Marathon Master Class

Marathon Master Class (MMC) er et særligt tilbud til medlemmer af Posemand Alumni Society - altså alle, der har modtaget undervisning her i butikken i den ene eller den anden aftapning.

På MMC skruer vi ambitionerne i vejret og går ikke blot efter at gennemføre et marathon, men efter at gennemføre vores bedste marathon.

Modsat vores marathonskole, hvor alle kan "komme ind fra gaden", så er der på MMC visse krav, som skal være opfyldt før du kan komme i betragtning til en plads:

 • Du skal have gennemgået løbestilskorrektion hos Posemand
 • Du skal minimum have løbet et halvmarathon, men gerne et helt
 • Du skal være villig til at allokere tid til supplerende træning udover din løbetræning
 • Du skal være villig til at gå i dialog om din hverdagskost og -rutiner

For vil du flytte noget på din præstation, så skal du også være villig til at gøre en indsats, udover bare at lufte løbeskoene et par gange eller tre om ugen.

Filosofien i MMC?

Forløbet er helt enkelt fortalt bygget op omkring den træningsfilosofi jeg har skitseret i beretningen om mit 2:56 marathon i sandaler.

Hvis du læser den artikel først, og tænker, at det kan du sagtens klare på egen hånd, så klø endelig på - bare stop læsningen her.

Synes du derimod det lyder besnærende, men også lidt overvældende at skulle administrere det hele selv, så får du her chancen for at blive holdt i hånden gennem hele forløbet, frem til at løbe dit livs bedste 42 kilometer til CPH Marathon 2016.

Om dit personlige mål er tre eller fire timer er ikke det vigtige - det vigtige er, at vi flytter dig markant i forhold til hvor du står i dag.

Der bliver tale om et eksklusivt hold med kun otte pladser, så meld dig ikke til, hvis du ikke bryder dig om at blive talt direkte til :)

Det praktiske - programmet

Vi starter 16. november, og træner sammen hver mandag kl. 18:00 frem til CPH Marathon 2016. Træningerne varer en times tid, og indholdet varierer mellem:

 • Finpudsning af løbeteknik
 • Fælles løbeture (for at se, hvad der sker med teknikken efter en times løb)
 • Pulstræning og tests
 • Grundtræning (ala fladfodsklub)

Derudover deltager vi i de samme testløb som marathonskolen (10k og 21k).

Der bliver et par mandage i januar, hvor jeg sender en coach i mit sted, da jeg selv skal løbe H.U.R.T 100 på en ø, der ikke ligger lige om hjørnet

Al træning kommer til at foregå på Frederiksberg (Søndermarken er en god kandidat til mødested :o) )

Jeg kommer til at holde tæt øje med din udvikling, og hver måned bliver du testet med afsæt i MAF-protokollen (Maffetone-modellen), så vi kan tegne nogle pæne grafer undervejs.

Hvordan kommer jeg med?

Der er kun otte pladser på holdet, og i stedet for at åbne pladserne til de otte hurtigste, så reserverer jeg mig retten til at vælge de otte ud, som jeg vurderer vil få mest ud af forløbet.

Alle kan altså melde sig til, men kun otte får en plads når terningerne er kastet.

Du er velkommen til at spørge mere ind til forløbet på [email protected] og mere end velkommen på informationsmødet den 26. oktober på Frederiksberg, hvor både den almindelige marathonskole og MMC bliver præsenteret.

Hvis du allerede nu ved, at du vil med på holdet, så kan du bare melde dig til med det samme:

Prisen for MMC er DKK 9.995,- hvis du betaler på én gang, eller 6 x 1.995,- hvis du vil betale i månedlige rater.

Sådan tilmelder du dig:

 • Kør dit kort i maskinen på http://posemand.dk/konto (hvis vi allerede har det, springer du naturligvis denne del over)
 • Skriv en mail til [email protected] med et par linjer om, hvad din løbebaggrund er, og hvorfor du gerne vil med på MMC
 • 1. november melder jeg navnene ud på de otte pladser

Får du ikke plads på MMC, men har kørt dit kort gennem maskinen, så bliver der naturligvis ikke trukket penge på kortet.

Fristen for tilmelding er tirsdag den 27. oktober - dagen efter infomødet.