Naturligt løb på foredragsform

Naturlig løbestil på praktisk foredragsform

Hvis det er for tidligt at springe helt ud på dybt vand og arrangere en workshop om naturlig løbestil, så er dette praktiske foredrag en god måde lige at snuse lidt til emnet på.

Responsen er altid overvældende - også selv om jeg ikke beder om den :)

  • I udvælger selv et par forsøgskaniner, som jeg lige mødes med et kvarter inden vi går igang. Kaninerne bliver filmet mens de løber, så vi sammen kan lave en videoanalyse på "storskærm".
     
  • Så går selve foredraget igang, hvor jeg forklarer hvad en naturlig løbestil er for noget, og hvorfor det giver mening at løbe på flade fødder i tynde sko. Vi ser videoklip af god og dårlig løbestil, og når vi har en fælles forståelse for god stil, så sammenligner vi forsøgskaninerne med idealerne.
     
  • Herefter går vi til det praktiske. Mens resten af flokken kigger på laver jeg nogle simple øvelser med kaninerne, som skal forsøge at rette op på deres løbestil, og når det begynder at ligne noget, så filmer vi dem igen.
     
  • Nu går vi tilbage til stolene og laver en ny videoanalyse af kaninerne for at se, hvor langt vi har fået flyttet dem med helt simple midler.

Tilskuerne er velkomne til at lave de samme øvelser mens jeg instruerer, men jeg har kun mulighed for at korrigere de to kaniner - til gengæld er der ikke noget loft for, hvor mange der kan være med til arrangementet.

Krav til faciliteter

Vi skal kunne filme forsøgskaninerne i løb en 15-20 meter i streg. Det behøver dog ikke være en hal eller løbebane - en god lang kantine eller lignende kan sagtens bruges.

Desuden selvfølgelig et lokale med mulighed for at blæse en projektor op på væg eller lærred (jeg har selv projektor, hvis I ikke har).

Varighed

To-tre timer, alt efter spørgelysten.

Pris

I Københavnsområdet: DKK 10.000,-

Ellers plus transporttid.