Michael Bimmer

Michael Bimmer
Frederiksberg/Valby
Jeg begyndte for alvor at løbe i 2006. Og efter at have været igennem det meste af løbeskadernes ABC, skulle der ske noget nyt.

Så jeg smed skoene og blev selvlært barfodsløber, hvilket resulterede i væsentlig færre og mindre skader. Jeg var på rette vej, men stadig ikke i mål. Så jeg hev fat i Posemanden, som hjalp mig til at få stil og fodtøj på plads. Og herfra er jeg gået fra småskadet hyggeløber til skadesfri ultraløber.

Mit ønske er, at forene muligheden for, at hjælpe andre mennesker til en bedre og sundere løbestil, og samtidig bruge mine personlige erfaringer i mit virke som certificeret Posemand Coach

 

Uredigerede anmeldelser af Michael Bimmer:

Claus Wessel Andersen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 21. november 2018

Jeg var på løbestils workshop for en lidt under 3 år siden . Har øvet mig siden og er sluppet af med mine knæ problemer. Men nu tænkte jeg at der skulle lidt mere volumen på så hvorfor ikke marathon skole , så kunne jeg i et længere forløb løbende få korrigeret stilen på plads. Nu er vi lige kommet i gang og rigtigt positivt føler jeg allerede at justeringerne giver pote i form at mere flydende løb og jeg kan se/mærke at jeg vil kunne få godt fart , hvilke især er noget jeg har haft svært ved på egen hånd. Det bliver rigtigt godt det her. Michael har styr på det og giver gode råd og en varierende og god træning , som jeg kan mærke vil give resultater

Jonas Lynge

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 2. august 2018

Jeg valgte Posemand fordi jeg har døjet med skinnebensbetændelse og jeg fik at vide at min fysioterapeut at jeg skulle Google poserunning. Det gjorde jeg og kunne ikke undgå at høre om posemanden.
Jeg fik hurtigt en tid med Michael Bimmer, som var en dygtig og kompetent coach! Han fik hurtigt lokaliseret hvad der kunne gøres anderledes i min løbestil og rettet det til. Det var over alt forventning. Dog er det svært at omstille sig til og man bliver hurtigt i tvivl de efterfølgende dage om man gør det rigtigt, men man skal hænge i og man kan tage kontakt til sin coach for det er meget normalt fornemmer jeg. Yderst tilfreds!

Birgitte Timm

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 13. november 2015

Jeg vil gerne kunne løbe uden skader, men har indset at det kræver kyndig og professionel vejledning. Det får jeg på Marathonskolen. Jeg har valgt, at anmelde Michael Bimmer, men vil også gerne fremhæve Christian Grandorf. De to tilsammen er et "dream team" - super kompetente, dygtige og de gør det sjovt at træne. Tak for det!

Rune Ewald

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 3. august 2015

Jeg har startet et personligt coaching forløb hos Michael Bimmer med henblik på at ændre min løbestil.
Det har helt igennem været en positiv oplevelse.
Michael er en engageret og dygtig coach der tager sig god tid og giver sparring igennem hele forløbet.
Kan kun anbefale Michael som coach, meget behagelig, passioneret og ikke mindst tålmodig.

Nana Bule

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 1. maj 2014

En fornøjelse at deltage i opstrammer i mandags. Ren luksus med hele 2 coaches. Behagelig og god stemning krydret med knivskarp feedback og justering. Ser frem til de efterfølgende 2 runder.

Helle Knudsen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 23. april 2014

super behagelig og god oplevelse som til fulde indfriede mine forventninger. Michael var utrolig hjælpsom også i dagene efter pr mail, når der lige opstod extra spg.

Jan Jørgensen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 18. marts 2014

Alt var i orden, selv vejret :) Men jeg fortsætter desværre med at blive træt i ben og kan ikke holde kadencen 180 step/min. Tror jeg laver høje knæbøjninger vha. hoftebøjerne, hvorved jeg bliver øm ondt forrest på hoften. Trækket, er det fra hæl til Balle ved kun at bukke i knæet ? Tror jeg så forestiller mig, at foden ikke kan nå langt nok frem før den kommer i jorden. Tror jeg har brug for at snakke om måden at løbe på, jeg er jo på kursus for tredie gang og har åbenbart stadig ikke set lyset, øv. På mine gode dage er det himmelsk at løbe, og det er næsten 2 år siden jeg startede. Hilsen Jan J.

Peder Jensen

Bedømmelse: (4/5)

Fredag den 14. marts 2014

Det var super at få et check af løbestilen. De nuancer der skal arbejdes på var jeg nog godt klar over, men det hjælper at få dem formuleret af andre. Chancen for at mødes med andre fladfodsløbere og udveksle erfaringer var også et godt element som var mindst lige så vigtigt.

Louise Meyer

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 25. februar 2014

Det får 5 stjerner ud af 5. Jeg synes det var meget lærerigt, og jeg glæder mig til, at blive en god barfodsløber. Men det kræver træning, og et møde med en coach igen.

Marianne Bartlmä

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 23. november 2013

Jeg blev anbefalet at se nærmere på posemanden og de beretninger, historier, der afløb heraf. Jeg havde selv forsøgt at ændre min løbestil, men mistede langsomt glæden ved at løbe. Jeg havde fejlagtig fået forståelsen af, at jeg skulle løbe på 'tæerne'.
Min time hos posemanden var givet godt ud, og jeg blev justeret både i min tankegang og i min fysiske approach til løb. Det var en meget kompetent læring jeg fik.

Jeg løber nu i helt flade sko, og har gjort det i 3 dage af 10 min. Jeg bruger meget mindre energi, og glæder mig til at mine sener er blevet stærke, så jeg igen kan komme ud på lange løbeture. Eg er forundret over, at det kan lade sig gøre at lande på flad fod...og at kroppen slet ikke belastes. Jeg tror det bliver rigtigt godt.

Ann Rugaard

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 8. november 2013

Solotimen opfyldte den målsætning jeg havde - og det hele foregik i en behagelig rolig atmosfære.

Michael Madsen

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 7. september 2013

I onsdags var jeg til træning/undervisning hos coach Michael. Det var en rigtig god oplevelse. Fik god instruktion. En god og afslappet atmosfære. Mit problem lige nu er ar huske at gøre øvelserne rigtig. Samt lidt tvivl om en gammel travhest på 60 med lidt gigt i fødderne kan ændre radikal løbestil. Ville gerne haft mere konkret/praktisk hjælp med køb af nye løbesko. Rigtig størrelse -mærke-bum-køb/bestil. De forretninger jeg har besøgt vil prakke en
alt muligt andet på. Håber at bevare troen på forfodsløb. I gjorde det rigtig godt.
Hvad med at lave små opfølgnings hold til tjek stil-sko-moral!!
Hilsen
Michael M

Jakob Holm Hansen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 28. august 2013

Jeg begyndte at løbe for lidt over et år siden. Jeg vidste fra starten at jeg ville løbe i barfodssko, men havde ikke lige overvejet at jeg skulle have hjælp til min løbe stil. Jeg vidste jo jeg skulle undgå hælene, så jeg løb lige så fint på tæerne.

Så skulle det jo gå sådan at jeg via mit løb fik pådraget mig en skinnebensbetændelse som jeg døjede med helt frem til for to uger siden.

For to uger siden bookede jeg så endelig en solotime med en posecoach som fik banket min stil på plads. Der gik nøjagtig 1 uge, så var smerten væk når jeg løb, og igår løb jeg en DHL, igen uden smerter (selvom det egentlig var too much too soon)

Så posemand.dk får mine varmeste anbefalinger.

Randi Johansson

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 27. august 2013

Super god undervisning og lærerigt at se egen løbestil på video. Løb min egen udviklede forfodsløb, ud fra tidl. undervisning(andet sted fra) men manglede opfølgning da jeg godt var klar over at det ikke var korrekt løbesstil, og Bimmer var rigtig god til at formidle viden og komme med rettelser og forstålige forklaringer og i løbet af solo-timen fik jeg korrigeret min løbestil så jeg virkelig kan arbejde videre derhjemme og få indarbejdet/løbet den nye stil. Havde aldrig forestillet mig at smide skoene for at løbe på strømpesokker rundt i området på asfalteret stier, for at indlære den nye løbestil, men det gør jeg og jeg elsker det.
Vil anbefale alle der har problemer med deres løbestil eller skader at få et løbetjek hos Posemand.
Tak:-)

Jeanette Raj Mortensen

Bedømmelse: (4/5)

Torsdag den 22. august 2013

Jeg har heldigvis ikke haft nogle skader, men fik en overbelastning ifbm. trailløb på Bornholm i maj. Derudover har min kæreste tidligere haft kontakt til posemand og kun fortalt positivt om jer. Så ud fra hans erfaring og anbefaling, valgte jeg posemand for at undgå evt fremtidige overbelastninger og et håb om at blive hurtigere på løb.

Min kæreste havde givet mig nogle fif på forhånd, som jeg havde arbejdet med en måneds tid inden min session.

Jeg havde en meget behagelig session med Michael, hvor jeg helt klart fik nogle redskaber/fif at arbejde videre med. Michael var meget imødekommende og god til at forklare/ rette på mig. Fik også nogle gode råd mht løbesko med på vejen. Så nu er det jo op til mig, at arbejde videre med det. Jeg har nemlig et håb om at løbe VM halvmaraton på en super tid:-)

Alt i alt en rigtig god og positiv oplevelse, så vil helt klart anbefale posemand til andre!

Gennemsnitlig vurdering af de 15 anmeldelser er 4,9/5 stjerner.