/5)

Søndag den 19. januar 2014

Fordi jeg har en knæskade og håber på at fladfodsløb er mere skånsomt for mit knæ. Teorien bag løbestilen er overbevisende og vel formidlet. Selve undervisningen effektiv og lærerig selv om man er 12 personer på holdet. Indtil videre går det godt med mit knæ og jeg håber at kunne komme til løbe igen at løbe kortere distancer igen. Kan varmt anbefales til alle.

Jacob SB

Bedømmelse: (4/5)

Søndag den 19. januar 2014

Hyggelig og god atmosfære.

Bente G Hansen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 19. januar 2014

Kurset fik jeg anbefalet af min fysioterapeut, David Bonde, da jeg igennem en periode har haft udfordringer med mit højre knæ og venstre ankel.

Kurset kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til ALLE der løber. Claus er en super underviser, der forstår at krydre sit meget enkle budskab med en masse humor, hvilket ikke betyder der bliver gået på kompromis med fagligheden.

De 5 timer den anden aften har åbnet en helt ny verden for mig. Så nu skal der bare trænes den nye teknik, det er sq ikke så nemt med de flade fødder.

Per Nielsen

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 18. januar 2014

Fagligheden kunne der ikke sættes en finger på, alt var på et plan hvor det let kunne forståes.

Det burde være obligatorisk for alle der ville starte med løb, bare det at få muligheden for at vælge.

Nu her efter de første løbe ture, er jeg stadig forbavset over hvor let det føles at løbe fladfodsløb.

Vil klart anbefale alle at deltage i et Workshop.

PS burde kunne trækkes fra i skat, tænk alle de læge besøg der spares :-)

Michael Thomhav

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 18. januar 2014

Jeg valgte en workshop med Posemanden på baggrund af tekst og video på posemand.dk. Beskrivelserne her fik det til at virke nemmere og mere tilgængeligt.

Mentalt havde jeg allerede flyttet mig, så jeg kom ikke for at blive overbevist. Jeg havde brug for at blive guidet i det praktiske, med noget underbyggende teori. Det fik jeg, og mere til. Det hele foregik i en afslappet og behagelig stemning. Claus formidler det faglige godt, både teorien og den praktiske vejledning - såvel fælles som individuel. Der er god brug af egen erfaring og erfaring fra tidligere hold. Det hele krydres med humor og masser af tålmodighed.

Hjemme kan man godt mangle den coaching, når man forsøger sig på asfalten. Så hvis Posemanden kommer tilbage til Jylland om 1-2 mdr., for at ”file” på detaljerne, så deltager jeg ;-)

Jeg kommer ikke til at prædike fladfodsløb, men møder jeg interessen, så peger jeg helt sikkert på Posemanden :-)

Jim Juel Hansen

Bedømmelse: (4/5)

Torsdag den 16. januar 2014

Jeg synes det var et super godt kursus der kom godt rundt om alle de ting og spørgsmål som vi kursister havde, der var mindre løb end jeg havde forventet, man kan derfor nemt deltage selv om man føler at formen ikke er til det.

Leif Jørgensen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 15. januar 2014

en fantastisk dag i Fredericia, som jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger.
Håber for os jyder, at posemanden vil besøge Jylland noget oftere, og måske også lægge turen forbi det sønderjyske.

Claus er en super underviser, og forstår at få "fat" i hver enkelt kursist. Vi var 12 personer, og det passede perfekt til 5 timers undervisning.

Go teori og super praktik - synes faktisk, at lære den nye løbestil i hallen er en go ide, idet vi så både kan høre og mærke, om vi er på rette vej.

Det kunne være fantastisk, hvis holdet kunne mødes om 1-2 mdr igen, og så se hvor langt den enkelte var kommet med sin nye løbestil.

Nå - men kan kun anbefale Posemanden og hans løbeskole.

Louise Balle

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 15. januar 2014

5 stjerner til posemandskurset!
Det var simpelthen fremragende.

God stemning og god humor hele vejen igennem, uden at give afkald på en høj (men ikke højpandet) faglighed, serveret på en let forståelig måde. Især var jeg begejstret over den måde, hvorpå Claus så løb som en del af en større helhed, og rådede os til at tage hensyn til os selv og lytte til vores egen krop. Det er klogt sagt!

Desuden var der god balance mellem teori og praktiske øvelser, og det var helt vildt at se, at hele den brogede flok, vi startede ud som, faktisk kunne løbe i god stil til sidst. Bevares, der er hjemmearbejde og plads til forbedring, men takket være det teoretiske fundament og den grundige vejledning på kurset, har vi nu selv redskaberne til at forbedre vores stil endnu mere.

Jeg valgte Posemanden på grund af hans humoristiske tone og uhøjtidlighed, men også på grund af hans vægtning af et fagligt fundament, og hans åbenhed for at integrere forskellige "trosretninger" indenfor barfodsløb, for at få den bedste løbestil.
- Og det er et valg, jeg bestemt vil anbefale til andre!

Nu ved jeg, hvad jeg før gjorde forkert, og hvordan det føles at løbe rigtigt - og sådan kommer jeg til at løbe fremover :)

Ulla Kläning

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 15. januar 2014

Super eftermiddag med god teori og særdeles god praktisk undervisning i god stemning

Jes P. Mikkelsen

Bedømmelse: (4/5)

Onsdag den 15. januar 2014

Dagen derpå er overstået og jeg har fulgt ét af dine mange gode råd. Lad være med at løbe hvis der ikke er overskud til det. I går da jeg kom hjem fra workshop stod det printet i mit hoved at jeg skulle ud og lege, tælle og se om jeg kunne få skuldrene ned, men da jeg fik fri fra jobbet i dag var overskuddet der ikke så jeg lod være - fantastisk.

Nok om mig, nu lidt om workshoppen. Alt i alt var den god, jeg fik en masse med og jeg syntes også at kunne fornemme at de andre gjorde det samme. Bliv ved med det du gør og gør det endeligt ligeså roligt som du gjorde det i går.

For mig virker det super ægte, fangende og det har givet mig endnu større tro på at de bare fødder ikke bare gavner vores krops holdning, men at de også bidrager til en større helingproces.

Men men, alt med måde, det vigtigste er som jeg ser det, det du så fint fremhævede på workshoppen i går(kuglerammen), det ikke handler om en ting, men om mange mange forskellige ting - sådan er det vist med alt.

Det blev en længere smøre end jeg havde sat mig for. Egentligt ville jeg bare sige mange tak for de gode råd, jeg fik en masse med derfra og selv "farisæer" har gavn af det du laver - du er god Claus.

Mange 1000 tak

Inge Wentzer Licht

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 14. januar 2014

Jeg har det seneste år fulgt posemand.dk, og forsøgt at lære mig selv fladfodsløb - desværre uden at ramme plet - da det er rigtig svært selv at se hvordan man løber :-).

Derfor var det super at blive udsat for Claus's trænede øje, og det gav mig rigtig meget, både på dagen - og til min fremtidige træning i at løbe 'ordentligt'.

Udover de praktiske øvelser var teorien rigtig spændende, og bekræftede mig i, at det er den rigtige vej, jeg har valgt at løbe..

Det er svært at gå ud og prædike fladfodsløb til konventionelle løbere - men jeg vil klart anbefale det og Posemanden, hvis jeg møder interessen..

Gitte Karmann Josephsen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 17. december 2013

Jeg blev meget klogere på mig selv og gik hjem med en anden bevidsthed på hvad løb også er ud over kilometertyrani.
Jeg glæder mig til at komme rigtigt i gang.
Jeg vil til enhver tid anbefale en tur hos posemanden.

Karina Al-saffar

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 16. december 2013

Super interessant workshop som fik mig overbevist om at ligge stilen om! Jeg synes det var ærgeligt at vi brugte en hel time på at høre om hinanden i starten, jeg ville tusind gange hellere have haft den time til at få filmet og finpudset stilen. Jeg synes også der mangler en opfølgning på om man gør det rigtigt nu hvor man trods alt har betalt 1250kr:) håber ikke det lyder for negativt for jeg synes alt i alt det var super godt:)

Peter Barkholt Muller

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 13. november 2013

Har været på solotime før og fik nu prøvet workshoppen ifm. marathonskolen. Der var en hyggelig stemning, fagligheden var i top i følge min ufaglige vurdering, og jeg fik en masse vejledning og nye øvelser til løb og styrketræning med hjem i baggagen.

Jeg valgte posemanden pga. alt det brugbare og gratis materiale af artikler og videoer der er tilgængelige på posemanden.dk, og workshoppen levede mere end fuldt ud op til mine forventninger, vil klart anbefale til andre.

Jeg var specielt glad for det helhedsbillede der blev tegnet af vejen til et godt løbeliv. Selvom fokus er på løbeteknik, blev der også brugt tid på at lægge vægt på de andre nødvendige aspekter som muskelstyrke, kost, søvn etc. Det hjalp mig til at se det i et lidt større perspektiv end bare løb.

Styrkeøvelserne har allerede efter en uge begyndt at gøre noget ved de problemer jeg havde under løb, og jeg er fuld af forhåbning.

Fem flade stjerner herfra!

Brigitte Skov

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 10. november 2013

Første dag i marathonskolen - dagen var fuld af inspirerende indspark. Undervisningen var varieret, seriøs og sjov på samme tid. Jeg har fået det skub der skulle til for, ikke blot at finde løbeskoene frem, men også til at få løbet.
Tak for det.

Jesper Herum

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 10. november 2013

Jeg har nu "sundet" mig lidt efter de nye indtryk fra kurset, jeg sidder med fornemmelsen af en super oplevelse! Claus gav kurset en god portion indlevelse, gejst og ikke mindst egen erfaring, som gjorde jeg fik fuldt udbytte af kurset.

God effekt af videooptagelser, og feedback kom prompte. Det stressede mig lidt med den sidste optagelse, hvor jeg stod til skue for de øvrige deltagere! Jeg overlevede i bedste stil...

Og nu har jeg accepteret at gå stille til værks, og tage tiden til at lære stilen.

Jeg har anbefalet kurset, til mine klubkammerater i 2tri i Haslev, og kan kun opfordre andre til at tage kurset, hvis du vil videre med løb...forhåbentligt uden skader.

Rimtas Dargis

Bedømmelse: (4/5)

Lørdag den 9. november 2013

En rigtig lærerig og givende workshop med Claus posemand Rasmussen i onsdags. Vi blev filmet før og efter i langsom optagelse så alle blev rettet ind. De fem timer var næsten for kort tid.

Claus er en meget pædagogisk og humoristisk lærer, som med det samme spotter fejlene. For mit eget vedkommende kan det nok opsummeres til: Slap af i alt der slappes af i, lad være at tænke over det, træk,træk.. og frem for alt tålmodighed.

Jeg har nok ikke helt forstået eller fornemmet det med at trække benene. Det kræver sikkert en del mere øvelse.

Men stadig en overbevist fladfodsløber både før og efter. Workshoppen kan klart anbefales

Peter Seidler

Bedømmelse: (3/5)

Mandag den 14. oktober 2013

Kunne være fedt med mere praksis og mindre snak.

Jan Jørgensen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 13. oktober 2013

En fornøjelse at løbe med dig Claus Posemand ! Jeg fik tre flade at arbejde mere med. Når jeg syntes at, nu er frekvensen der.. Så er den for langsom, så jeg stepper derudaf og det føles som om jeg står stille, men det siger gps'en ikke.

Tine Greve

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 7. oktober 2013

Super workshop, der levede 100% op til forventningerne. Fin afvejning af virkelig velfomidlet teori og helt-nede-på- jorden praktiske øvleser. Jeg blev virkelig inspireret og så overbevist, at jeg har lagt hånden på biblen og svoret troskab til de flade og glade fødder. Det er en fed udfordring, og jeg glæder mig til at komme i gang!

Søren Buurskov Larsen

Bedømmelse: (4/5)

Søndag den 6. oktober 2013

God workshop - Der blev brugt den fornødne tid på den enkelte. (også selv om vi så blev ½ time forsinket) Ser frem til at fortsætte min fladfods-karriere som startede med workshoppen.

Workshoppen var en god blanding af teori og praksis. Posemanden ved hvad han taler om og workshoppen anbefales til alle der har problemer med "understellet" eller som gerne vil undgå at få det.

René Villumsen Schmidt

Bedømmelse: (4/5)

Søndag den 6. oktober 2013

En god behagelig undervisning med en fin atmosfære.

Jeg kom for at høre om denne type løbestil, da den lød interessant/spændende og om den kunne være noget for mig. Jeg døjede ikke med skader, men er altid interesserede i, at gøre ting så optimalt som muligt. Jeg kunne ikke sætte en finger på noget mht. hvorfor man ikke skulle prøve denne løbestil af. Så den bliver sat på en prøve ved at gå all-in.

Undervisningen var god og underholdende med en fin blanding af teori og praksis. Dog kunne jeg i den teoretiske del hvor vores videoer blev vist, godt have brugt en video med den korrekt måde, at løbe på. Der var en lille tvivl om hvordan enderesultatet skulle blive. Jeg sidder efterfølgende også med en lille tvivl om, hvordan man griber løbestilen bedst an.

Men der blev givet gode muligheder for, at man kunne sende ens løbestil retur med Iphone el.lign = super god mulighed.

Om jeg vil anbefale denne løbestil til andre afhænger af om jeg synes resultatet bliver godt efter de 2-4 mdr. Men har da helt klart talt om den med andre og indtil videre omtalt den positivt.

Ahn Nielsen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 1. oktober 2013

Jeg var på workshop i onsdag,, kan kun sige jeg vil anbefale det til andre.
Fik rigtig meget ud af det, og ved nu at der er kun 1 rigtig måde at løbe på.
Tak til Claus, for en god, lærerig og sjov workshop. Også selvom vi var prøveklud, for ny opsætning og 11 pax på holdet. ;-)
Er ikke utænkeligt, at jeg vender tilbage til opfølgning.

Signe Goul Svendsen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 1. oktober 2013

Jeg har for nylig været på "Løb uden skader" workshoppen og var meget begejstret over oplevelsen!
Jeg synes kombinationen af teori og praksis var rigtig fin, og det var dejligt med et par ”løbepauser” mellem teori-afsnittene. Jeg var meget imponeret over, hvor enkel teknikken egentlig er, og hvor meget jeg fik ud af løbe-øvelserne – på trods af at vi var en hel flok. Claus havde et fornemt overblik, og med smil på læben fik han rettet os alle godt til.
Jeg har fået rigtig meget blod på tanden, og skal i gang med at løbe igen, så snart mine nye sko ligger i postkassen.

Peter Jelstrup

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 29. september 2013

En ovenud positiv og grundig gennemgang af pose running; leveret på en humoristisk og jordnær måde, hvor alle kan være med.

Malene Lundemann

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 17. september 2013

Claus er en rigtig dygtig underviser, der får formidlet budskabet ud til deltagerne.

Ingen "prædiken" blot en masse saglighed, omkring vores kroppe, og så selvfølgelig omkring løb.

Kan helt klart anbefale workshoppen, de 5 timer gik alt for hurtigt :-)

Pia Rymer Poulsen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 16. september 2013

Din undervisning fungerede godt. Det var nogenlunde tilpas med teori og praksis. Jeg blev dog træt sidst på aftenen, det er nok meget normalt, når jeg har været tidligt oppe og på arbejde først!

Mit mål med, at komme forbi er ganske simpel. Jeg er træt af ondt i knæ, hofter og forfodssænkning. Jeg mangler fart. Jeg ved ikke om jeg har nået det endnu, men jeg øver teknik, hveranden dag med 10 min fladfodsløb. :)

Jeg har allerede talt, vidt og bredt om posemanden.dk, på mit arbejde.

Hvad jeg ellers har på hjertet, ja, så håber jeg meget, at du holder en form for opfølgning igen i starten af det nye år i Kalundborg. Derudover håber jeg, at du vil sende en hilsen til ham som sørgede for, at du kom til Kalundborg. - For, hvis ikke du var kommet her ud, havde jeg ikke fået den ære og indblik i fladfodsløb's verdenen!

Dennis Hellegaard

Bedømmelse: (4/5)

Tirsdag den 27. august 2013

Jeg elsker at løbe og håber poserunning kan være med til at gøre løb til en livslang fornøjelse.

Jeg regnede med en passioneret posemand og blev ikke skuffet. Han brænder for det han laver og det smitter af, ligesom man velvillig lader sig indoktrinere til det opløftende budskab.

Personligt havde jeg læst meget på nettet om både pose og naturalrunning og generelt meget løbelitteratur, så for mig kunne balancen mellem teori og praksis godt forskubbes i retning af mere praktisk.

Ksenia Alakhova

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 25. august 2013

Jeg valgte denne workshop, fordi jeg var nysgerrig at lære mere om løbestilen. Jeg blev inspireret og har tænkt mig at udforske den mere. Undervisningen var god og Claus var god til at analysere deltagernes' løbestil og komme med konstruktive kommentarer.

Gitte Porsgaard

Bedømmelse: (4/5)

Søndag den 25. august 2013

Jeg blev positivt overrasket over workshoppen, den var indlysende i al sin enkelthed. Om det så bliver helt så enkelt at vænne sig til en ny løbestil,vil vise sig, det skal helt sikkert have et seriøst forsøg.
Jeg har allerede talt om min nye viden til hvem der har gidet at høre på :)
Gitte

Jesper Matthesen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 25. august 2013

Jeg havde gennem længere tid selv prøvet at løbe på forfod for at aflaste hælene. Var på workshop og måtte sande, at jeg havde grebet det helt forkert an.

Er nu i fuld sving med at træne og er lige kommet ind af døren efter 9km. Der er super fedt, nu hvor teknikken er på plads.

Det var en super workshop og Claus er virkelig god og pædagogisk. Jeg kan varmt anbefale Workshoppen til alle, der gerne vil lægge stilen om.

Tomas Ganes Pilsborg

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 22. august 2013

Som gammel selvlært barfodsløber og fivefingersløber, var det dejligt endelig at bide i det sure æble og få et par timer hos Claus over ca. 1 1/2 måned.

Jeg startede midt selvlærte show i 2009 og var hos Claus medio 2012, og fortrudt har jeg ej :-)

I skrivende stund, sensommer 2013, har jeg utallige kilometer bag mig, samt 5, snart 6 ultraløb. 100 miles som det længste. De har alle ligget inden for 12 måneder.

Grunden til min succes, for det vil jeg gerne kalde det, er en ivrig insisterende af tekniktræning. Jeg har virkelig brugt meget tid på skolebænken og op til Hammer Trail 100 miles var hovedparten af min træning udført på asfalt. Hvilket jeg er overbevidst om har noget at skulle sige i forhold til at jeg var meget begrænset smadret efter løbet.

Skolebænk styrer og bør styre for alle som gerne vil lære dette.

Samtidig vil jeg gerne sål et slag for at tage mere end 1 time. Det at få noget vist og så tro den er hjemme....
Nok ikke! -det at blive set igen og få rettet yderligere til det er hvad læring drejer sig om.

5 stjerner!!! og intet mindre.

Per Bjarup Johansen

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 19. august 2013

Det var et rigtig godt kursus med god og faglig undervisning, og den rigtige løbestil giver bare mening.

Øvelserne på kurset var rigtig gode, selvom det kunne være rart med lidt mere tid til den enkelte under øvelserne.

Jeg vil helt klar anbefale kurset til andre, hvilket jeg allerede har gjort.

Lotte Stahl Rasmussen

Bedømmelse: (4/5)

Søndag den 18. august 2013

Hej Claus. Jeg havde fornøjelsen af dit kursus i onsdags. Jeg synes det var rigtigt godt, og tiden som umiddelbart var mange timer - uden aftensmad - gik simpelhen så hurtigt. Jeg synes øvelserne gav rigtig meget, og selv om jeg ikke kunne løbe rigtigt da jeg skulle vise det frem, synes jeg jeg fik en god fornemmelse af løbestilen.

Det eneste jeg kunne tænke mig anderledes var, at du ikke brugte så lang tid på at argumentere for løbestilen.. Det synes jeg jeg havde taget stilling til ved det at melde mig til dit kursus. Jeg betaler ikke 1200 kr for et kursus jeg ikke tror på.

Jeg har fået købt nye løbesko, og været ude og prøve stilen en enkelt gang. Da jeg stadig har problemer med mine skinneben, kunne jeg godt lige tænke mig at få ro på dem, inden jeg går til den med 10 min hver dag. Så jeg håber at kunne starte op i løbet af ugen.

Jeg tænker umiddelbart at det ville være godt at få et "efter-check" efter nogen måneder, så jeg er sikker på at jeg er på rette vej.

Tak for kurset

Mads Strandløv Nørgaard

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 18. august 2013

Meget inspirerende og tankevækkende. Jeg anbefaler alle jeg møder
at prøve den 'nye' stil.

Amielin Nannestad

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 18. august 2013

Det virkede som om posemand var det mest fornuftige, mit indtryk var faglig kompetence og jeg blev ikke skuffet.

Christian Dalager

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 8. august 2013

Fik nok af tungt løb med efterfølgende ondt i knæ og skinneben og var inspireret af tanken om en ny måde at løbe på.

Nu har jeg praktiseret i 2-3 år og har glade ben og personlige rekorddistancer.

Thank you, Posemand.

Trine Thorup

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 22. juli 2013

Kan kun på det varmeste anbefale marathonskolen, som jeg deltog i vinteren 2012/2013 efter en tur på workshop ca. et halvt år forinden. Forventninger var at få banket stilen helt på plads i et mere kontinuerligt forløb og jeg synes, at jeg har fået min forventninger indfriet.

Undervisningen er kyndig, humoristisk og meget mere målrettet den enkelte elev, end hvad der kan nås på en workshop - i min optik fungerer marathonskolen som en helt naturlig fortsættelse af workshop/solotime. Og når man så samtidig får en håndfuld nye fladfodsvenner med i købet, er det mere end alle pengene værd.

Den femte stjerne kunne indkasseres, hvis forløbet rykkes til et tidspunkt på året, hvor der både er plusgrader og dagslys i de tidlige aftentimer - så er det mindre vigtigt at "eksamen" ligger i maj til CPH Marathon.

Jette Bille

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 19. juli 2013

Jeg døjer meget med en kronisk betændelse i senerne under mine fødder, men da jeg stik imod lægens anbefalinger valgte at droppe alle specialfremstillede sko og indlæg og gik over til "flade sutter" og fivefingers blev mine sener til at holde ud.

Jeg har flere gange forsøgt mig med lidt motionsløb, men var bange for min teknik ikke rigtig duede, en dag så jeg en veninde på facebook, som klagede over løbeknæ, blive anbefalet at gå ind på denne side www.posemand.dk, jeg blev nysgerrig og tjekkede, jeg bestemte straks at jeg ville prøve sådan en work-shop, og da Claus så meldte ud at nu kom han til Århus, jeg bor i Grenaa, skyndte jeg mig at melde til.

Det har jeg bestemt ikke fortrudt, jeg syntes det hele blev forklaret på en let forståelig og humoristisk måde og selvom det ikke er sjovt at se sig selv på video er det bestemt gavnligt :)

Jeg håber jeg kan holde stilen, har foreløbig været afsted 2 gange på øvelsesture og selv om jeg stadig har ømme lægmuskler fornemmer jeg at stilen begynder at føles mere naturlig, så mine forventninger er stadig helt i top.

Jeg kan kun anbefale work-shoppen, hvis man virkelig vil gå "all in" jeg tror ikke på jeg kunne have kommet frem til den rigtige teknik uden Claus's kyndige vejledning, så fem store stjerner herfra :)

Jacob Allerelli

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 17. juli 2013

Efter at have læst bogen "Born to Run" blev jeg inspireret til at prøve fladfodsløb (og ikke barfodsløb).

Efter lidt google'ing fandt jeg frem til Posemanden.dk og har læst siderne og om kurserne. Heldigvis kom der et kursus til Fredericia, så jeg kunne være med uden at skulle rejse det halve Danmark.

Kurset var godt. Claus er en god og behagelig underviser og pakker ikke tingene ind. Jeg håber den nye løbestil, så snart jeg får lært "at tegne med laser", vil give mig færre skader. Men pga. at forskellig benlængder, skæve ben og fødder er mine forhåbninger desværre ikke for gode. Men en chance skal det dæleme have :-)

Bo Zoega Christensen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 17. juli 2013

hej..jeg valgte posemanden fordi det var absolut sidste chance jeg ville give, at løbe uden problemer.

Undervisningen, workshoppen var super, god instruktion, som gav ballasten til selv at arbejde videre med forfodsløb. Det er dog endnu for tidligt at sige noget om hvordan det vil gå med forfodsløb, det kræver en lang tilvænning, og træning.

Men hele "konceptet"virker logisk, når man først får begyndt på det, jeg glæder mig til den kommende træning...

Mette Vejstrup Madsen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 16. juli 2013

"Træk, træk, træk - træk, træk, træk. I skal kunne det i søvne! Jeg tjekker det!!" Kilde: Posemanden.

Jeg var på workshop i Fredericia i lørdags med 11 andre løbere. Vi kom fra hele landet og var heldige at have fået en plads. Sådan føltes det også, da undervisningen gik i gang, for der var rigelig tid til opmærksomhed på den enkelte, og Claus havde gode råd og rettelser til alle deltagere. (Og så får man jo også sin egen video med "før og efter" med hjem).

Jeg var vist den ældste deltager (52 år) og en af de tre kvinder på holdet, og det var helt fint. God stemning på holdet og masser af smæk fra Claus til konkurrenter og producenter af løbesko og fake barfodssko.

Det eneste jeg savnede var at se posemands-bussen, der er billeder af her på sitet :) Men måske bliver der råd til den, når flere har været på kursus. Jeg kan kun anbefale det!

Lotte Bak Pedersen

Bedømmelse: (4/5)

Fredag den 12. juli 2013

Som sidste chance for at kunne løbe skadefrit efter 5 år med 'kronisk' achillessenebetændelse forsøger jeg mig med ny løbeteknik. Det er for tidligt at sige om det vil virke for mig, men intet andet har tidligere kunne holde mig skadefri og det har virket for min kæreste, så det vil nok også virke for mig:-)

Grundlæggende var det en super workshop og jeg gik derfra med følelsen af hvornår jeg løb rigtig, så nu skal det bare ind på rygraden. Jeg fik en masse ud af workshoppen, men savnede lidt mere 'cut to the bone' i starten, en smule mere praktik og knap så meget snak. Jeg fik klart mest ud af at løbe selv og se videoerne, så 2. Halvdel af workshoppen var alletiders!

På nuværende tidspunkt vil jeg gerne anbefale posemand.dk og især workshoppen, selvom jeg endnu ikke kan sige jeg hverken mestre min nye løbestil eller om jeg forbliver skadefri, men jeg tror på det:-)

Lykke Pedersen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 7. juli 2013

Jeg kom forbi til løb uden skader fordi jeg er blevet skadet hver f.... eneste gang jeg er begyndt at løbe lidt hurtigere og mere (omkring 3x8 km om ugen med intervaltræning).

Posemanden vinder klart ved at mødes med ham. På skrift er det lidt for aggressivt synes jeg og en smule utroværdigt fordi det er sådan en alt eller intet tilgang og der er kun EEN måde og i den dur. Men når jeg får gennemgået teorien og kan høre hans jyske accent og se glimtet i øjnene, så er det til at spise.

Jeg gætter på at han kommer fra samme flække som Frank Hvam. Det var i hvertfald sådan jeg kan forestille mig at det ville være at ha' Frank Hvam som løbecoach. Mega morsomt. Stand up i fladfodsløb. Det er guld.

Jeg er spændt på om jeg har fundet nøglen til at undgå skader. Det finder jeg ud af i løbet af de næste måneder. Men jeg har en rimelig okay fornemmelse af at det.

Poul Erik Skov

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 7. juli 2013

Meget grundig og pædagogisk gennemgang. Praktiske øvelser. Vil bestemt anbefale andre der vil prøve ny løbestil.

Anders Erbs

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 1. juli 2013

meldte mig på marathonskolen, og kan kun sige det er noget af det bedste jeg har gjort, man får en ny og bedre løbestil, en mentor, træner, sensei, og en masse medelever man kan dele sine erfaringer, frustrationer med.

posemanden har sat sig ind i sit stof, har en skøn måde af få tingene sagt direkte på, så det til at forstå, og formidles ud i benene :-)

Jesper Høyen Munk

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 1. juli 2013

Jeg havde forsøgt mig med barfodsløb på egenhånd, og deltog kurset for at få fjernet de værste vaner. Der var flere end jeg troede, og jeg er blevet meget mere bevidst om min løbeteknik.

Var rigtig godt at få en bedre forståelse for hvad korrekt løbeteknik er - men mht. til instruktion i fladfodsløb, vil jeg klart opfordre til at der findes mulighed for større afstande til øvelse. De indendørs lokaler virkede for mig ikke tilstrækkeligt til, at følelsen af den nye teknik kunne findes.

Alt i alt, godt og inspirerende kursus der kan give et nyt element i ens løbetræning.

Erik Kalledsøe

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 25. juni 2013

Jeg havde én time med Claus/Posemand i Frederiksberghave i fredags og blev korrigeret på min barfodsløbestil.

Mit nye "løbe-liv" startede på for 1½ mdr. siden, men jeg startede forkert op. Jeg var utålmodighed, løb for meget og forkert. Resultat en betændt achillessene og nul løbe i en periode - øv. Jeg fik en over nakken af Claus og fik igen fortalt vigtigheden af en langsom tilvænning.

God coaching.

Ole Kaehler

Bedømmelse: (4/5)

Tirsdag den 25. juni 2013

Inspirerende pædagogisk coaching, men ingen mirakler .. der skal arbejdes med det bagefter. Det kan anbefales at checke "de 5 fejl" inden, så man kan gå direkte til sagen og de fejl der skal rettes.

Kan klart anbefales, men jeg ville ønske der var mulighed for jævnlig tilbagevendende coaching. I hvertfald når man har været "på hælene" i 40 år

Bo Rasbøl

Bedømmelse: (4/5)

Fredag den 21. juni 2013

God intro til konceptet og gode øvelser. Kunne godt tænke at der var lidet mere tid til hver enkelte under den praktiske del. Generelt godt kursus

Hans Christian Jensen

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 21. juni 2013

Fandt god omtale af posemanden på nettet. Og tænkte det lyder jo rigtig fornuftigt det han skriver. Har ingen skader efter løb, men må erkende af en stor del af den lokale løbe klub døjer med diverse problemer og dem vil jeg gerne undgå.

Kom med på et afbud, lækkert med kort vente tid.

posemanden er rigtig god til at fortælle og holde alle deltager fanget. Jeg lærte rigtig meget på workshoppen. Sådan en aften på 5 timer flyver afsted.

Har fået et helt nyt syn på ordet "løbe" Jeg har jo altid gjort det forkert, men det er slut nu.

Kan kun anbefale alle at besøge posemanden.

Nu er hjemme træningen i gang og ja der skal da trænes en del før det sidder i skabet.

Henrik Søeberg

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 17. juni 2013

God undervisning der var let at forstå. Glæder mig til at få det afprøvet.

Thomas Bojer Eltorp

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 16. juni 2013

Har nu været igennem solo time maskinen et par gange.
Og oplevelsen kan sammenfattes med to ord.

"Inspirerende og Ydmygende (på den gode måde)"

Nils Hansen

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 13. juni 2013

Ganske naturligt løb som vi er skabt fra naturens hånd. Ingen hokus pokus, ingen religion, ingen nyfrelst bevægelse. Prøv selv!

Laila Gunthel

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 10. juni 2013

Jeg giver 5 stjerner til dig:-)

Jeg har som de fleste haft knæ/hofte krise og rigtig træt af det. Været heldig og deltage i en workshops arrangeret af Faxe kommune. Super inspirerende. Og tænkt; jamen selvfølgelig hvorfor er jeg ikke gået igang før.

God faglig og spændende indsigt i løbeteknik. Da det havde bundfældet sig var jeg klar til alene-time.

Fint at få genopfrisket den faglige viden og prøve det i praksis. God og tålmodig undervisning. Fine anvisninger og ideer til at få fulgt det op derhjemme.

Jeg øver hver dag, både løb og de 5 tips. Undervejs tænker jeg i et kort sekund; yes, let og ubesværet.

Jeg er klar til en opfølgning og korrigering efter sommer.

Det er en god investering :-)

Yvonne Wielandt

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 4. juni 2013

Kan på det varmeste anbefale at deltage på marathonskolen.

Claus er en fantastisk sjov, dygtig og yderst kompetent underviser, der i den grad formår at få budskabet igennem.

De bedste penge jeg har givet ud på mit løb indtil dato...og ja, jeg gennemførte Cph. Marathon i fivefingers uden at være totalt ødelagt, og med Claus og resten af heppekoret fra marathonskolen på sidelinjen, var det en fantastisk oplevelse.

Daniel Witt Corell

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 3. juni 2013

Efter et halv års tid med alle mulige og umulige skader i benene skulle der til at ske noget nyt.

Jeg havde fulgt Posemanden et godt stykke tid via de sociale medier og posemand.dk og synes at tankegangen bag gav så god mening, at en Solotime til at få rettet min løbestil var hvad der måtte til.

Selve timen går stærkt, men Claus formidler sine budskaber på fornemmeste vis, enkelt og ligetil så det giver mening.

Da jeg kom til timen havde jeg udpræget skinnebensbetændelse i højreben, lidt ømme svangscener og en højre storetå der drillede og blev øm efter løb.

Her 3 uger efter er det mærker jeg stort set ikke til skaderne og løb igår Dm i sprint triatlon uden at mærke til det overhovedet.

Så jeg er absolut yderst tilfreds og vil anbefale alle der går og døjer med skavanker af den ene eller anden slags til at give det en chance.

Steffen Grøndahl

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 3. juni 2013

Workshoppen var enormt inspirerende. Claus posemand sælger varen rigtigt godt med både viden og humor. Og kompetent feedback til alle deltagerne, når vi trænede den nye rigtige løbestil.

Jeg vil helt klart anbefale workshoppen og jeg vil selv helt klart tage en solotime og måske endda melde mig til marathonskolen til efteråret.

Lotte Hyldgaard Smidt

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 3. juni 2013

Jeg havde længe glædet mig til workshoppen. Læst lektien og forsøgt selv.

Posemanden er supergod til at forklare og argumentere sin sag. Og så er den altid en kæmpefornøjelse at opleve en som Posemanden, der virkelig brænder for det.

På workshoppen fik jeg "the missing links" mellem teori og praksis og egen løbestil. Lige præcis det som jeg havde brug for.

Kan klart anbefale Posemanden - og har allerede gjort det :)

Rene Bendtsen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 3. juni 2013

Claus. Det har været en fornøjelse at lære dig at kende og du vil nok altid være en inspiration for mig, idet du søger det enkle og ikke forsøger at gøre tingene mere komplicerede end de er.

Jeg har ikke fulgt forløbet så meget som jeg kunne ønske, men jeg har hver gang fået noget med hjem, som jeg kunne bruge, og som har været med til at forbedre min løbestil.

Jeg ved hvad jeg har at slås med, og jeg ved hvor og hos hvem fejlen ligger, men endnu vigtigere, har du også lært mig hvordan jeg skal blive mine fejl kvit.

Jeg har kun positivt at sige om Marathon-Skolen, eneste minus er, at der var for lang transport for mig, hvilket gjorde at jeg mange gange måtte vælge det fra.

Men jeg har på intet tidspunkt fortrudt, at jeg meldte mig, og jeg mener at jeg har fået værktøjer til selvhjælp, og sidst men ikke mindst, har jeg lært en masse dejlige mennesker at kende.

Alt magt til de flade fusser :)

Lars Henrik From

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 28. maj 2013

Det var efter lang tids overvejelse, at jeg fik tilmeldt mig en solo-time. Ikke fordi jeg døjede med de typiske skader, men primært fordi jeg gerne ville sikre mig, at jeg også i fremtiden forbliver fri for skader.

Det var en time jeg ikke kommer til at fortryde. Claus var meget inspirerende og pædagogisk i sin fremgangsmåde. Ikke noget med at være "hellig" eller se ned på min gamle løbestil. Hele tiden fokus på mig og min nye løbestil. Det er god stil Claus :-)

Anne Lise Krarup-Christensen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 27. maj 2013

Oplevelsen levede bestemt op til mine forventninger, og jeg gik efter en time derfra med en helt ny løbestil og en masse motivation.

Jeg har været overrasket over, hvor let det egentligt har været, at lære en ny måde at sætte fødderne i jorden på. Jeg vil bestemt anbefale det til andre.

Christina Hemmingsen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 22. maj 2013

For et halvt år siden, var det mit højeste ønske at komme til at løbe langt igen, uden at gå i stykker.
Og efter en solotime besluttede jeg, at marathonskolen skulle være vejen frem for mig.

Det er den bedste beslutning jeg har taget, og de bedste penge jeg har brugt.

Ikke kun er Claus en fremragende og meget indlevende løbecoach, han forstår også at tale et sprog som de fleste kan forstå. Og så er holdene tilpas små, så alle bliver set - og hørt.

Jeg har i dette forår løbet 3 halve, og et helt marathon, så målet med de lange løbeture er til fulde nået. Og derudover har jeg mødt en flok sjove, skøre, skønne løbere undervejs i processen.

Chiho Sakamoto

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 15. maj 2013

Har haft problemer med fødderne i mange år og det var på tide at bryde det gentagende mønster med pauser fra løb.

God faglighed - det gav mening. Satser nu på løb uden skader og håber at få en plads på marathonskolen næste gang...

Frantz Hansen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 12. maj 2013

Det er de bedste 1000 kr og 5 timer jeg har brugt i meget lang tid. For mig gav det rigtig god mening at min krop ikke er skabt til at løbe i normale løbesko, hvis jeg vil undgå skader. Så nu er det bare ud og prøve teorien af i praksis.

Conny Svensson

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 9. maj 2013

Min kollega ville gerne have mig med til et arrangement i vores løbeklub, hvor det vigtigst for os var at prøve Aqua-jogging og derudover var der et foredrag med Posemanden og det kunne vi jo altid lige høre, men Posemanden vandt alt opmærksomhed! Efter et godt foredrag og let løb på bare fødder, var der ingen tvivl - natural running er vejen frem.

Jeg fik straks booket mig til en solotime og efterfølgende til marathonskolen. Nu er de allerværste hæl-landinger skiftet ud med en fornuftig løbestil. Ingen knæ-problemer mere. På pædagogisk, humoristisk og med den største tålmodighed lærer Posemanden fra sig.

Jeg vil anbefale Posemanden til alle der løbere. 10 stjerner herfra. Posemanden har vist mig, at det aldrig er for sent .....

Gitte Skoubo

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 28. april 2013

Jeg ønsker at komme til at løbe længere på litteren. Bruge færre kræfter og have færre skader. Jeg viste godt at pose running ville være den rigtige vej men valgte posemanden da det virkede som om der var vægt bag ordene. Efter en del søgning på nettet blev en time bestilt. Jeg var meget tilfreds med timen men har ikke haft mulighed for at få fuldt op på det pga influenza. Jeg kan dog næsten ikke vente med at komme igang med træningen.

Stella Borne Mikkelsen

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 27. april 2013

Jeg valgte at prøve en solotime hos posemanden, fordi jeg i flere år har været ramt af skinnebensbetændelse og derfor stort set ikke har kunnet løbe i de sidste fire-fem år. Jeg har prøvet alt, men uden held - indtil nu, håber jeg.

Timen hos posemand var virkelig spændende. Der er ingen tvivl om, at Claus har styr på både teori og praksis, og den formidler han sindsygt godt. Han møder dig, hvor du er - både mht. den teoretiske viden og din fysiske form, og med fin pædagogisk sans, no-nonsense og humor bliver man guidet over i den nye løbestil.

Løbeteknikken føles meget anderledes end den gamle, og jeg skal nok koncentrere mig en del i den nærmeste tid, når jeg træner - men jeg føler mig sikker på, at jeg får glæde af løbeteknikken. Jeg kan kun anbefale alle at forsøge det - jeg synes i hvert fald, at pengene er givet godt ud.

Michael Winding

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 27. april 2013

Posemandens medløberi gav masser af gode og anvendelige råd. Både små praktiske løbefifs og mere "dybe" betragtninger om løbe- og træningsfilosofi.

Et par ægte ahaoplevelser undervejs og masser af stof til eftertanke. Også effektfuldt med filmningen af ens løb før og efter. Alt i alt en god gang løbecoaching, som virkelig kan bruges til noget...

Brit Demskov

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 22. april 2013

Jeg valgte at købe en enetime med posemand, fordi jeg havde brug for en profs. råd og vejledning til at forfine mit barfodsløb og fjerne "dårlige vaner".

Jeg havde hørt godt og posemand og havde set videoerne, som jeg fandt meget præcise og meget sigende.

Enetimen var meget behagelig og afslappet - til trods for, at jeg ikke har det godt med at blive analyseret.

De billeder Claus "tegnet" på min nethinde i sin rådgivning, var rigtig gode for mig. Bare andre kunne se, det billede, jeg har af mig selv, når jeg løber nu. Så ville de få "en på opleveren" :-) og jeg har fået en ny "mantra" som jeg tager mig selv i at gentage igen og igen (træk, træk, træk - træk, træk, træk), også når jeg ikke løber (jeg øver for mit indre øje).

Rådgivningen levede helt op til mine forventninger og jeg anbefaler posemand til alle der gider lytte til mig!

I'll be back :)

Kristoffer Slottved

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 22. april 2013

Efter ankeloperation blev jeg lokket af Posemandens løfte om løb uden skader.

Efter en laaangsom opstart løb jeg marathon på flade fødder 6mdr efter første solotime og et år efter løber jeg stadig. Uden skader, og det er sgu fedt.

Gitte Birkemand Nielsen

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 19. april 2013

Det var en meget interessant og lærerig aften. Jeg er allerede igang med træningen......ikke helt nemt, men med posemanden i ørene - træk træk træk, så går det :-)

Jesper Nielsen

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 18. april 2013

En meget inspirerende workshop som på let forståelig, og humoristisk vis fik forklaret hvordan løbestilen kan lægges om.

Det blev dog også en øjenåbner således at man nu ved at vejen til målet er længere end først antaget.

Jeg er dog ikke i tvivl om at man nok skal komme i mål med de gode muligheder for hjælp i arbejdet efter workshoppen.

Alt i alt en glimrende aften.

Søren Byskov Nielsen

Bedømmelse: (4/5)

Torsdag den 18. april 2013

Fint arragement med god blanding af teori og praktik. Lidt mere tid til snakken om tiden efter workshoppen havde været fint. Hvordan griber vi konkret træningen an, hvordan sikrer vi at den gode stil holdes mv.

Karsten Poulsen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 17. april 2013

Er lige kommet ind efter en fantastisk tur på de flade...

Der er nu gået en uge siden jeg var til workshop hos Claus.

Det var en super hyggelig og lærerig aften sammen med 9 andre lærevillige elever hvor vi igennem en række øvelser opdagede hvor lidt der i teorien skal til for at smide de høje hæle i skraldespanden.

Nu er jeg så i gang med at omsætte denne teori til praksis, hvilket jeg selv synes går super godt. Benene har ihvertfald aldrig haft de bedre...:-)

Posemanden kan klart anbefales, uanset om man er drevet af skader, eller bare kan se fornuften i at komme ned og mærke den jord vi løber på...

Ellen Frederiksen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 15. april 2013

Onsdag d. 10 april 2013 havde den fornøjelse at deltage i en workshop hos Posemanden. Det var en utrolig god og lærerig oplevelse. Man er under kyndig vejledning under hele forløbet hvilket virker super godt.

Jeg føler mig godt rustet til at træne selv med Claus' mantraer i hovedet: træk træk træk, løse hænder, slappe fødder osv :-) Et brush-up i form af en solotime tænker jeg er en god ide senere.

Kan helt sikkert varmt anbefale dette kursus :-)

Michael Kronby

Bedømmelse: (4/5)

Søndag den 7. april 2013

Jeg valgt at bruge Posemanden pga tilbagevendende skader og havde fulgt lidt med på Facebook hvor han fik god feedback. Jeg havde selv leget lidt med fladfodsløb og ville gerne have lidt feedback på min stil eller mangle på samme :-). Det var en super god oplevelse og fik lidt nye øvelser og "huskekager" med hjem. Skal nu løbe lidt og så vender jeg tilbage igen.

Claus virker til at han hurtigt fanger hvad man ved og ikke ved og forklare videre der fra.

Kan klart anbefales til alle som vil løbe på flade fødder.

Therese Sachse

Bedømmelse: (4/5)

Torsdag den 4. april 2013

Jeg valgte posemanden, efter jeg havde læst bogen "Born to Run". Bogen gav mig inspiration til at søge mere info, og på den fandt jeg frem til posemanden.

Jeg har allerede anbefalet posemanden til et par stykker.

Jeg synes workshoppen var meget inspirerende. Den har fået mig til at investere i et par Vivafoot sko, men har endnu ikke taget springet i dem.

Grunden til at jeg giver 4 stjerner, og ikke 5, er at jeg synes at det praktiske forløb kunne være længere.

Mikkel Lund

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 24. marts 2013

Meget struktureret, personligt, forståeligt, anvendeligt og ikke mindst tankevækkende - har virkelig fået noget at arbejde med, glæder mig til rejsen frem på foden, derude på sporet...

Jakob Sejr Jensen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 24. marts 2013

Hvor skal man starte??

Har løbet i rat Merrell og siden Vivo Evo siden d 20 september 12 og indtil nu.. Stilen var suverænt hjemmebrygget med div læsen og videoer fra youtube.. Altså selvlært! :) Og løb/løber 30-40 km ugen.

Var til min første solo time og mit første møde med Claus/posemand onsdag d 20 marts..

Der var faktisk ikke de store rettelser, og den enkelte der så var, var dog heller ikke uden betydning.. Jeg slappede ikke nok af, og det resulterede i at jeg førte foden lidt frem og satte den i jorden lige før mit grundpunkt..

Mit første møde skulle måske have været noget meditation/yoga, for det var det primære fokus :) At få sindet til at glemme hvordan foden kommer i jorden og have fokus på at få foden trukket mod balden. Så skulle og skal stadig vænne mig til følelsen af hælen det rammer i jorden hårdere end før, men den rammer altså i som den skal :) Så jeg gik derfra med en god løbestil, men skulle arbejde videre med at slappe af under løbet..

Har været ude på 7 og 4 og 5 km siden, samt en håndboldkamp.. Tænker meget over trækket fra hæl til balde og får også foden i jorden på en anden måde nu end før.. Skal stadig vænne hælen til den mere kontakt og kan ikke lade være med at tænke, om jeg nu pludselig har hælen for tidligt i jorden?
Ville ønske man kunne have en lille drone flyvende ved siden af og Claus' stemme i øret til at piske rettelser i hovedet på en! :)

Og trods af 6 mdr selvstudie og masser af kilometer, så har jeg de seneste 4 dage fået ondt i det nederste achiellesene på venstre fod, så må nok hellere tage den lidt med ro :( Sindet vil helst ud hele tiden og terpe til teknikken er der :)

Mim konklusion er, at jeg bestemt havde en god undervisningstime, og fik det ud af det jeg ville.. Kan dog godt forestille mig, at er man helt nybegynder, så føles en time som alt for lidt.. Jeg havde en enkelt ting det skulle rettes, og jeg ville gerne have den konstruktive feedback helt indtil jeg er i mål! :) Så mon ikke der skal følges op med en time mere senere på året, eller jeg skal have en til at filme mit løb, så jeg kan arbejde videre med det? :)

Mit mål et nu først at få stængerne trænet op til halvmaraton, så maraton og når benene kan klare kilometerne og teknikken er i hus, så står den på noget trail og meget gerne ultraløb :)

Men jeg kan klart anbefale en tur hos posemand.. Tror desværre der er mange der prøve minimalistisk løb uden videre læsning eller undervisning, og det ender med at de bliver skræmt grundet dårlig teknik.

/Jakob Sejr

Tine Gass

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 20. marts 2013

Jeg er en af de tosser der elsker at løbe langt og derfor har det i gennem flere år været pisse irriterende ikke at kunne løbe mere end 5-8 km uden at få problemer med venstre knæ.

Jeg blev gjort opmærksom på posemanden.dk, igennem en kollega på arbejdet, og da jeg begyndte at læse nogle af artiklerne du har liggende på siden, så nogle youtube foredrag af bla. Lee Saxby etc. og ikke mindst sammenholdte det, med min fys. viden om anatomi og belastning af led og ligamenter etc. gav det bare mening for mig. Jeg var derfor "solgt" på forhånd og fast besluttet på at det skal prøves og det er jeg stadig :-)

Der var en god og afslappende stemning på kurset. Fagligheden var i top, vi var åbne overfor at blive "rettet på" også foran andre. Du formåede at tage individuelle hensyn/give vejledning uden at "tabe" resten af holdet på gulvet. Det holdte dog lidt hårdt mellem optagelse af den 2. og 3. video film. Det tog lang tid at komme igennem alle med den individuelle vejledning/feedback på løbestil. Jeg ville ikke være den foruden, men glad for at vi ikke var flere kursister.

Alt i alt har jeg ingen problemer med at anbefale kurset til andre.....eller løbestilen :-)

Jeg har været ude og løbe 3 små ture siden i torsdags... musikken er pillet ud af ørerne til fordel for en indre stemme der gentager "træk, træk, træk, træk, træk, træk, træk træk" og så prøver jeg ellers at slappe af i anklerne og blive i min søjle :-)

Jesper Pedersen

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 18. marts 2013

Mit besøg hos Posemanden var gennemgående en positiv oplevelse. Der var en passende mængde af teori og praksis, dog kunne løbesalen godt være lidt længere.

Jeg har nu investeret i et par Neo-sko og er begyndt på træningen.
Den første anbefaling til workshoppen er givet.

Jesper Grothe Pedersen

Bedømmelse: (4/5)

Søndag den 17. marts 2013

Jeg oplevede en øjenåbner med masser af inspiration og en meget engageret, dedikeret og seriøs Posemand, med et højt fagligt niveau, i en iøvrigt afslappet og uformel atmosfære.

Kan virkelig anbefale andre at bruge Posemanden.

Nu er det selvfølgelig op til en selv at træne videre, men budskabet om at gå "all in" lyder som en god anbefaling. Hvis der skal nævnes plads til forbedring, så ville en sandwich være prikken over i´et, var pænt sulten efter kurset. Iøvrigt Fedt med FB siden og alumni society, til den videre inspiration...

Birgitte Zeuner

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 12. marts 2013

Behagelig, saglig undervisning. Glæder mig til at komme godt i gang med at løbe på flade fødder og føler mig godt rustet til det efter en time hos posemanden :)

Thomas Kingo Larsen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 11. marts 2013

En meget positiv oplevelse jeg på det kraftigste kan anbefale alle der vil i gang med, eller allerede er startet på natural running. Claus er en super sej og top professionel fyr, der er realistisk omkring dine behov og ønsker, og på ingen måde er prædikende, selvom han naturligvis har en positiv holdning fordelene ved barefoot og natural running. Men det har du jo vel også selv, ellers ville du jo ikke besøge ham :)

Jesper Sachmann

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 24. februar 2013

Jeg valgte at aflægge posemanden et besøg fordi jeg efter lang tids løb som fartholder på Spartas hold9, havde fået tilraget mig en del skader på min achillessener. Skader som efterhånden ikke tillod løb uden smerter.

Efter at have hørt meget godt om posemanden og valgte jeg at tage en tur forbi posemandens værksted. Et godt valg og en effektiv time med masser af praktiske øvelser og gode forklaringer på de optagelser der blev lavet.

Nu er de så igang med at omkode kroppen efter mange år uden at tænke på pose.

Christian Guldager

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 13. februar 2013

Jeg valgte Posemande fordi jeg fandt stillen på sitet troværdigt. Jeg er ikke meget for glimmerende reklamer og Posemandens visuelle identitet virkede som om der var en mand bag projektet der personligt brændte for det, og ikke blot ville tjene penge. Alle de gratis videoer har jo selvfølgelig også gjort at lige netop dette site er blevet i hukommelsen, men det er jo også regel nummer 1,, vil du sælge noget skal du give noget gratis" :)

Manden bag, var som jeg havde forestillet mig, og jeg vil anbefale dette kursus til alle. Sympatisk, imødekommende, humoristisk og enormt god til at lære fra sig af sin store faglige kompetencer, på en og samme tid. Teknikken virker indlysende og sund, kan jeg konstatere, efter jeg er kommet godt igang hjemme på vejen med mine Five Fingers.

Kurset var en oplevelse på mange niveauer, hvor løb bare var den dominerende.

Torben Meldgaard

Bedømmelse: (4/5)

Tirsdag den 12. februar 2013

Jeg har, modsat mange andre, fået en solotime inden workshoppen og den rækkefølge skal man nok undgå. Når det så er sagt, så synes jeg faktisk at jeg fik en del ud af workshoppen alligevel. Claus er en fremragende formidler som med god humor får nogle simple budskaber igennem til deltagerne.

Jeg flyttede mig ikke så meget selv, men var meget imponeret over hvor meget mange af de andre deltagere kunne flytte sig i løbet af en aften. Til de af mine venner, bekendte og kollegaer som endnu ikke kaster op når jeg taler om fladfodsløb, vil jeg også i fremtiden anbefale Posemanden og hans "Bag Of Magic Tricks"

Teddy Østerby

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 11. februar 2013

Jeg valgte at komme til dig, da jeg igennem længere tid har døjet med et dårligt knæ og samtidig længe har snuset lidt til diverse artikler osv om barfodsløb.
Undervisningen var suveræn, seriøs kombineret med tilpas med humor og samtidig fik man vist OG prøvet at det slet ikke er svært at løbe korrekt. Det kræver bare træning.
Så tak for hjælpen indtil nu posemand.

Regner med at jeg træner og øver mig og når tid så er, så tager jeg en solo time for at få finpudset formen.

Tanja Skarnager Pedersen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 11. februar 2013

Det var en aften med en god balance af faglighed og praktiske øvelser. Jeg fik bestemt det jeg forventede med hjem. Stemningen var behagelig og afslappet - helt Ø-lejr-agtigt;-)

Valgte Posemand fordi jeg ledte efter en "kur" med min tilbagevendende skinnebensbetændelse. Posemand dukkede op og vakte min interesse for at omlægge min løbestil.

Vil klart anbefale Posemand til andre.

Karsten Jakobsen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 3. februar 2013

Meget inspirerende. Jeg har nu arbejdet med det i 2 uger og er sikker på at Claus har fat i noget meget rigtigt. Men også skræmmende at efter 20 års løb, 5 år i klub og 1.30 tider på ½ marathon er så meget der arbejdes med og forbedres.

Feedback var direkte, kompetent og konstruktiv, som gør at man får rigtigt meget ud af det på de forholdsvis få timer som kurset varer.

Befriende istedet for den sædvanlige feedback: 1.45 ok, 1.40 flot/ok, 1.35 flot, 1.30 flot, 1.27 måske, 1.25 aldrig

Anbefaler det til alle der gider høre på mig.

Kaare Beck-Fischer

Bedømmelse: (4/5)

Lørdag den 2. februar 2013

Rigtig godt kursus. Eneste ulempe var, at det måske lige var ½ til 1/1 time for langt. Præsentationen kunen Kunne godt være skåret lidt ned, så vi kom lidt hurtigere igennem

Anne Kvorning

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 31. januar 2013

Det var rigtig godt for mig :-) Jeg har ikke været i "de høje hæle" siden! Om vi har samme tidsregning ved jeg ikke helt, men godt har det været :-) Kan oplyse, at skoene både vejer og fylder mindre i en backpack og ventetid i lufthavne kan fint udnyttes til at squatte

Jeg valgte posemand, da jeg haft længere perioder med skader og så trængte min teknik til et grundigt eftersyn. Det fik det og hele stilen er blevet lagt om med positiv effekt - jeg satser på det hele fortsætter. Med drømmen om et maraton har ord som "ingen kilometer-tyranni" og ingen skader tiltalt mig meget.

Kurset kan klart anbefales og teknikken bliver forklaret på let forståelig måde - træning skal der dog til før det sidder helt fast. Jeg tænker stadig "træk træk træk" på hver eneste tur.

Christian Wounlund

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 28. januar 2013

Efter at have fået anbefalinger på workshoppen -der næsten havde religiøs karakter- gav jeg efter for presset og meldte mig til. Det var ventetiden værd. Velargumenteret, konkret og hamrende brugbart.

Fem stjerner herfra!

Benny Møller

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 28. januar 2013

Mange tak for sidst. Jeg var deltagende i din workshop i Aalborg. Jeg er ovenud tilfreds med indholdet. Både det faglige og de praktiske øvelser levede op til mine forventninger og mere til.

Dejligt at får rettet lidt hist og her på min løbestil. Har døjet lidt med min venstre fod, men den er ved at være klar, og så er det med at komme i gang. Har squattet hver dag i kampen mod min stive krop. Havde lovet nogle billeder og de kommer :-)

Jeg er med jævne mellemrum i København, og jeg håber at det falder sammen med, at jeg kan få en solotime. Jeg holder øje med dine datoer. Endnu en gang tak for uvurderlig viden.

Aith Aith

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 28. januar 2013

Jeg bookede en løbetime fordi jeg et halvt år forinden havde været på workshop og manglede et afgørende skub til at komme ordentligt i gang med projekt omlæg-løbestilen. Jeg har fået mod på at komme i gang igen og forventer at det bliver forårets ting(efter vasaløb).
Posemanden er troværdig og venlig og god til at motivere!!
Og ja jeg vil gerne anbefale ham til andre.

Finn Andersen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 27. januar 2013

Jeg er vældig glad for kurset.

Jeg fik værktøjer men kan se at der skal pusles med teknik et stykke tid endnu. Det spændende er at det er en livsstil vi har fat i. Den tiltaler mig som fysioterapeut, med holdning og hele bevidstgørelsen.

Fint kursus. Det er nødvendigt at vise evidensens berettigelse som du gjorde. Praktikken skal være der men heller ikke mere end der var. Man bliver alligevel ikke færdig denne dag og teorien kan jeg ikke få for meget af.

Elsebet Tvede

Bedømmelse: (4/5)

Søndag den 27. januar 2013

Gennem min kæreste har nu i flere måneder hørt om det fantastiske i "barfodsløb", så for at kunne snakke med og for at finde glæden ved at løbe!! deltog jeg i en inspirerede workshop. Undervisningen var helt i top og jeg kan klart anbefale andre der vil ændre deres løbestil, til at give barfodsløb en chance med hjælp fra Posemanden.

Jannik V Henriksen

Bedømmelse: (4/5)

Lørdag den 26. januar 2013

Jeg har i en periode på ca 2 år autodidact bøvlet med fladfods løb og, i min egen optik, fået "skudt" mig rimelig godt ind på stilen.. Men havde dog på den anden side også en klar fornemmelse af at lave nogle fejl. Disse fejl kunne jeg dog ikke komme kvit og valgte derfor et besøg hos Posemanden. Dette skulle vise sig at være rigtig godt givet ud.. for jeg lavede stadig en lille hællanding :-( (godt nok lille, men den var der) og der skulle en helt ny indgangs vinkle til løbestilen på..

Til workshoppen var der en rigtig god og top engageret undervisning men al den plads til "diskussioner" om gammel strøm og fejl guiding vedr. tidligere løbestile.. Ingen blev "nedgjort" for deres tvivl eller lign. men stille og roligt forhold de argumenter om biomekanik og sund fornuft som workshoppen var bygget om omkring..

Jeg gik hjem fra workshoppen med en rygsæk fuld af ny viden, en masse fif til at komme videre med min fladfodstræning, mit eneste lille anke punkt er, at der mangler en lille intro til flexifusser og squat øvelserne.

Men helt klart en workshop jeg vil anbefale andre, hvilket faktisk allerede er gjort

Jens Jellingsø

Bedømmelse: (4/5)

Fredag den 25. januar 2013

Jeg valgte posemanden, fordi hans løbestil umiddelbart gav mening i forhold til mine problemer. Mine skinnebenssmerter skyldtes formentlig min landing, og derfor ville jeg prøve at lande anderledes på foden.
Efter at have prøvet selv og ikke synes det var gået optimalt, tænkte jeg, at jeg skulle rettes ind.

De forventninger blev indfriet. Helt ny landing og generelt mere sikker stil. Imponerende simpelt instrueret, meget effektiv pædagogik, og på den måde valuta for pengene.

Jeg må dog nok indrømme, at jeg ikke synes, det var nødvendigt med helt så meget "overtalelse", som foredraget bød på. De fleste sad der jo nok med et åbent sind, og jeg kunne godt have nøjedes med de vigtigste biomekaniske pointer, løbestilsanalysen af din datter og usain bolt samt træningstips og skosnak. Så havde der måske været mere tid til at løbe :-)

Men delmålet er foreløbigt nået - ny løbestil er lært. Så må vi se om den holder. Men tusind tak for god instruktion.

Dennis Elkjær

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 25. januar 2013

Claus er en utrolig behagelig mand, som er dygtig til at undervise, samtidig med at det er med en behagelig tone.

De fem timer gik hurtigt og det er meget man lærer. Jeg har løbet tre gange siden mit kursus og syntes det er spændende at arbejde med. Dog syntes jeg det er for tidligt at udtale sig om selve løbet. Jeg kunne godt finde på at få en solotime om et par måneder for at få løbet helt på plads.

Jeg valgte posemand pga. min kammerat Stig, der var med i gruppen på facebook. Der er ingen tvivl om, at jeg vil anbefale kurset til andre, for det har jeg allerede gjort.

Indtil nu så tak for hjælpen Claus.

Luise Eldov

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 25. januar 2013

Efter en ven linkede til din artikel om skinnebensbetændelse på facebook, kiggede jeg nærmere på din hjemmeside og fandt hurtigt ud af at jeg da skulle på en workshop på et tidspunkt.

Jeg har været fuld ud tilfreds med kurset og gav meget mere end jeg havde forventet. Tænk engang at jeg slet ikke skulle mærke noget til min skinnebensbetændelse efter omlægning af løbestilen.

Synes det var rigtig godt at vi ikke kun skulle ud at løbe, men også fik noget viden omkring hvordan kroppen fungerer og hvordan den reagerer på en forkert løbeteknik.

Super godt kursus og jeg vender nok tilbage til en solotime når jeg har løbet i noget tid med den nye stil. :-)

Søren Odgaard Christensen

Bedømmelse: (4/5)

Fredag den 25. januar 2013

Super workshop, hvor vi fik en rigtigt god indføring i at løbe naturligt. Jeg synes vi kom rigtigt langt.

Efter en lille uge med meget små træningsture føles det som om jeg er på rette vej, men jeg er bange for, at der er langt endnu. Det er svært, synes jeg.

Christian Ejstrup

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 23. januar 2013

Super workshop med megt kompetent undrevisning hvor noget der faktisk er mere teknisk en vi alle går og tror alligevl bliver gjort simpelt - det har allerede gjort løbeturen så meget federe.

Kan varmt anbefales til alle - og jeg mener alle!

Martin Toft

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 23. januar 2013

Det levede helt klart op til mine forventninger - et hyggeligt arrangement, hvor fagligheden var i top, og hvor jeg fik gode råd til at få teknikken i mit løb forbedret.

Linda Jakobsen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 23. januar 2013

Interessant at lære noget om løbeteknik, professionel undervisning og en spændende og underholdende dag. Ja, jeg vil anbefale, men også fortælle at barfodsløb handler om enten eller.

Mads Kaae Jørgensen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 23. januar 2013

Det var en super søndag eftermiddag. Humoristisk og alligevel meget seriøs undervisning. Allerede inden kurset var jeg dog begyndt med, og nået langt med pose-running (synes jeg da selv).

Alligevel fik jeg fundet og bearbejdet en del fejl ved mit løb, som nu vil give mig til at arbejde med. Der er en del af mine venner, som også løber, som jeg virkelig kunne unde et kursus hos Claus.

Olaf Øllgaard

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 23. januar 2013

Tak for en rigtig god workshop, den bekræftede at man ofte ikke bare kan læse sig til ny lærdom.

Jeg havde læst om de forskellige teknikker fra mange forskellige sites og bøger, og fundet frem til at den der var nemmest at forstå, og samtidig lød absolut mest fornuftig, var Posemanden. -men een ting er at læse om det, en anden at omsætte det til handling. Det gik meget godt et par måneder, men så begyndte jeg at få ondt i den ene fod. Efter mere læsning fandt jeg et svar der lød til at passe på mig, men det gik langsomt med at komme af med smerten.

I over en måned gik jeg og humpede, men nu, tre dage efter workshoppen, er smerten væk! Det kan man sgu kalde værdi for pengene.

Sanne Ø Kristensen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 21. januar 2013

En rigtig dejlig dag i Fredericia. Glad stemning og godt humør. Jeg synes dagen var bygget godt op, med forskellige elementer, så der både var baggrunds viden, vi kom op af stolene med jævne mellemrum og så var der plads til at spørge og diskutere.
Rigtigt lækkert at være på gym, hvor hallen var til rådighed.

Jeg synes vi blev rettet forholdsvis hurtigt ind alle sammen, der var god individuel hjælp, selvom vi var 12 der skulle henholdsvis files på med den grove side, og poleres i kanterne.

Det ærgede mig at afslutningen blev lidt brat, for snakken kom rigtig godt i gang der til sidst.

Jeg har længe gået med en spirrende forfodsløber (som jeg nu ved er FLADFODSløber) i maven, og da jeg så hat måtte holde pause fra løberiet nogle måneder pga løberknæ, besluttede jeg at komme afsted på kursus og få startet rigtig op. Jeg valgte dig pga masser af gode anmeldelser, blandt andet fra en af dine marathonskole elever, Lars Kudsk, hvis blog jeg følger. Han skriver mange rosende ord om dig.

Jeg glæder mig til at komme godt i gang med løbestilen, super godt kursus. Mit løberknæ har ikke brokket sig det mindste siden Lørdag(overrasker mig meget), dog er læggene nogen ømme. Må hellere se at slippe af med prinsessen i en fart...

Jeg ville helt klart anbefale dig til andre.

Tak for nu, og mon ikke vi ses igen.

Kasper Lund

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 21. januar 2013

Efter at have investeret i et par five fingers for prøve en ny løbestil af blev jeg ramt af problemer med achillessenerne og skinnebenet.

Jeg fik derfor en billet til en workshop hos posemanden i gave og siden det har jeg faktisk ikke døjet med noget ved mit løb.

Jeg kan klart anbefale at finde hjælp hvis man begiver sig i kast med at løbe en mere naturlig løbestil og til det formål er jeg rigtig glad for at jeg fandt frem til Claus.

Man går ikke fra en workshop med Claus med lidt basal viden om en naturlig løbestil, men man går derfra som en løber med en ny værktøjskasse

Lone Sand

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 18. januar 2013

Det er længe siden en aften har været givet så godt ud. Jeg gik derfra med så god og så enkel instruktion, at det har været nemt at træne videre selv. Det er så enkelt, det virker og jeg kan løbe igen uden det gør ondt. Det er ret fantastisk!!

Fagligheden er helt i top. Tilgangen til stoffet og evnen til at formidle det så det bliver let tilgængeligt og brugbart var også i den virkelig gode ende. Du får skabt en virkelig god og tryg stemning hvor der er plads til fejl og fjollede løbestile. Virkelig godt gået!

Aftenens program...en kortere intro og du havde fået fem stjerner (den sidste er kun halv ;) Os der sad der var der fordi vi allerede var overbevist. Vi ville bare gerne løbe ; )

Tak for en super aften og en masse værdifuld viden.

Ridder Rasmus Friis Fabricius

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 17. januar 2013

Kære Claus

Tak for et godt og inspirerende kursus, fik en bedre løbestil ud af det og det var resultatmålet :)

Jeg har løbet følgende:
Lørdag 10km
Mandag 14km
Onsdag 12km
i 4.30 og føler mig stærk hele vejen i gennem. Jeg føler mig muskeltræt her i dag og det er dejligt! Jeg har fundet en anden glæde i mit løb og hygger mig mere med det. Jeg vil med forventningsglæde kigge efter trænerkursus :)

Rasmus

Kurt Hansen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 15. januar 2013

Jeg vil helt klart anbefale andre at deltage i en workshop hvis de vil komme tættere på en naturlig løbestil. Det var rigtigt lærerigt og spændende.

Jeg kunne nok godt have ønsket mig en lidt længere gang at løbe i hos Move2peak. Jeg løber der ud af, det går rigtigt godt og det håber jeg også at det bliver ved med.

Jeg skal bare have banket kilometer tiden lidt ned men det tror jeg på nok skal komme helt af sig selv. Jeg glæder mig til lige at få fulgt op på stilen når jeg skal til solo time på onsdag.

Susanne Carugati

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 14. januar 2013

Jeg var på løbeworkshop og det kan kun anbefales. Claus er en fantastisk motiverende underviser. Han skaber er trygt og afslappet forum, sjov og alvor og masser af fokus på den enkelte deltager,det var en ren fornøjelse.

Undervisningen skifter mellem passende teori og praksis. Jeg gik derfra godt klædt på til at gå i gang med den nye stil, som jeg nu er i gang med bruge.

Jarl Tuxen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 9. januar 2013

Jeg har tidligere deltaget i andre workshops og er efter mødet med Claus på Posemands marathonskole blevet imponeret over hans pædagogik.

Det kræver en vedholdende indsats at ændre til og fastholde en bedre løbestil. Der formår Claus at støtte mig i at fastholde fokus og igen og igen få mig på rette spor, når jeg falder tilbage i uhensigtsmæssige mønstre.

Claus Arndt Nielsen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 6. januar 2013

Der var gået et stykke tid fra jeg havde bestilt min workshop til dagen endelig kom, så jeg havde fået læst en del om fladfodsløb, og på dagen var jeg egentlig overbevist om at det var vejen frem for mig.

Men en ting er at ville, noget andet er at kunne, og der må jeg sige at tilgangs vinklen til at skifte løbestil blev gjort enkel, med gangske få øvelser og lidt tilretning, følte jeg mig godt rustet til at forsætte på ejen hånd.....
BLev jo næsten helt flov over at skulle tage de højhælede diskoløbesko på hjemturen.

1½ mdr efter var jeg til en ene time, som var ganske fornuftig valgt....for det er jo ikke helt lige til, når man ikke kan se sig selv. Der fik jeg også nogen gode råd, og følte på vej hjem, at jeg havde fået rettet de "sidste" fejl....Dog er det gået op for mig at arbejdet med løbeteknik er jo noget der skal arbejdes/hygges med de næste mange år.

For 2½ måned siden havde jeg konstant mellem 3 og 5 forskellige højhælede sko.....de er alle væk og afløst af lidt forskellige fladesko.

Jeg kom ikke til Posemanden fordi jeg har været plaget af skader, alligevel er jeg sikker på at det er det rigtige valg, og vil til hver en tid anbefale ham, om folk har skader eller ej !!!.

Julius Kemna

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 4. januar 2013

Posemanden er et must for den som går og overvejer at skifte løbestil til noget mere bæredygtigt og skadefrit end hælløb.

Han formår på en utroligt fed og hurtig måde at guide dig ind på det rigtige og ser lynhurtigt hvad du skal arbejde på for at blive ekspert i at løbe på flade fusser.

Søren Knudsen

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 3. januar 2013

Glem alt om den selvfede løbetræner der prøver, at "klone" dig i eget billede. Claus tager udgangspunkt i dit løb og dig, ikke sig selv. Han formidler tingene, så du kan gå hjem og omsætte det med det samme.

Et must for enhver løber der gerne vil løbe rigtigt, hurtigere, længere og uden skader.

Jeg kan kun anbefale, at du kikker forbi.

Fredrik Hertzberg

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 3. januar 2013

Efter att inte själv ha lyckats få till en bra löpstil valde jag att anmäla mig till en workshop. Med enkla och handfasta råd och övningar fick jag hjälp att rätta till mina fel och bli av med mina problem. Jag skulle definitivt rekommendera alla att deltaga i en workshop eller solo-time.

Ravn Hamberg

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 3. januar 2013

Jeg havde læst en del om fladfodsløb og havde flere venner der havde været på Posemandens Workshop. De var alle meget begejstrede. men jeg valgte Marathonskolen da jeg følte at det var godt at blive holdt lidt i ørene og løbende få evalueret hvordan løbestilen er.

Fra at have været helt klassisk straktben med hællanding er jeg nu kommet over til en meget mere skånsom løbestil. Mine muskler har ikke helt vænnet sig til den nye stil, så jeg mangler stadig at kunne løbe de helt lange ture.

Men til min overraskelse virker det ikke som om at omlægningen af løbestilen har betydet noget for farten. Jeg tror på sigt at jeg endda vil kunne løbe hurtigere og med mindre energiforbrug.

Clauses undervisning er fagligt meget solid, dog altid med et smil på læben og en kæk bemærkning. Jeg vil helt klart anbefale andre at tage et kursus hos Posemanden, bla er min kæreste og to kollegaer tilmeldt.

Johannes Beldring

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 3. januar 2013

Jeg kom lidt tilfældigt forbi posemandens hjemmeside, og meldte mig straks til marathonskolen V.1. Det er en beslutning jeg ikke fortryder. En beslutning som har ændret mit syn på løb, men også bekræftet mig i det jeg inderst inde altid har haft en fornemmelse af: At løb bør kunne føles naturligt for kroppen. Det skal være let, flydende og ubesværet.

Sådan var det ikke før, hvor jeg eksperimenterede med egne tekniktiltag, som længere skridt, mere stødabsorbering, osv. for at undgå eller opbløde skader og hakkenede løbefornemmelse.

Efter mine timer hos Posemanden er jeg overrasket over hvor hokuspokus-løst løb i sin enkelthed er. Løb har aldrig føltes så let og ubesværet. Under løb er min krop i dag løftet op af to fjedrende ben, der gerne bliver ved og ved.

Til forskel fra andre steder hvor jeg har modtaget løbeundervisning er Posemanden fokus på teknik, teknik og teknik. Ikke løbemængder, intervaller, løbetider og støttestrømper. Kroppen blevet tunet ind og omlagt til igen at løbe som den mekanisk set er født til. Jeg er igen fri som da jeg blev født!

Jeg kan på det varmeste anbefale løbeundervisning fra posemanden. Faktisk så meget at jeg vil sige at efter et besøg hos posemanden bliver din indstilling til løb ændret for altid.

Gennemsnitlig vurdering af de 241 anmeldelser er 4,8/5 stjerner.