Brevkasse

Sandal-løb

Rune Kongsgaard

Hej Claus.

Jeg er meget interesseret i at løbe i sandaler. Jeg har løbet meget i fivefingers, men vil gerne have et par gode sandaler der kan bruges om sommeren, men som også kan bruges til at løbe i.

Jeg kan se, at du bruger LUNA-sandals. Køber du dem fra USA og betaler for porto osv? Eller kender du nogle danske sider hvorfra du kan købe dem til en fornuftig pris?

Kan du anbefale at bruge nogle lette TEVA sandaler eller et andet mærke end LUNA?

Mvh Rune

Svar:

Claus Rasmussen

Hej Rune,

Jeg tager mig jo den luksus at løbe i Rolls Royce-udgaverne af Luna-sandalerne (se mit mere uddybende svar angående løbesandaler her).

Og lige præcis de modeller kan man simpelthen ikke få lov at forhandle, men skal købe direkte på Lunas egen webshop, så det gør jeg, og bløder så både forsendelse og dansk told (den værste del).

Min gode ven og coach, Christian Scharff, som driver fladfodsbiksen Naturlig Fod her på Frederiksberg, kan ikke engang få lov at tage sandalerne hjem, og må "kun" forhandle de mere udbredte modeller, som f.eks. Venado.

Der findes selvfølgelig også andre producenter end Luna, men jeg har ikke været bredt nok rundt i udbuddet til at kunne tale autoritativt omkring det - se i stedet:

Du spørger eksplicit til TEVA, og her har jeg hørt godt om - men ikke prøvet - deres "Zilch".

Zero-shoes har jeg personligt ikke meget godt at sige om, men du kan lige trevle denne tråd på twitter.

Håber, det hjælper dig lidt på vej, og ellers meld gerne tilbage, hvis du finder andre gode alternativer.

God træning.

Fik du noget ud af svaret? Du kan få direkte besked om nye indlæg og svar her i kassen:

Få nye svar direkte i indbakken

Hvis det var dig, der spurgte: