Christian Scharff

Christian Scharff Grandorf
København V
Med mange års trænererfaring indenfor roning og klatring i bagagen slår jeg nu mine folder som fladfodsløbende coach på Vesterbro.
Jeg er en af kræfterne bag den populære Fladfodsklub og har været med til at holde styr på 3 Marathonskoler.

Hvis der ikke lige er noget der passer, så kontakt mig endelig. Så får vi det til at passe.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig på din vej i mod en bæredygtig løbestil.

I september 2015 blev jeg MovNat level 2 træner og tilbyder nu også personlig coaching

 

Uredigerede anmeldelser af Christian Scharff Grandorf:

Chiho Sakamoto

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 7. maj 2018

Har tidligere fået undervisning af Christian for flere år siden. Kom ikke helt i gang med fladfodsløb, grundet begyndende skade fra gammel løbestil (hællanding). Det lidt jeg fik løbet efter workshop og undervisning den gang, gav god mening. Har nu fået genopfrisket fladfodsløb og efter undervisning, fået motivationen tilbage på at begynde igen. Regner bestemt med at få mere undervisning/korrigering det næste stykke tid.

Hans-Henrik Hertz

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 3. december 2017

Jeg bestilite Christian efter knuts anbefaling, supoer god coaching meget præcis og jeg følte mig godt klædt på til at starte med fladfodsløb.

helt sikker en fornøjelse

Christian Bo Engelstoft

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 29. september 2017

Jeg valgte at få undervisning hos posemand, fordi jeg skulle løbe halvmarathon og ikke helt følte, at jeg havde fladfodsstilen på plads. Det var en rigtig god investering - og oplevelse - at tage ind til Vestre Kirkegård og møde Christian Scharff. Han er fagligt superskarp...og fik mig derhen, jeg gerne ville; jeg fik en god fornemmelse med, hvornår løbet fungerede - og ikke mindst, hvornår det ikke fungere, hvilket sammen med de klare råd har kørt som mantras under træningen efterfølgende. Største udfordring her efter har været tålmodigheden med de små skridt fremad, de korte ture. Men halvmarathon gik fint, og jeg er stadig fuld af taknemmelighed over mantras og fornemmelser for fejltrin ;-)

Lena Hoff

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 27. august 2017

Jeg skal starte " forfra" med løb og blev forinden inspireret af andre der løber fladfods løb derfor valgte jeg en solo time

Andreas Heuser Fromberg Olsen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 21. august 2017

Jeg synes, at det gik godt: Vi startede ud med en snak, derefter optagelse af eksisterende løb, så lidt pointer hvor jeg stod stille, og til sidst kom der fremadrettet bevægelse. Det gav en god fornemmelse i kroppen. Til allersidst blev mit løb igen optaget, og den måde det så ud på (let løb, men lidt forceret, da det jo er nyt) var også den følelse jeg havde haft i kroppen. Da jeg prøver at løbe med en max puls på 146, har jeg bagefter kunnet konstatere, at det er blevet nemmere at kontrollere min puls.

Marc Hansen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 15. august 2017

Jeg ville gerne have nogle extra øjne på min løbestill. Christian gav mig rigtig god feedback så jeg kan arbejde vidre med mit løb og opnå glæde ved løb.

Niels Neergaard

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 14. august 2017

Rigtig god undervisning i ny løbestil........

Laila Johansen

Bedømmelse: (4/5)

Torsdag den 6. juli 2017

Jeg prøvede selv at lære mig barfodsløb men fik rigtig ondt neden unden fødderne. Christian var en god læremester, og nu har jeg løbet efter hans anvisninger i snart 3 uger og ikke haft ondt. Basalt set tror jeg at meget var fordi han sagde at jeg kun skulle løbe 10-minutters-ture og totalt fokusere på teknikken frem for tid/hastighed el. lign.

Jeg vil gerne anbefale ham til andre. Han var nærværende og god til at forklare, og så var hans anvisninger 'overkommelige', så jeg ikke mistede motivationen.

Julie Philipsen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 6. juni 2017

Fik rettet lidt til af Christian, så forhåbentligt undgår jeg nu smerter i anklen :)

Mette Christoffersen

Bedømmelse: (4/5)

Søndag den 13. november 2016

Jeg besluttede mig tilbage i marts måned, at jeg vil give det et forsøg med fladfodsløb. Jeg havde været på workshop med Claus, om inspirerede mig meget, og dagen efter købte jeg flade sutter hos Christian i Naturlig fod.
Siden da har jeg løbet, på bedste vis, fladfodsløb, men at starte på Marathon skolen er virkelig muligheden for at justeret, efterset og optimeret stilen.
Jeg har givet de 2 træningsdage, indtil videre 4 stjerner ud af 5 - det udelukkende fordi jeg synes det er en overvindelse af skulle træne i kulde og mørke:(
Men jeg er begejstret for den holistiske tankegang og træning som ligger til grund for løbestilen og træning i øvrigt og både Bimmer og Christian er gode og professionelle formidlere.
I ligger ikke skjul på der skal arbejdes hårdt for at nå målet til næste år, men der er plads til humor, en lille smule sarkasme og ikke mindst at der er plads til forskellighed og individuelle ambitioner.
Tak for det, jeg glæder mig til mere:)

Thomas Nielsen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 5. september 2016

Da jeg bøvler meget med overbelastede .achillessener, tænkte jeg at posemand måtte kunne hjælpe mig af med den løbstil som udløser lidelsen.
Kunne mærke allerede første dag med Christian at belastningen på mine sener blev mindre ved korrekt forfodsløb. Christian er en kompetent og dygtig underviser, jeg gik derfra med en oplevelse af, at dette projekt kunne jeg sagtens komme igennem. Og blive en bedre løber med ingen/færre skader.
Kan kun anbefale denne løbestil!

Kennie Nielebock Hansen

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 5. august 2016

Jeg valgte at tage 60 minutters solo undervisning, da jeg har interesseret mig for, at løbe efter stilen beskrevet her på posemand.dk. Og da jeg opdagede, det gav en ekstra fordel, når man handler i naturligfod.dk, fik jeg det sidste los i r*ven, til at komme afsted med det.
Så jeg bestilte tid hos Christian Scharff Grandorf, og jeg synes han var rigtig dygtig til at forklare tingene og tage fat de rigtige steder. Jeg kunne mærke hurtig forskel. Så alt i alt, synes jeg det var en rigtig god oplevelse, og helt klar noget jeg kunne anbefale til andre!

Nina Bornhøft Nielsen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 5. juni 2016

Jeg har læst rigtig mange af Posemandens artikler, jeg har set en del videoer med fladfodsløb, jeg har adskillige par flade sko som jeg faktisk har løbet i rigtig længe men efter en time må Christian må jeg bare konstatere at jeg ikke havde fattet en meter

Kim Schjeltved

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 4. juni 2016

Kan klart anbefale at komme forbi Christian til en løbetime. Super behagelig og god til at forklare hvordan man skifter stil. Gode og rolige omgivelser at løbe i :)

Camilla Ståhl

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 7. april 2016

Har været plaget af en del småskader og synes filosofien om at løbe som naturen har skabt os til lyder overbevisende. Christian instruerer med stor overbevisning og effektivitet og det var en rigtig god ( nordjysk skala) oplevelse.
Selve projektet med at få stilen lagt om er ikke helt lille, men jeg er godt på vej og regner med at bruge en af mulighederne for opfølgning

Jacob Fuglkjær Bruun

Bedømmelse: (4/5)

Lørdag den 12. marts 2016

Jeg manglede noget teknik

Anders Gram Mygind

Bedømmelse: (4/5)

Onsdag den 4. november 2015

Jeg valgte posemand fordi jeg blev nysgerrig efter at have læst tips, artikler mm på sitet.
Min oplevelse med Christian var meget positiv og jeg vil tage de ting med han har lært mig.
Hvornår og OM jeg kommer til at smide alle de gamle løbesko ud har jeg ikke besluttet mig for.
Indtil videre anvender jeg blot at jeg ikke skal tænke på hvordan jeg lander, huske at få hoften frem og korteste vej for hælen.

Martin Krogstad Andersen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 3. november 2015

Jeg ønskede en konkret vejledning i omlægning af min løbestil.

Det fik jeg og fik samtidigt et sæt tommelfingerregler og metoder til at kontrollere, at løbet nu afvikles, som det skal.

Det hjælper ligeledes at se video af løbet før, undervejs og efter, så kan man forstå effekten af tilretningerne.

Kan varmt anbefales.

Jimmi Lutete Larsen

Bedømmelse: (4/5)

Lørdag den 12. september 2015

God og grundig undervisning som på en time udviklede min løbestil grundlæggende.

Janne Jensen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 9. september 2015

Jeg er lidt af en "barfodsindianer" til daglig, men har aldrig tidligere tænkt over, at når man presser fødderne ned i et par alm. løbesko, så får man automatisk en "unaturlig" løbestil. Det har jeg sådan set levet fint med i en årrække. Lige indtil jeg fik ambitioner om at løbe længere distancer. Så begyndte det at vise sig som "løber-knæ".
Da jeg faldt over Posemandens hjemmeside gav det hele pludselig mening. Jeg mislykkedes dog i første forsøg på selv at starte i et par flade, for løbestilen haltede og resulterede i en overbelastet fod. Men efter en tur med privatundervisning hos Christian i forsommeren, er det hele faldet på plads. Jeg har fået fokus på hvad der er vigtigt - og ikke mindst lykkedes det Christian at forklare teknikken visuelt, hvilket gjorde en stor forskel for mig. Det er penge, der er godt givet ud - og som jeg garanteret kommer til at spare mange gange ved at undgå fremtidige "fejlinvesteringer". Prøv det :-)

Kim Østergaard

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 15. august 2015

Var hos Lærke for 4 uger siden og har siden arbejdet med teknikken. Ville derfor have en opfølgning ift. om jeg var på rette vej og få rådgivning om det videre forløb (!) Det var en rigtig god time, hvor jeg fik konkrete ting at arbejde videre med. Her er åbenlyst intet quickfix at hente, så tålmodighed og vedholdenhed er vejen frem :-)

Kristian Vad Bovtrup

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 12. august 2015

Jeg valgte at prøve et kursus da jeg fik det foreslået af en jeg træner med.
Christian er utroligt imødekommende og har en super fed indstilling. Han er rigtigt god til at forklare hvorfor barfodsløb giver mening og hvordan man skal fokusere på de forskellige ting.
Jeg har løbet i en uges tid nu efter kurset og synes det begynder at føles mere naturligt. Jeg kommer helt sikkert til at blive glad for det, når jeg får vænnet mig til det.

Andreas Thor Hansen

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 10. august 2015

Det var min solotime nr. 2, og jeg synes, det var en rigtig god time. Vha. visualiseringer ("den lange mudderpøl":-) og indsnævring af fokuspunkter (træk i hælene + træk i hoften) kom vi frem til den ønskede løbestil.

Den efterfølgende video er også lidt længere end den første, hvilket giver mig bedre mulighed for at studere min løbestil - så det er rigtig godt.

Andreas Thor Hansen

Bedømmelse: (3/5)

Tirsdag den 14. juli 2015

Det var en god oplevelse at blive guidet udi fladfodsløb. Jeg synes, at Christian forklarede de forskellige elementer af fladfodsløbet udmærket, og lokaliteten - Vestre Kirkegård på "metalbanen" - er helt perfekt.
Én af mine store udfordringer er at fornemme, hvor de forskellige dele af min krop er henne, når jeg løber(!) Er mine hæle fx for langt bagud, når jeg løfter dem? Løfter jeg hælene den korteste vej op mod numsen? Det er super svært at fornemme "bagsiden" af ens krop. Så hvis der findes teknikker til at øge ens "kropsfornemmelse" under løb, kunne disse måske med fordel indarbejdes i sådan en solotime.
Videoerne af ens løb før og efter solotimen er guld værd, men de må gerne være længere. Et halvt minut til at gennemgå ens oprindelige og nye løbestil i både normalt tempo og "slow motion" er ikke lang tid. Så lav gerne videoerne lidt længere, så man efterfølgende rigtigt kan se de forskellige aspekter af ens løb.
Christians forslag til ens efterfølgende optræning af fladfodsløb var god og let forståelig.
Alt i alt; en solotime er en god og praktisk introduktion til fladfodsløb, og man får noget med sig, som man kan arbejde videre på.

Christina Molt Wengel

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 8. juli 2015

1. konklusion: Man kan ikke lære fladfodsløb ved at læse og gå på you-tube. Der er tale om total omprogrammering af hard-disken og det går ikke uden undervisning.
2. konklusion: De små momenter jeg havde i undervisningen hvor den sad der, føltes det som om jeg fløj. Tænk, at løb kan være så let og uanstrengt.
3. konklusion: Christian var eminent til både at rose og rette, og jeg fik lige præcis det jeg kom for: en række konkrete, praktiske redskaber jeg kan gå hjem og arbejde videre med.

Henrik Raaskou Schæfer

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 27. juni 2015

Super RunAlong der virkelig gav mere end man opnår på de korte stræk i en solotime.

Jens Sperling

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 22. juni 2015

Jeg var på workshoppen for ca. tre måneder siden og følte, at nu tiden var inde til et ’servicetjek’ af stilen. Jeg valgte en RunAlong med Christian, der hurtigt spottede, hvor der skulle sættes ind for at optimere stilen yderligere. Christian fremstår som en mand, der ved, hvad han taler om og kan roligt anbefales!

Martin Viller

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 11. juni 2015

Christian fik på en god måde rettet et par ting ind til højre, som var skredet lidt siden workshoppen. Kan klart anbefales.

Kim Hynek

Bedømmelse: (4/5)

Torsdag den 4. juni 2015

Jeg valgte at få korregeret min løbestil hos Posemand.dk ved en RunAlong session med Christian, da jeg tidligere med succes deltog i workshop hos posemand.dk. Christian er meget behagelig, imødekommende og saglig i sin tilgang. Selvom det er lidt irriterende ikke at være så langt i min omskoling, som jeg havde håbet, var det absolut givende, og jeg fik nogle redskaber med hjem. Det er endnu for tidligt at sige noget om hvor effektfuldt det var, men dybest set er det op til mig selv...

Rasmus Chemnitz-Madsen

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 24. maj 2015

Jeg har forsøgt at lære mig selv den "rigtige" løbeteknik, men de sidste detaljer manglede. For mig var det, der skulle til en time hos en meget kompetent coach. Jeg lærte selvanalyse, øvelser og råd om overgangsfasen og gik derfra med svar på alle mine spørgsmål og med en langt bedre løbestil. Metoden formår at gøre noget relativt kompliceret enkelt og tilgængeligt. Og så tiltaler den holistiske tilgangsvinkel mig også: Det handler ikke (kun) om at løbe stærkt, men mere om at løbe med glæde, nydelse og i mange år fremover.
Kan klart anbefales!

Kristian Hare

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 12. november 2014

Opstart af Marathonskolen med coaches Bimmer og Grandorf forløb som forventet super! Det tegner godt for et super forløb.

Nis Rønlund Jensen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 30. september 2014

Det var en rigtig god oplevelse at blive trænet i flad/barfodsløb af Christian. Jeg havde allerede løbet fladfod i 3 måneder inden vores møde, men jeg tænkte at der sikkert var mulighed for at forbedre mit løb. Ganske rigtig, jeg lavede masser af fejl, og i løbet af en time havde vi fået rettet min stil ind.

Søren Toftegaard Glass

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 4. august 2014

Jeg har siden år 2000 døjet med ømme og hævede akillessener i begge ben. Jeg har prøvet at stoppe med træning i 2 mdr. Jeg har i alt været hos 6 forskelliger læger og fysioterapeuter, som alle kunne hjælpe mig, desværre uden held hver gang. Jeg har styrke trænet, mave, ryg, lægge og akillessener i 11 mdr.nu men det drillede stadigvæk. Den sidste fysioterapeut sagde til sidst at han var sikker på at det må være min løbestil der er galt og han henviste til Posemanden. Desuden er der en i min triklub som har været igennem forløbet og han er meget positiv.
Selve dagen var en meget positiv oplevelse, god kommunikation og gode eksempler fra Christians side, så det var en super god og lærig oplevelse. Dog en smule " rystet " over at jeg skulle direkte i five fingers og ikke bruge den overgangssko jeg havde. Men har nu været ude to gange på egen hånd og lidt ømme lægge men ellers intet. Er meget meget spændt på om jeg kan løbe langt i five fingers, men det vil tiden vise. Jeg glæder mig til "prøvetiden " er overstået for at se om jeg endelig er så held at kunne løbe igen uden problemer.

Nina Werner

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 26. juli 2014

Jeg valgte at få en instruktionstime i poserunning da jeg har en skade igennem nu 15 mdr, hvilket er ubærligt, som alle løbere vil vide! Min osteopat anbefalede at prøve denne form, og jeg kan varmt anbefale Christian Scharffs undervisning. Super sympatisk, og utrolig pædagogiske forklaringsmodeller, der gjorde at det faktisk var til at gå til:-) Noget jeg bestemt ikke var sikker på ville lykkes efter at have prøvet på egen hånd ud fra div. YouTube videoer.
Har nu praktiseret det i 10 dage og har løbet betydeligt længere uden smerter end jeg overhovedet havde turdet håbe på.
Men når han siger at det er en teknik der tager tid at lære og at man skal tage det seriøst, virker det meget akkurat, det er rigtig svært at få teknikken på plads, man falder nemt ind i det gamle møsnster så det kræver konstant bevidsthed.
Absolut 5 stjerner herfra:-)

Britta Have Hornuff

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 26. juli 2014

Jeg har været på solokursus hos Christian Scharff Grandorf. Det var mit andet solokursus ca. et halvt år efter det første. Jeg ville godt lige være sikker på min stil. Første gang var det Claus Ipsen og det var super godt, men var en god oplevelse at prøve Christian og få tingene forklaret på en anden måde. Teknikken blev tydeligere for mig og jeg føler jeg er godt klædt på til at klare det selv for nu, men jeg vil ikke afvise at jeg tager en opfølgning en anden gang.

Hans Erik Møller

Bedømmelse: (4/5)

Lørdag den 5. juli 2014

Christian gjorde et godt stykke arbejde for at rette på de fejl jeg skal have rettet op på.
Vi havde en god og behagelig dialog om hvad jeg skal gøre, trække mere, rette mig op og endelig slappe af i skuldrene.
Det var tydeligt på videooptagelserne at der skulle gøres noget.
Det er vigtigt at man har enten egne videooptagelser eller endnu bedre ofre pengene på at få et tjek af en posemand.
Nu skal jeg arbejde på at det sidder på rygraden så jeg ikke behøver hele tiden at tænke: Træk, træk, træk, ret op, slap af.
Tak for en god men alt for kort time selvom jeg havde fornøjelsen at få ekstra træning på tilbagevejen.

Lars Broberg

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 13. juni 2014

Jeg valgte posemanden fordi de har afbalancerede holdninger til "forfodsløb". Jeg har taget to 1:1-timer og fået ændret min løbestil en del i forhold til det, jeg var nået frem til alene ved at se videoer og læse om det. Kan bestemt anbefales.

Nils Hansen

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 6. juni 2014

Kompetent rådgivning og finjustering tilpasset mine behov frem for at følge en nedskrevet doktrin. Alt i alt en super oplevelse, der gav noget at tænke over og et skub i den rigtige retning.

Siff Stütz

Bedømmelse: (4/5)

Lørdag den 31. maj 2014

1. Solotime efter introkursus godt 14 dage tidligere. I dagene op til solo timen synes jeg ikke noget fungerede derfor havde jeg store forventninger da jeg mødte op, og disse blev indfriet til fulde, kan nu løbe med et "flow" uden hele tiden at tælle kadencen, eller tænke på hvordan jeg lander/sætter af, dette har holdt siden hvilket er fantastisk:)

Michael Bellman

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 18. maj 2014

yderst behageligt selskab med Christian. virker meget kompetent. kort og kontant information nemme forståelige øvelser. vil klart anbefale poseman / Christian til andre.
kommer tilbage om et stykke tid og får tjekket stilen:-)

Ib Sandstrøm

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 9. maj 2014

Christian lærte mig en masse om, hvordan jeg kan blive mere kompakt i min løbestil. Det var en fornøjelse at blive instrueret af ham. Han er både behagelig og sjov - men kun i et niveau, så det seriøse ikke bliver kompromiteret.

Det er let at mærke, at Christian er vant til at formidle viden.

Jakob Hansen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 1. april 2014

Meget klar og præcis instruktion til at ramme den rigtige stil. Jeg havde i et halvt år forsøgt at skifte til fladfodslandinger ved at læse om det, men blev alligevel jævnligt straffet med ømme skinneben. En solotime hjalp mig til at få justeret stilen ind og få bedre fornemmelse af hvornår jeg rammer rigtig. Anbefaler hel klart en tur hos posemand og de råd der kommer fra den front.

Kim Toft Hansen

Bedømmelse: (4/5)

Mandag den 17. marts 2014

Jeg vil til enhver tid anbefale Christian. Han har en meget behagelig og anerkendende måde at undervise på. Han forklarede tingene på en enkelt og let forståelig måde. En super oplevelse. Min eneste fortrydelse er, at jeg ikke gjorde det noget før. Han har hjulpet mig til at få løbeglæden igen. Tak for det.
Kim Toft

Louise Dyberg Bugajski

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 4. marts 2014

Mit mål var at slippe af med skinnebensbetændelse og aflaste mine knæ. Det var en fed fornemmelse at føle løb kunne være så let for benene. Før blev jeg træt efter 3-5 km, og det var benene og ikke konditionen der var min hindring. Under selve timen, mærkede jeg tydeligt, at det nu er min kondition der bliver påvirket meget mere end benene. Mit eneste problem er at man kun må løbe 10 min i starten, savner de længere ture. Men jeg kan også mærke, at i slutningen af de ti min, skal jeg koncentrere mig ekstra meget om at tænke "træk-træk-træk". Jeg er glad for jeg tog timen, men jeg tror det kræver en efterfølger, således at man får bekræftet at man er på rette vej.

Maria Pedersen

Bedømmelse: (4/5)

Søndag den 16. februar 2014

Mine varmeste anbefaleringer til Christian & Bimmer.

De forstår at lærer fra sig, stramme op og give råd, når du ikke lige forstår hvordan du trækker og slappe af i anklerne samtidig. De kommer gerne med en opsang, hvis du glemmer, hvad der lige er blevet sagt eller hvis det hele falder fra hinanden. På en god og konstruktiv måde og med smil på læben.

God kombination med de to trænere og deres vågne øjne. På den enkeltes fladfods gennemløb, blev vi ikke sluppet løs, før de var tilfredse.
Hver tur blev afsluttet med en fælles løbetur, hvor vi ligeledes blev rettet til.

Jeg vil anbefale alle at få lavet et tjek af teknikken og opstrammeren er en god mulighed.

Opstrammeren få fire stjerner af mig.
Den femte stjerne var givet, hvis ikke det var fordi det var så koldt :)

Henrik Bo Mikkelsen

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 28. januar 2014

Nu er det 4.- gang jeg er hos Posemanden, nu i forbindelse med "opstrammer" med løb i Frederiksberg Have fordelt på 3 weekender. Jeg er spændt hver gang, som " en lille dreng", der glæder sig til, at åbne gaver juleaften. Det kan kun anbefales, hvilket jeg selvfølgelig også gør, så ofte som muligt.

Rudi Bømler Frisch

Bedømmelse: (5/5)

Lørdag den 25. januar 2014

Dejligt at få konstruktiv feedback på alle mine små fejl:)

Camilla Grabowski

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 12. december 2013

Er meget tilfreds med undervisningen, som jeg fik i lørdags. Nu er det blot spændende, og op til mig, om jeg kan huske hvordan jeg skal løbe, samt tåle at ændre både løbestil, og at gå fra Nike free 'løbesko' til neutrale (semi-barefoot) løbesko?! :-)

Carl Hauton

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 25. november 2013

Har læst meget om naturalrunning og set artikel med posemand. Det vækkede en nysgerrighed for at prøve og hvis den endelige gevinst var anvendelsen af den samme energi på en given distance og give en bedre tid ja, så var det forsøget værd. Det næste, kunne en mand som jeg på 65 tilegne mig den nye stil.
Det endte med jeg mødte Christian til en solo time. Sikke en oplevelse, jeg fik virkelig en fornemmelse af en stil hvor løbet føles let selv om det ser fjollet ud.
Christian gjorde det virkelig godt, jeg vil absolut anbefale det til andre og fortælle om det i min omkreds selv om jeg er bosiddende i Rebild og nyder Rolsskov i det daglige.
Påtænker allerede muligheden for en follow up for at sikre mig stilen holder.
Prøv det, det er godt.

Chiho Sakamoto

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 19. november 2013

Tog en solo time her i november efter at have været på workshop i maj. Kan klart anbefales at få tjekket og rettet det jeg nu tror, jeg gør rigtigt, samt at få genopfrisket og afklaret nogle af de spørgsmål og tvivl som nu også er der. Christian er motiverende og god til bl.a. at sætte billeder på hvad træk, træk, træk er!

Annette Breest

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 13. november 2013

Efter at have været på en fantastisk workshop sidste i september og efterfølgende trænet den nye løbestil synes jeg det var på tide lige at få opstrammet min nye løbestil. Bimmer & Grandorf supplerede hinanden rigtig godt i tilretningen af min teknik. Jeg fik lige finpudset lidt her og der - og har været ude på et par løbeture med den tilrettede teknik. Det føles bare meget bedre allerede. Glæder mig til vi skal mødes igen om 1½ uges tid.

Morten Reitz Hyldig Mortensen

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 28. oktober 2013

Fantastisk oplevelse - utroligt "nemt" og så alligevel ..... utroligt svært! Jeg har tilmeldt mig workshoppen i december men ville bare have "lidt" teknik så jeg så småt kunne komme igang..... og det fik jeg!

Kaare Beck-Fischer

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 22. september 2013

Super oplevelse - havde været på workshop ½ år forinden, men trængte til at få pudset formen lidt af. Det lykkes, og nu kører det :-)

Peder Gahner Holm

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 22. august 2013

Særdeles behagelig og inspirerende oplevelse.
Det var egentlig min hustru der havde tilmeldt sig, for at gøre et sidste forsøg på at komme til at løbe igen uden smerter. Jeg har ud fra videoer på Youtube forsøgt mig at lære løbestilen selv, men det var tusinde gange bedre at få en ordentlig personlig instruktion af Christian.
Jeg anbefaler det jævnligt til venner og kollegaer.

Thomas Hagengren

Bedømmelse: (5/5)

Mandag den 19. august 2013

Startede med poserunning (eller en selvlært afart) sidste sommer, meget langsomt og efter gode råd fra en kammerat. Er platfodet og har kæmpet med slidgigt i nogle af tæerne hvilket har resulteret i at jeg får ondt når jeg løber i almindelige løbesko, med VFF'ers går det smertefrit. Jeg er oppe på at løbe 10km nu.
Her til sommer mente jeg så at det nok var på tide at få tjekket stilen af, og det var godt jeg gjorde det da jeg var begyndt at få knæproblemer, grundet forkert løbestil - denne blev rettet til af Christian, hvilket nu har resulteret i at jeg løber fuldstændig uden smerter.

Michael Guhle

Bedømmelse: (5/5)

Torsdag den 15. august 2013

Havde fået posemanden anbefalet gennem forskellige venner.

Fik en god og konstruktiv undervisning, så nu må se om det hjælper når teknikken er blevet ordentlig indøvet.

Ville sætte pris på at der blev mulighed for at booke korter timer 20-30 min til opfølgning.

Peter Albrechtsen

Bedømmelse: (5/5)

Onsdag den 14. august 2013

Christian er en rigtig god instruktør. Et par gode fif var det der skulle til. Har nu være ude at øve den nye teknik 4 gange siden i lørdags, hvor jeg fik undervisning. Jeg føler klart at det må være vejen frem. En smerte jeg havde under højre knæ har jeg ikke mærket noget til.
Læste i Politikken engang i foråret om Posemand. Gik selv i gang med den nye teknik baseret på hvad jeg kunne finde på Internettet. Er rigtig glad for at jeg er blevet undervist og fået rettet teknikken til. Det kan klart anbefales.
Mange hilsner...og tak.
Peter

Paul Ellemo

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 13. august 2013

Efter utallige skader som opstod med næsten faste intervaller hvert år mente jeg det var tid til at ryste posen og prøve noget nyt. Jeg har lige læst born to run og efter en kort søgning fandt jeg posemand.dk. Jeg havde en solotime hos Christian og hans tilgang til fladfodsløb, gode humør og pædagogiske evner gjorde at jeg oplevede en helt ny løbestil, som kræver noget øvelse at mestre, men også gav mig en fantastisk følelse at at løbe "let". I morgen skal jeg have mine første fladfodssko!

Peter Fosmark

Bedømmelse: (5/5)

Søndag den 4. august 2013

Jeg har døjet noget med overbelastet lægmuskulatur i forbindelse med løb i minimalist fodtøj i nogle år.
Tanken med at få personlig coaching af posemand/Christian var at få identificeret årsager til overbelastningen.
Jeg er yderst tilfreds med Christians feedback og ser meget frem til at indarbejde den korrigerede løbestil og se om det gør en forskel.

Ester Grønbæch Christensen

Bedømmelse: (4/5)

Torsdag den 25. juli 2013

Jeg måtte desværre nøjes med den korte udgave, da jeg døjer med resterne af en fibersprængning i læggen. Men teknikken var jo rimeligt simpel, og man ser ikke så fjollet ud som man føler sig :-)

Christian var enormt flink og tog hensyn til min skade - gjorde meget ud af at fremhæve det positive og fortælle hvad jeg skulle huske at fokusere på.

Jeg er MEGET spændt på at se resultater. Foreløbig synes jeg det er enormt hårdt, men fordelen ved fiberskaden er selvfølgelig at jeg ikke kommer til at lave noget "forkert", for så kan det mærkes omgående.

Jeg holder mig til de 10 minutter om dagen indtil videre - og så selvfølgelig squats og fleksifusser. Til Kvindetri i august vil det så vise sig om det giver pote!

Bent Bruun Pedersen

Bedømmelse: (5/5)

Fredag den 5. juli 2013

Super undervisning. Har fået rettet de fejl som jeg selv troede jeg gjorde rigtigt.

Kan mærke at efter min solotime fokuserer jeg ikke længere på "landing" men på hvordan jeg løfter hælene mod rumpetten. Super.

Kan stærkt anbefales til alle begyndere af barfodsløb.

Per Videbæk

Bedømmelse: (5/5)

Tirsdag den 2. juli 2013

Meget behagelig instruktion med simple og let forståelige råd - nu mangler jeg bare at træne dem indtil de sidder klippefast i mine ben :)

Gennemsnitlig vurdering af de 62 anmeldelser er 4,8/5 stjerner.