Brevkasse

Skinnebensbetændelse

Dani Schulze

Som overskriften siger døjer jeg med skinnebensbetændelse i begge ben. Jeg startede med at løbe i juli måned og løber vel ca. 5-10 km. 3 gange om ugen. I Weekenden løber jeg et meget bakket trailrun på 10 km.
Jeg kan ikke komme af med min skinnebensbetændelse og nægter at stoppe med at løbe da det er min stress af tid og jeg har sjældent oplevet noget som har givet bmig et større overskud. Det skal lige siges at jeg lige har haft en pause på 14 dage men det kom tilbage med det samme.
Hvis din løbestil kan hjælpe mig vil jeg gerne have et solo kursus hurtigst muligt..

Svar:

Claus Rasmussen

Hej Dani,

Jeg lover jo af princip ikke mirakler, men må konstatere, at der er uendelig langt mellem dem, vi må sende hjem igen med skinnebensbetændelse.

Du har jo sikkert allerede læst artiklen om, hvordan man slipper af med skinnebensbetændelse - ellers hop derover nu.

Hvis 14 dages pause fra løb ikke gør nogen forskel, og betændelsen vender tilbage så snart du går igang igen, så er det jo i mine øjne et ret tydeligt tegn på, at du gør noget uhensigtsmæssigt når du løber, og det burde et drag over løbestilen kunne gøre noget ved.

Du er velkommen til at booke en tid til at lære fladfodsløb, men du skal være opmærksom på, at der kommer en omlægningsfase på nogle uger eller måneder, hvor du ikke kan løbe alt det, du gerne vil

Til gengæld er det jo en beskeden investering af tid, hvis det betyder, at du kan komme til at løbe med tavse skinneben resten af livet :)

God bedring.

Fik du noget ud af svaret? Du kan få direkte besked om nye indlæg og svar her i kassen:

Få nye svar direkte i indbakken

Hvis det var dig, der spurgte: