Brevkasse

Fladfod uden kursus?

Anne-Christine Valentine Schnoor

Hej Posemand/Claus.

Jeg er studerende og har desværre (selvom jeg rigtig gerne ville) ikke råd til at deltage i kurser for at lære fladfodsløb. Jeg har haft problemer med skinnebensbetændelse og ville derfor rigtigt gerne i gang med den ny og skadesfri løbestil. Mit spørgsmål er om det ville være forsvarligt at forsøge sig med selv at lære teknikken? Jeg vil jo nødigt give mig selv nye skader fordi jeg gør noget forkert. Jeg har tilmeldt mig din nyhedsmail og har fået de 5 gratis tips.

På forhånd tak,
Anne-Christine.

Ps. Tak for god hjemmeside og succeshistorier!

Svar:

Claus Rasmussen

Hej Anne-christine,

Well, lad mig sige det på den måde, at jeg ud af mere end 1.000 løbere nok kan tælle på én hånd hvor mange jeg synes, var godt løbende når de kom til undervisningen her på fabrikken.

Man kan selvfølgelig måske formode, at hvis det fungerer for folk, så kommer de ikke, og jeg er ikke i tvivl om, at der er mange derude, som har fået det til at fungere. Der er jo også forskel på, om det "fungerer", og så på om det er "godt" :)

Men i bund og grund drejer det sig om at blive fri for skader, og ikke nødvendigvis løbe stilmæssigt perfekt, og vil du det på egen hånd vil jeg da blot råde dig til at læse alt hvad du kan finde her på siden, og så ellers kaste dig ud i det.

Til inspiration kan du måske læse Ejvinds beretning om, hvordan det var at lære fladfodsløb på egen hånd.

Én ting tør jeg dog sige med 99 procents sikkerhed: Hvis du forsøger at lægge løbestilen om, og stadig har ondt i skinnebenene, så gør du noget forkert.

Og hvad lommesmerterne angår, så vil jeg da - nu hvor julen nærmer sig - lige henvise dig til vores gavekort til ny løbestil :)

God træning.

Anne-Christine Valentine Schnoor

Hej Claus.
Et forsinket tusind tak for din mail! Jeg vil prøve mig frem, og hvis det ikke lykkedes at blive fladfodsløber på egen hånd, så må jeg prioritere at komme med på et af jeres kurser.
Tak for masser af hjælpsomme artikler og inspiratioin.

Godt nytår!

Fik du noget ud af svaret? Du kan få direkte besked om nye indlæg og svar her i kassen:

Få nye svar direkte i indbakken

Hvis det var dig, der spurgte: