Brevkasse

Klikken i knæet?

Thorbjörn Appehl

Hej.

Er ny herinde og prøvede for en lille måned siden at både indøve den nye løbestil, efter en time med Bimmer, samt også at begynde at gå til hverdags i flade sko. Jeg havde på det tidspunkt væske i højre knæ, men alligevel prøvet at komme videre, lige så stille. Mit højre knæ skal have mere ro, kan jeg mærke og tager derfor nogle dage fri fra løb nu. Har prøvet det før, og det plejer at gå i sig selv når det får ro. Men mit venstre knæ begyndte lige pludselig at klikke når jeg går?! Det er noget nyt. Det føles som om det er undersiden af knæskallen der klikker til når jeg sætter af/skubber fra, med benet. Jeg kan med lidt koncentration, gå så det ikke klikker, men det føles lidt unaturligt og spændt, at gå sådan, som om jeg "passer på" på en spændt måde.Har du hørt om det før, og har du et bud løsning? På forhånd tak!
Mvh Thorbjørn

Svar:

Claus Rasmussen

Hej Thorbjørn,

Det er lidt svært at lave en fjern-diagnose udfra at "det klikker i knæet" :o)

Lad i første omgang være med at lave om på måden du går på - se hellere tiden lidt an, og fortsætter det mere end et par uger, så hiv fat i en fys der kan se på, om stativet er skævt et sted.

I københavn sender jeg som regel folk til Move2Peak, hvor Casper, som også er Posemand Coach, huserer.

God bedring.

Thorbjörn Appehl

Hej Claus

Ja, det er selvfølgelig svært med en fjern-diagnose. :-) Jeg ser det an som du skriver. Prøver at vænne kroppen mere gradvis, og i mens jeg pauser, så prøver jeg at lave styrketræning for løbere. Det skal nok gå, ellers booker jeg en tid hos fys'en! Tak for svar!

Mvh T

Fik du noget ud af svaret? Du kan få direkte besked om nye indlæg og svar her i kassen:

Få nye svar direkte i indbakken

Hvis det var dig, der spurgte: