Brevkasse

Hvem er læremestrene ved undervisning?

Sascha Siri Dahl

Hej Claus

Jeg har løbet barfodsløb i et par år og har som sådan ikke haft de store udfordringer med skader men der har heller ikke været ambitioner involveret og det begynder der at være nu, hvilket får mig til at overveje solo-undervisning + marathonskole senere.

Er ganske sikker på de mennesker der står for dette er blevet oplært temmelig grundigt af dig inden de har fået æren af at repræsentere posemand.dk i felten men jeg savner altså noget information om hvem de er - hvad er deres erfarings-grundlag - har de spidskompetencer individuelt o.l.

Du er jo selv beskrevet og i øvrigt et velrenommeret navn i løbe-regi så følelsen af at vide "hvad man får" er nærmest cementeret hvis dit navn er angivet, hvilket desværre ikke er tilfældet med det undervisning jeg er interesseret i.

Jeg er sikkert ikke ene om denne tanke, så er det mon muligt at få uddybet lidt om individerne bag navnene?

Vh Sascha

Svar:

Claus Rasmussen

Hej Sascha,

Jeg er glad for, du stiller lige præcis det spørgsmål, for det giver mig anledning til at prale en ekstra gang af mine dejlige coaches - det er nemlig ikke hvem som helst der ender på listen over Posemand Coaches.

Det nemmeste er måske lige at liste, hvad der egentlig skal til for at kvalificere som coach her på fabrikken:

  • Det er kun alumni der overhovedet får tilbuddet om at blive coach - altså folk, som selv har en fyldig og positiv erfaring med at lægge deres eget løb om til flad stil.
  • Alle interesserede skriver en motiveret ansøgning om at komme med på uddannelsen, hvor de forklarer, hvilke styrker de bringer til bordet.
  • Jeg vælger de bedste ud, og hiver dem så gennem tre dages intensiv undervisning.
  • Højdepunktet er, når uddannelsen slutter med, at alle leverer en times solo-undervisning foran resten af holdet. Denne undervisning skal bestås med topkarakter - ellers er det en ommer.
  • Efter selve uddannelsen skal hver coach desuden indsende tre før/efter video-cases, for at vise, at de også kan levere varen på egen hånd. Og de skal iøvrigt løbende indsende videoer for at bevise, at de holder kæden stram.
  • Som nyudklækket har man kun lov til at undervise i solo-timer, men med erfaringen får man mulighed for andre ting, som RunAlong, Workshop og Marathonskole.
  • Endelig har jeg vetoret på, hvem der i sidste ende kan repræsentere posemand.dk, uanset om du består dine "eksaminer".

Deres individuelle historie og baggrund bliver for omfattende at gå i dybden med her, men hvis du er lidt tilbageholden overfor en enkelt coach, du påtænker at vælge, så skriv en mail til ham eller hende - de svarer gerne på de spørgsmål du måtte have.

Bottom line er, at jeg kan stå 100% inde for hver og en af mine coaches, og de får kun lov at undervise i de formater, som de er klar til.

Håber, du kommer til at hilse på en eller flere af dem :)

Sascha Siri Dahl

Hej Claus

Tak for tidligere svar!

Ved ikke om man har kunne det hele tiden men fandt efterfølgende ud af at man kan finde en kort beskrivelse af de enkelte coaches hvis man under kursus-overigten vælger "Læs Mere" og klikker på coachens navn hvilket lige præcis var hvad jeg manglede :)

Og nu kommer jeg til at hilse på en af dem i morgen, så det glæder jeg mig meget til.

Vh Sascha

Claus Rasmussen

Hej Sascha,

Det har hele tiden været muligt, men det lyder da som om vi kunne arbejde på at gøre det mere prominent.

Kan se, du har booket en tid hos Coach Bimmer - det kommer du ikke til at fortryde :)

God fornøjelse i morgen.

Fik du noget ud af svaret? Du kan få direkte besked om nye indlæg og svar her i kassen:

Få nye svar direkte i indbakken

Hvis det var dig, der spurgte: