Brevkasse

Boldspil på græs

Roar Drewsen-Meier

Hej Claus

Tak for et godt og inspirerende site.
Har du, eller kender nogen der har, erfaring med minimalistiske sko til boldspil på græs ? I mit tilfælde drejer det sig om ultimate frisbee, dvs. meget spurt og skarpe retningsskift. Jeg overvejer at prøve med en Trail freak fra Vivo.

På forhånd tak.

MVH Roar

Svar:

Claus Rasmussen

Hej Roar,

Jeg har ikke umiddelbart nogle erfaringer, eller kendskab til nogle der har. Men jeg tænker, at dit eget forslag lyder fornuftigt - det drejer sig vel om at få noget med nogle knopper under?

Hvis din fod er smal nok til det kunne du også overveje en Inov-8 Trailroc 150, som vejer væsentligt mindre, og også har et supergodt greb.

Der er også nogle Merrell-sko med lidt greb under, men det ser desværre ud til, at deres produkter bevæger sig i den gale retning, hvis man sværger til minimalisme.

God træning.

Roar Drewsen-Meier

Hej Claus

Mange tak for dit svar. Jeg endte med at købe et par Trail Freak. De er glimrende til formålet !
Jeg spillede før i almindelige fodboldstøvler. Jeg kan især mærke forskellen ved retningsskift med sideværts bevægelser - belastningen på anklerne bliver væsentlig mindre.

Hvis banerne bliver mere våde/glatte end de har været de sidste par uger, så vil freak'en nok ikke være tilstrækkelig. For andre med en smallere fod, vil Inov-8 Bare-Grip 200 nok være et godt bud til våde baner.

Min forfod er meget bred (Trail freak'en klemmer min storetå en anelse), så i forlængelse af hvad du har skrevet på dit site om trailsko, har jeg valgt Inov-8 helt fra til mig selv.

Erfaring hermed givet videre til andre som overvejer minimalistisk fodtøj til udendørs ultimate, fodbold o.l.

MVH Roar

Fik du noget ud af svaret? Du kan få direkte besked om nye indlæg og svar her i kassen:

Få nye svar direkte i indbakken

Hvis det var dig, der spurgte: