Tomas Pilsborg

Tomas Pilsborg
Roskilde
Mit navn er Tomas Pilsborg og det at være FladfodsCoach, passer godt overens med min uddannelse og virke som fysioterapeut. Kombinationen mener jeg giver en god synergi, da mange samtidig kommer med en skadesproblematik. Så det at søge god teknik i bevægemønstret løb! kombineret med at kunne forholde sig til den eventuelle skade, giver god mening.

 

Uredigerede anmeldelser af Tomas Pilsborg:

Kim Madsen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 8. februar 2016

3 mdr. efter en workshop hos Claus Rasmussen, følte jeg behovet for at få justeret teknikken. Ganske rigtigt, så var teknikken røget lidt væk fra alfa vej og korrektionen hjalp Tomas mig med. Jeg kan her en uge efter allerede mærke min lægge være mere afslappet igen, så tak for justeringen.

John Johansen

Bedømmelse: (4/5)

Lørdag den 30. januar 2016

Jeg valgte en times undervisning, da jeg havde købt et par løbesko hos "Naturlig Fod" (god vejledning). Jeg fik nogle gode tip, som kan bruges i fremtiden. Tomas er god til at lære fra sig.

Martin Hansen

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 11. december 2015

Jeg mødte op til min første solotime med lidt blandet forventninger.
Ikke de store forventninger til min egen evne ud i fladfodsløb, men dog en forhåbning om Tomas
kunne hjælpe mig på vej.
Efter den time var jeg fuldstændig solgt….. det var en syret oplevelse.
Jeg er helt grøn mht. fladfodsløb, og det er en stor omvæltning at skulle tænke hele ens bevægemønster om.
Men samtidig føles det fuldstændig rigtigt.
Og det øjeblik hvor man mærker teknikken begynder at indfinde sig…… Ja, det er en vild fornemmelse at løb kan føles så let.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til løb på flade fusser…… og ikke mindst Tomas Pilsborg, en virkelig rar og kompetent coach.
Han formåede at forklare det, så selv jeg kunne forstå det ;-)

Sanne Maegaard

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 27. september 2015

Jeg havde fået ham anbefalet.

Rikke Møller Mortensen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 5. april 2015

Efter at have brugt et par år på selvstudie, har det været en virkelig øjenåbner at blive analyseret! Intenst, koncentreret og virkelig anvendeligt...og hårdt :-)

Jan Jørgensen

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 12. december 2014

Jeg fik en god anbefaling af en kammerat som har været hos Tomas i Roskilde med gode resultater.. :-)

Min egen oplevelse var super.. Tomas er en super behagelig fyr der har godt styr på det med hans store faglighed.

Vil klart anbefale posemand.dk

Jacob Trailer Mogensen

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 1. november 2014

Jeg har fulgt posemanden et godt stykke tid over FB. Og efter jeg bogstaveligt Løb ind i knæ problemer under Winforce 100. Fik jeg endeligt taget mig sammen, til at tage et en times sole kursus i Roskilde.
Jeg har tit sagt. Det var da noget noget andet. Men det ! var godt nok noget helt andet. Alt hvad jeg viste om løbe stil, kunne pænt pakkes sammen. Og så forfra.
Kurset var slet ikke som forvendte. Der var en del snak, og forklaring. Om hvad og hvorfor, i starten. Og så kom vi enligt til løbet. Der foregik indendørs, på en græs måtte.
På bare tæer !!! Meget lange fra hvad jer er vandt til.
Men da kurset var slut, hade jeg alligevel fået, alt hvad jeg kom efter. Og mere til !

Mit mål med kurset var, at komme til at løbe skades frit, og mere afslappet. Og der er ingen tvivle om at de flade fuser, er det rigtige for mig fremover.

Så jeg kan kun sige til andre, der går og tænker på at prøver kræfter med den flade stil. Lad være med at vendte til i er blevet skadet ! Spring med på Ninja Vognen i dag.

Vi ses i de flade ☺ Jacob Trailer Mogensen

Carsten Skov

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 23. juli 2014

Mit ønske var at kunne løbe længere ture igen. For 4 år siden fik jeg en skade i højre knæ ved overtræning. 2 års fysioterapeut behandling og genoptræning, havde ikke fået mig tilbage i et par almindelige løbesko uden ondt i knæet efter meget få løbeture.

Jeg fik en time hos Tomas Pilsborg efter at have studeret lidt på emnet selv gennem posemand.dk, og prøvet det af med gode resultater - uden at få ondt i mit knæ.

Tomas var fantastisk til at forklare og rette til. Jeg var efter timen i stand til at hoppe ud i et godt tilvænningsforløb, som nu er på 4. uge. Jeg ved jeg kommer til at løbe længere igen, og at jeg nu har den grundlæggende teknik. Tomas har givet råd til stilen efterfølgende, da jeg blev lidt øm - perfekt service.

Jeg kan på det varmeste anbefale en time :-)

Peter Astrup

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 1. april 2014

Jeg havde en supergod session med Tomas Pilsborg - Vi kom langt omkring i søgen efter årsagen til mine problemer med akillessenen og her var Tomas's brede erfaring som fys et stort plus.

Løbeteknikken fik et grundigt (og velfortjent) eftersyn. Tomas spottede indtil flere unoder, hvortil jeg fik hjemmearbejde: Træk og slap af i fodleddet vil nok lyde bekendt ;-)

Gitte Lond

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 1. april 2014

Nu skal jeg også prøve de flade sko...undervisningen hos Tomas bekræftede mig i at det kunne jeg ikke "bare lige" have gjort selv, som altid er jeg imponeret over hvor god Tomas er til at se selv de mindste fejl og dårlige vaner.
Så er det bare at øve øve øve og glæde sig til at få nogle km i benene i de flade.
Jeg kan kun sige prøv det.

Hilsen Gitte

Klaus N Petersen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 19. februar 2014

Nu er Tomas den 3 Coach jeg har prøvet, og jeg må sige at hans, ligesom de andres indstilling, og måde at lære fra sig på samt måde at forklare sig på, er meget professionelt.
Hvorfor er det så 3 gang! ja, det er ikke løbestilens skyld, men helt klart min egen, og de dårlige vaner fra den "gamle" løbestil jeg kæmper med.
Det er svært at ændre en gammel vane, men "kampen" er uden tvivl det hele værd, når skinnebensbetændelsen udebliver efter løbeturen.

Peter Meng

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 16. januar 2014

En virkelig god session hos Posemanden Tomas er vel overstået , her fik jeg "aha" oplevelsen af hvad Poserunning virkelig var. Efter en time med ændring af min eksisterende forfodsstil , var det pludselig en helt anden behagelig oplevelse at løbe.

Jeg har nu efter ottende dag i træk med 10 minutters løb både den helt rigtige kadence og forsøger at lave den teknik som jeg fik lært på solo timen - og jeg har ingen smerter og en lavere puls. Tomas er faglig dygtig , og er god til lytte og især lære fra sig. Jeg er bestemt ikke færdig med at få undervisning derfra.

Dennis Kim Høilund

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 5. november 2013

Jeg valgte Posemanden fordi jeg efter en kort workshop, et andet sted, stiftede bekendtskab med løbestilen, men ikke følte mig ordentligt rustet. Jeg gik derfor hjem og søgte på mere info - og stødte hurtigt på posemand.dk. Her passer tonen ret godt på mig - og da jeg så der var solotimer, huggede jeg til.

Jeg var hos Tomas i Roskilde - der går ret lige til en - og på timen fik mig til at ligne en forfodsløber. Nu er der en del arbejde for mig.

Alt i alt en super oplevelse!

Mads Strandløv Nørgaard

Bedømmelse: (3/5)

Søndag den 3. november 2013

To måneder efter workshoppen valgte jeg at tage en Solotime.
Det var meget rart at få rettet fejlene og få nogle gode råd med på vejen.
Jeg syntes dog ikke, at det var optimalt at løbe indendørs på meget lidt plads. Jeg er ikke helt sikker på, at den måde jeg løb på var repræsentativ for den måde jeg løber på en almimdelig løbetur.
Jeg tror derfor jeg ville have fået et langt bedre udbytte hvis vi havde løbet en tur samme og jeg fik tid til at finde ind i rytmen. Derfor kun 3 stjerner.

Tanja Skarnager Pedersen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 27. oktober 2013

Jeg mødte op til en time hos Tomas, hvor jeg forventede at få styr på uvanerne. Havde tullet rundt i små 8 måneder efter workshoppen hos Claus, så jeg var godt klar over at der skulle rettes til.
Tomas var yderst professionel, fagligt max kompetent og formåede at få bragt mig til en højere forståelse af mit løb. Fedt! Jeg kunne ikke vente med at komme hjem og terpe lektier. Havde svært ved at slappe af i tæerne, men her på 4.dagen, kan jeg allerede mærke, hvordan den begyndende irritation jeg havde i skinnebenene, er ved at aftage. Nu skal jeg bare øve, øve, øve. Fik et nyt mantra ved hjælp af 4 gode keywords fra Tomas, det bruger jeg flittigt. Også når jeg ikke løber.
Jeg vil klart anbefale at få et regelmæssigt tjek-op, så eventuelle unoder bliver taget i opløbet.
Nu skal der spares på til næste service - det er mit mål at komme en tur forbi Tomas så ofte som muligt. Jeg vil utroligt gerne kunne løbe langt igen og det er jeg sikker på at Tomas kan bidrage til, ved hjælp af hans kyndige hånd og hjerne.

Gennemsnitlig vurdering af de 15 anmeldelser er 4,8/5 stjerner.